Kobra – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 6:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 5:4 (po pr.)
Přerov – HK MD Šumperk 3:4 (2:3 po s.n.) | Písek – Kralupy n. Vltavou 4:2 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
5:4 (0:2, 3:1, 1:1 - 1:0)
HC Chrudim
Neděle 19.09.2021, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    60:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři berou bonusový bod v prodloužení! Odražený kotouč sebral v mezikruží FILIP PÁRTL, který využil skvělé střelecké pozice a přesnou trefou k levé tyči překonal Ondřeje Batěka. Asistence: Ondřej Besmák
     
    49:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod využívá přesilovou hru a vyrovnává stav zápasu! Ondřej Besmák vystřelil od modré, jeho pokus vyrazil gólman před sebe. Kotouč sebral Tadeáš Holenda, který ho předložil volnému DANU FIALOVI, který prostřelil gólmana! Asistence: Tadeáš Holenda a Ondřej Besmák.
     
    44:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté trestají chybu domácí defenzivy! Jeden z obránců Bruslařů rozehrál na hůl MILANA HYKLA, který napoprvé neuspěl. Petržílka neudržel kotouč ve své výstroji, aby na podruhé dotlačil puk za levou tyč! Asistence: Jan Pilař.
     
    33:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do hry o body využitou přesilovkou! DENNIS HRDLIČKA využil clony před Petržílkou, kterého razantní střelou k pravé tyči prostřelil! Bez asistence.
     
    32:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak domácí tým jde za své aktivní pojetí hry zaslouženě do vedení! Ústřední postavou posledních minut je Michal Janko, který narýsoval ideální nahrávku na ŠIMONA BÁŤU. Havlíčkobrodský střelec byl mezi čárkami a střelou mezi betony otáčí vývoj utkání! Asistence: Michal Janko a Ondřej Besmák.
     
    32:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři srovnávají po zásluze stav zápasu. Petr Hrdlička nabil JAROSLAVU PRÁŠKOVI, který si srovnal mířidla a střelou do pravé šibenice se nemýlil! Asistence: Petr Hrdlička.
     
    30:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři snižují náskok svého soka na jeden gól. Přečíslení táhl Michal Janko, který předložil kotouč na pravou stranu FILIPU DYMÁKOVI. Jeho pokus vychytal Ondřej Batěk, ale gólman Chrudimi nestačil na dorážku! Asistence: Michal Janko, Šimon Báťa
     
    07:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak tohle je povedená pasáž Chrudimi, která jde do dvoubrankového vedení! Jan Pilař nastřelil puk do brankoviště Bruslařů, kde ho domácí gólman vyrazil před sebe. Důraz před svatyní Havlíčkova Brodu uplatnil TOMÁŠ JAŠA, který dostal puk za bezmocného Petržílka! Asistence: Jan Pilař a Milan Hykl.
     
    07:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté rozbíjejí aktivitu domácího celku první brankou zápasu. JOSEF KUBÍČEK nabral ohromnou rychlost ve vlastním pásmu a po pravé straně se dostal do pásma. Zvolil střelu ke vzdálenější tyči, která byla úspěšná, neboť Petržílkovi proletěl puk nad lapačkou! Asistence: Matyáš Macas a Adrian Gromadzki.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 31. Dymák (Janko, Báťa), 33. Prášek (P. Hrdlička), 33. Báťa (Janko, Besmák), 50. Fiala (Holenda, Besmák), 61. Pártl (Besmák) – 8. Kubíček (Macas, Gromadzki), 8. Jaša (Pilař, Hykl), 34. D. Hrdlička, 45. Hykl (Pilař)


    BK Havlíčkův Brod: Petržílka (Havlík) – Číhal, Endl, Kuchta, Hrbek, Kutlvašr, Besmák, Augusta – Fiala (A), P. Hrdlička, Pártl (C), Báťa, Holenda, Kravec, Mlejnek (A), Janko, Prášek, Dymák.
    Trenér: Václav Adam

    HC Chrudim: Batěk (Kindl) – Votava, Prýl (C), Vaníček, Vašíček, Štrup – Jaša, Hykl, D. Hrdlička, Helikar, Pilař, Gromadzki, Hebek, Panchartek, Jirout, Macas, Kubíček.
    Trenér: Jaroslav Plíšek

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Ondřej Polák, Matěj Krejčí
    bahis siteleri