Sparta – Rangers 1:0 (kon.) | Lyon – Brøndby 3:0 (kon.) | Sturm Graz – Eindhoven 1:4 (kon.)
Real Sociedad – Monaco 1:1 (kon.) | Legia – Leicester 1:0 (kon.) | Neapol – Spartak 2:3 (kon.)
Fenerbahce – Olympiakos 0:3 (kon.) | Antverpy – Frankfurt 0:1 (kon.) | Marseille – Galatasaray 0:0 (kon.)
Lazio – Lok. Moskva 2:0 (kon.) | Braga – Midtjylland 3:1 (kon.) | Ludogorec – CZ Bělehrad 0:1 (kon.)
Ferencváros – Real Betis 1:3 (kon.) | Celtic – Leverkusen 0:4 (kon.) | West Ham – Rapid 2:0 (kon.)
Genk – Dinamo Záhřeb 0:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
2:0 (2:0)
FK Lokomotiv Moskva
Čtvrtek 30.09.2021, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Evropská liga • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:56:14)
     
    Římské Lazio potvrdilo roli velkého favorita a na domácím stadiónu porazilo Lokomotiv Moskva 2:0. O obě trefy se svěřenci kouče Sarriho postarali už v prvním poločase. Nejprve ve 13. minutě skóroval hlavou Toma Bašić, na spoluhráče později navázal Patric. Druhé dějství mužstvo z hlavního města Itálie kontrolovalo komfortní náskok, soupeře po celých devadesát minut nepustilo do žádné velké příležitosti a tři body tak získali do tabulky po právu.

    Lazio dalo zapomenout na nezdar v Istanbulu proti Galatasarayi a zásluhou vítězství nad Lokomotivem se vyhouplo na druhé místo tabulky skupiny E, ruský celek je s jedním bodem poslední.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 11:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:11.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jeden nedovolený zákrok, a to v podání Lucase Leivy, který nabral velkou rychlost a nestihl zabrzdit před Barinovem, jehož nepříjemně srazil na trávník.
     
    90+2
    Hráči v černých dresech standardku ubránili a podívali se s míčem na útočnou polovinu. Gyrano Kerk naivní kličkou neobelstil pozorného Milinkoviće-Saviće.
     
    90+1
    Žlutý test si vykoledoval Dmitrij Rybčinskij. Všemi dostupnými prostředky se snažil dostat před Andersona, jehož nakonec odhodil rukama. Nebylo co řešit.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Spíše než útočnými dovednostmi o sobě dává Vedat Muriqi vědět útočnými fauly. Jeden takový nyní předvedl proti Rybčinskému, jemuž stoupl na pravou nohu.
     
    88
    Gólmana Strakošu do hry zapojil Felipe Anderson. Dlouhou malpou domů si šestadvacetiletý Albánec zpracoval, načež odkopl kulatý nesmysl na útočnou polovinu.
     
    87
    Kličkovanou Fjodora Smolova utnul až Lucas Leiva. Domácí hráč se postavil soupeři do cesty a jeho ránu zblokoval holenním chráničem.
     
    86
    Fotbalisté Lokomotivu přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Zleva centroval Dmitrij Živogljadov, pro balón si vyběhl Tomas Strakoša.
     
    85
    Stoper Luka Romero Dmitrij Barinov pořádně zaskočil Muriqiho kličkou po pravé ruce. Kosovský útočník pozdě reagoval, nataženou nohou už jen soka podrazil.
     
    84
    Toma Bašić udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Pod tlakem nastřelil clonícího Gyrana Kerka a získal autové vhazování.
     
    83
    Sergej Milinković-Savić rozhazuje rukama, ale by to on, kdo podcenil rychlostní schopnosti spoluhráče a Andersona a míč mu poslal za paty.
     
    82
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Rifat Žemaletdinov, přichází Vitalij Lisakovič.
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Faustino Anjorin, přichází Maxim Petrov.
     
    81
    Pěknou kombinaci domácího mužstva zhatil Lucas Leiva. Balón si při zpracování dal až moc před sebe, tuto skutečnost potrestal dlouhým odkopem do bezpečí Pablo.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. O vítězství Lazia není pochyb, Lokomotiv je po celou dobu střetnutí směrem dopředu neškodný.
     
    79
    Elseid Hysaj vystihl rozehrávku a po pravé lajně rychle rozehrál na Adama Marušiće, který utekl osobnímu strážci, ale vyběhnuvšího gólmana nepřehodil, následně došlo k jejich vzájemné srážce.

    Milan Huppert

    Branky: 13. Bašić (Pedro), 38. Patric (Alberto)

    Karty:   45+2. Cataldi (LAZ), 67. Lazzari (LAZ) – 47. Beka Beka (LMO), 90+1. Rybčinskij (LMO)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 11:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:11.
    S. S. Lazio: Strakoša – Lazzari (74. Marušić), Patric, Acerbi, Hysaj – Alberto (60. S. Milinković-Savić), Cataldi (60. Lucas Leiva), Bašić – Pedro (74. Moro), Immobile (C) (42. Muriqi), Anderson.
    Náhradníci: Furlanetto, Reina – Akpa-Akpro, Escalante, Lucas Leiva, Luiz Felipe, Marušić, S. Milinković-Savić, Moro, Muriqi, S. Radu, Romero.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme (C) – Živogljadov, Barinov, Pablo, Rybčinskij – Žemaletdinov (82. V. Lisakovič), Maradišvili (72. Kerk), Kulikov, Beka Beka – Smolov, Anjorin (82. Petrov).
    Náhradníci: Savin, Chudjakov – Babkin, Kamano, Kerk, V. Lisakovič, Nenachov, Petrov, Siljanov, Ivankov.

    Rozhodčí: Pawson (ENG) – Betts (ENG), Hussin (ENG)
    bahis siteleri