Magnitogorsk – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Jokerit – Čerepovec 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Barys 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 5:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 01.10.2021, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Semjon KOŠELEV - 4:2
     
    59:23
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí pečetí své vítězství, když se střelou do prázdné brány prosazuje domácí útočník SEMJON KOŠELEV. Asistence: Michail Pašnin.
     
    58:13
    Nyní je domácímu celku odpískán icing. Hosté už to zkusí v šesti!
     
    54:45
    Domácí se dostali do přečíslení tří proti dvěma, které zakončil Jegor Jakovlev, ale i jeho pokus Vladimir Galkin vychytal!
    53:08 Výborný zákrok Vladimira Galkina
     
    53:08
    Tak to je neskutečné, co nyní Vladimir Galkin chytil! Prudká nahrávka Philippa Mailleta byla ztečována do protipohybu hostujícího brankáře, jenž ještě natáhl svou hůl, která nakonec zastavila puk, který jednoznačně letěl do prázdné brány!
    52:30 Jesse BLACKER - 3:2
     
    52:30
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté ale přeci jen po skončené přesilovce snižují! Stanislav Bočarov nabil JESSEMU BLACKEROVI, jehož střelu ještě přizvedl jeden z domácích hokejistů, a tak kotouč skončil v horních patrech brány Košečkina. Asistence: Stanislav Bočarov.
     
    50:21
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Brendan Leipsic – 2 min., hákování).
    45:12 Maxim KARPOV - 3:1
     
    45:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku v zápase! Po chybě hostujícího obránce se ve střední pásmu uvolnil Denis Zernov, s jehož zakončením si ještě Vladimir Galkin poradil, avšak na následnou dorážku MAXIMA KARPOVA z bezprostřední blízkosti už byl krátký. Asistence: Denis Zernov a Bogdan Potěchin.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Michail Pašnin – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:46
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Josh Currie – 2 min., podrážení).
     
    28:24
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Patrice Cormier – 2 min., hrubost).
     
    22:30
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Ryan Spooner – 2 min., hákování).
    19:19 Brooks MACEK - 2:1
     
    19:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté kuriózním gólem snižují! BROOKS MACEK si přebral puk ve středním pásmu, když se dostal až na pravý kruh, odkud přihrával před bránu, odkud si domácí Philippe Maillet srazil puk do vlastní sítě. Bez asistence.
     
    19:08
    Hosté udělali v rozehrávce obrovskou chybu, po které měl stoprocentní šanci Anatolij Nikoncev, ten ale v zakončení trefil jen prostředek brány, kde stál připravený Galkin.
    15:15 Nikolaj GOLDOBIN - 2:0
     
    15:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku! Denis Zernov se dobře zorientoval za bránou soupeře, odkud našel volného NIKOLAJE GOLDOBINA, který se z předbrankového prostoru nemýlil, když kotouč uklidil do horních pater brány. Asistence: Denis Zernov a Maxim Karpov.
    00:56 Anatolij NIKONCEV - 1:0
     
    00:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou už v první minutě do vedení! Philippe Maillet nabil Brendanu Leipsicovi, jehož ránu Vladimir Galkin vyrazil, avšak k puku se v předbrankovém prostoru dostal ANATOLIJ NIKONCEV, který kotouč uklidil do poloprázdné brány. Asistence: Philippe Maillet a Brendan Leipsic.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 1. Nikoncev (Maillet, Leipsic), 16. Goldobin (Zernov, M. Karpov), 46. M. Karpov (Zernov, Potěchin), 60. S. Košelev (Pašnin) – 20. B. Macek, 53. Blacker (S. Bočarov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – J. Jakovlev (C), Zemčonok, Makljukov, Hultström, Pašnin (A), Minulin, Nikolajev – Čibisov, Currie, S. Košelev – Goldobin, Zernov, M. Karpov – Leipsic, Maillet, Nikoncev (A) – Korosteljov, A. Několenko, Potěchin – D. Jurov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Šikin) – Trjamkin (C), Blacker, Gurkin, Ščemerov, Arzamascev, Alexej Vasilevskij (A), Va. Sitnikov, Zborovskij – Prince, S. Da Costa, A. Makejev – Spooner, Žukenov, B. Macek (A) – S. Bočarov, P. Cormier, Romancev – Bělousov, P. Kulikov, D. Mylnikov.

    Rozhodčí: Bukin, Judakov – Gordenko, Sysujev

    Diváci: 1 487
    bahis siteleri