Liberec – Kladno 10:3 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:1 (kon.) | Salzburg – Třinec 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 2:1 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:3 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 10:5 (kon.)
Motor ČB – Havířov 4:3 (po pr.) | K. Vary – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Olomouc – HC Litvínov 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
10:3 (3:0, 4:2, 3:1)
Rytíři Kladno
Pátek 01.10.2021, 15:00DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    54:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom jubilejní desátý gól! JAKUB ZAJÍČEK si v předbrankovém prostoru našel kotouč před kladenským gólmanem a pohotově ho zasunul za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    49:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce libereckých hokejistů! Leden z útočného rohu naznačil přihrávku k modré čáře, ovšem místo ní vyzval ke skórování před bránou nikým nehlídaného LUKÁŠE PLOSE, kterému už stačilo jen nastavit hůl. Asistence: Matěj Leden.
     
    47:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec opět odskakuje. Hykel vyrazil Kollertovu ránu od modré přesně na hůl LUKÁŠE NEZBEDY, který nezaváhal a nezištnou dorážkou pokořil strážce kladenské svatyně. Asistence: Tomáš Kollert, Vojtěch Duschka.
     
    41:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři pokračují v mírnění nelichotivého výsledku. Robovský krásou přihrávkou vyslal do samostatného nájezdu ONDŘEJE KOUBU a ten nekompromisním zakončením do horního růžku nedal Královi šanci. Asistence: Jonáš Sýkora, Jan Robovský.
     
    33:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři to ještě nebalí. Šimkovu střelu od modré čáry vyrazil Král jen před sebe, kde si ze všech nejdůrazněji počínal DAVID KOČKA, který natřikrát propasíroval puk do brány. Asistence: Filip Staněk, Filip Šimek.
     
    32:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se mohou radovat také Středočeši. DOMINIK PERNÝ se odhodlal ke střele z levého kruhu a krásnou střelou zápěstím vymetl horní růžek. Asistence: Tomáš Šíma.
     
    31:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygří brankostroj šlape dál! Rytířům se nepodařilo dostat kotouč z obranného pásma, VOJTĚCH JIRUŠ se tak zničehonic z levé strany a poradil si náramně. Nového brankáře Hykela přivítal mezi třemi tyčemi povedeným bekhendovým blafákem. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    30:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři dávají šestou branku a to je teprve půlka zápasu. FILIP JANSA si od pravého mantinelu vybruslil do střelecké pozice a svižnou střelou zápěstím nedal kladenskému brankáři žádnou šanci. Asistence: Jan Cikhart.
     
    25:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání debaklem. Liberecký zadák VOJTĚCH DUSCHKA dostal kotouč na modrou čáru a vypálil od modré přesně ve chvíli, kdy byl před kladenskou bránou hustý provoz. Gabriška měl zakrytý výhled a plachtící kotouč už nezvládl zastavit. Asistence: Filip Patzelt, Petr Gajda.
     
    24:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecká střelecká show pokračuje. ADAM MĚCHURA dostal kotouč na hokejku v blízkosti kladenské brány a z nelehké pozici nasměroval kotouč za Gabriškova záda. Asistence: Filip Jansa, Filip Patzelt.
     
    13:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se radují už z třetí branky! VOJTĚCH JIRUŠ se jako buldok protlačil před kladenskou bránu a mezi rukou a tělem gólmana procedil puk do sítě. Asistence: Jakub Zajíček, Lukáš Nezbeda.
     
    07:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři odskakují na rozdíl dvou branek Hampl s Jirušem nabili v přesilové hře FILIPU JANSOVI a ten se nemýlil. Asistence: Jan Hampl, Vojtěch Jiruš.
     
    01:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup šelem do utkání! Už v čase 1:28 totiž PETR GAJDA po přihrávkách Pavlíka a Cikhart otevřel skóre a Liberec bleskově odskakuje. Asistence: Šimon Pavlík, Jan Cikhart.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 2. Gajda (Pavlík, Cikhart), 8. Jansa (Hampl, Jiruš), 14. Jiruš (Zajíček, Nezbeda), 25. Měchura (Jiruš, Patzelt), 26. Duschka (Patzelt, Gajda), 31. Jansa (Cikhart), 32. Jiruš (Nezbeda), 48. Nezbeda (Kollert, Duschka), 50. Plos (Leden), 55. Zajíček (Nezbeda) – 33. Perný (Šíma), 34. Kočka (Šimek, Staněk), 42. Kouba (Sýkora, Robovský)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Kollert, Duschka, Kovář, Hampl, Hladík, Patzelt – Nezbeda (C), Cikhart, Jansa, Pavlík, Jiruš, Měchura, Plos, Jenčovský, Leden, Zajíček, Gajda
    Rytíři Kladno: Gabriška (31. Hykel) – Strnad, Robovský, Staněk, Perný, Koštoval, Funk (C), Sýkora, Kohlíček – Hurta, Kočka, Šimek, Šíma, Hrabík, Kouba, Vimmer, Hvězda, Kleveta

    Rozhodčí: Zavřel – Hynek, Kettner
    bahis siteleri