Alexander Hernandez - Mike Breeden Hernandez (kon.) | Aspen Laddová - Macy Chiassonová (zruš.)
Misha Cirkunov - Krzysztof Jotko Vítěz: Jotko (kon.) | Alex Oliveira - Niko Price Vítěz: Price (kon.)
Kevin Holland - Kyle Daukaus Bez vítěze (kon.) | Thiago Santos - Johnny Walker Vítěz: Santos (kon.)
konec
Alexander Hernandez - Mike Breeden

Hernandez

Neděle 03.10.2021, 01:10 • UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA • UFC Fight Night
Předzápasové kurzy
     
    Tak toto bylo rychlé! Hernandez Breedena absolutně k ničemu nepustil a od prvních vteřin zápasu dominoval.
    Po několika tvrdých úderech a pokusech o takedowny rozjel sérii úderů, které se Mike Breden nedokázal vůbec bránit, a viděli jsme tak tvrdé ukončení už po necelé minutě a půl. (01:23:46)
     
    Vítěz: Alexander Hernandez (KO)
     
    01:20
    Konec zápasu.
     
    01:20
    Alexander Hernandez zasypal soupeře sérií úderů, během které Breedenovi vypadl chránič na zuby! Vše Hernandez zakončil pravým overhandem, kterým posadil Breedena na zem a rozhodčí Mark Smith ukončil souboj!
     
    00:30
    Hernandez je zatím aktivnější. Vyslal několik úderu na tělo Breedena a neúspěšně se pokusil o dva takedowny.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    V oktagonu ho brzy doplní Alexander Hernandez, který soustředěně nastupuje.
     
    Mike Breeden už přichází za doprovodu svého týmu ke kleci.
     
    Vážení mají oba borci za sebou. Lehká váha je kategorií do 155 liber (70,3 kg) s tolerancí jedné libry.
    Alexander Hernandez navážil bez problémů 154,5 liber (70,1 kg).
    Jeho soupeř Mike Breeden ale výrazně převážil. Váha pod ním ukázala 158,5 liber (71,85 kg) a odevzdá tak soupeři 20 % své výplaty.
     
    Mike Breeden je před svou premiérou v UFC. V srpnu minulého roku se představil v Dana White's Contender Series, kde prohrál a kontrakt tak nezískal. Ten si vybojoval až díky dvěma dalším výhrám v organizaci FAC.
    Jedná se o zápasníka s velmi atraktivním stylem, kterému dominují efektivní kopy a defenzivní wrestling. Jeho skóre 10-3 v sobě ukrývá osm KO/TKO ukončení (včetně naskočeného kolena a head kicku) a dvě výhry na body.
    Premiéra ho čeká každopádně velmi těžká a bude překvapením, pokud se nedočkáme ukončení nebo čisté dominance ze strany jeho soupeře.
     
    Velkým favoritem toho zápasu je Alexander Hernandez. Rodák ze St. Louis zahájil UFC kariéru skvěle, když porazil Beneila Dariushe a Oliviera Aubin-Merciera, kteří patří určitě mezi ty známější postavy světového MMA. Skóre 10-1 a dvě jasné výhry v UFC ho dostalo až k zápasu s legendárním Donaldem Cerronem. Hernandez utrpěl tvrdou porážku a od té doby střídá výhry s prohrami. Naposled se mu stal osudným Thiago Moisés, který ho zdolal v únoru na body. Aktuálně je jeho bilance 12 výher a čtyři porážky.
    Hernandez vlastní hnědý pás v brazilském jiu-jitsu, ale dvě submisse má na kontě ještě z doby předcházející angažmá v nejlepší lize světa. Jeho backgroundem je zejména wrestling, ale má i tvrdý úder, díky kterému je majitelem dvou ocenění za představení večera po knockoutech Beneila Dariushe a Chrise Gruetzemachera.
     
    Krásnou podívanou všem fanouškům toho nejlepšího světového MMA! Na akci pod jménem UFC Fight Night: Santos vs. Walker, která se odehraje v UFC Apex centru, nás čeká duel lehkých vah mezi Alexanderem Hernandezem a Mikem Breedenem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 01:15.

    Michal Hromas

    bahis siteleri