Alexander Hernandez - Mike Breeden Hernandez (kon.) | Aspen Laddová - Macy Chiassonová (zruš.)
Misha Cirkunov - Krzysztof Jotko Vítěz: Jotko (kon.) | Alex Oliveira - Niko Price Vítěz: Price (kon.)
Kevin Holland - Kyle Daukaus Bez vítěze (kon.) | Thiago Santos - Johnny Walker Vítěz: Santos (kon.)
konec
Kevin Holland - Kyle Daukaus

Bez vítěze

Neděle 03.10.2021, 02:35 • UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA • UFC Fight Night
Předzápasové kurzy
     
    Toto se nevidí často! Nejprve to vypadalo, že Holland schytal úder od Daukause, který s ním výrazně otřásl. To vše ještě před závěrečným škrcením. Záběry ale ukázaly, že to byla nezaviněná srážka hlavami, která tolik ovlivnila situaci. Došlo tedy k rozhodnutí, že souboj nebude mít vítěze. Můžeme se tak nejspíš těšit na odvetu. (02:48:15)
     
    Bez vítěze: srážka hlavami.
     
    03:43
    Konec zápasu.
     
    Rozhodčí nyní sledují na obrazovkách, co přesně se stalo. Nejspíš se váhá mezi uznáním vítězství Daukause a výsledkem bez vítěze.
     
    03:43
    Holland odklepal škrcení, ale Dan Miragliotta s Herbem Deanem ještě chvíli diskutují srážku hlavami!
     
    03:40
    Holland se sice dokázal postavit, ale i s Daukausem na krku a ten nasazuje hluboké škrcení. Tohle asi nebude dlouho trvat.
     
    02:50
    Wow! Bojovníci se rozpojili, Holland poté trochu bezhlavě vlétl do soupeře a navzájem se srazili, což odnesl hůř právě Holland. Daukaus teď pracuje v dobré pozici na zemi.
     
    01:50
    Holland už začíná komunikovat se soupeřem i rozhodčím. Na to jsme zvyklí. Zároveň se dostává čelem k pletivu a dupe na nohy Daukause. Kyle ho ale drží v náznaku guillotine choku.
     
    01:20
    Kevin Holland ustál první pokus o takedown. Už to je velký posun proti minulým zápasům. Podruhé se sice už ocitl na chvíli na kolenou, ale rychle se zvedl a opět se brání v klinči.
     
    00:30
    Holland na nic nečekal a pustil se do Daukause údery. Zásadně ho ale neohrozil a nyní už se musí bránit strhu u pletiva.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    Kevin Holland i Kyle Daukaus už čekají v kleci, až je vyhlásí Bruce Buffer.
     
    Vážení

    Hlavní předzápas večera je vypsán ve střední váze do 185 liber (83,9 kg). Daukaus měl na váze 185,5 liber (84,1 kg) a vešel se tedy do tolerance. Holland překvapivě podvážil na hodnotu 183,5 liber (83,2 kg).
    Pohled obou zápasníků v tváří tvář proběhl naprosto v klidu a bez podání ruky.
     
    Kyle Daukaus má v MMA bilanci 10-2, z toho v UFC 1-2. Nepotkal zároveň zdaleka taková jména jako jeho soupeř. Naprostou většinu vítězství získal submisemi, čtyři dokonce neobvyklým Brabo chokem, který vypadá na pohled opravdu děsivě a rád by do něj nalákal i Hollanda.
    Daukaus své všechny tři zápasy v UFC odzápasil na body. Posledně prohrál v květnu tohoto roku s Philem Hawesem.
    Rodák z Penslyvánie nebyl nikdy ukončen a jeho taktikou bude pravděpodobně dostat Hollanda rychle na zem a tam ho spíš kontrolovat, než se zbytečně hnát za ukončením. Jak už totiž bylo zmíněno, Holland nemá problém ani s ukončením soupeře údery z pozice ze zad.
     
    Kevin Holland, bojující pod přezdívkou Trailblazer, do UFC opravdu vstoupil poměrně nenápadně už v roce 2018 a průměrně, ale poté šokoval, když v roce 2020 vyhrál všech pět zápasů. Tyto zápasy navíc dělilo jen sedm měsíců a každý si asi pamatuje například to, jak ze zad ukončil Jacareho Souzu.
    Pak ale přišel rok 2021 a porážky od Dereka Brunsona a Marvina Vettoriho, kteří ho dokázali kontrolovat zejména svým wrestlingem. To byl hlavní důvod pro to, že se Holland přesunul do známého kalifornského gymu AKA, který proslavili zejména Daniel Cormier a Khabib Nurmagomedov.
    Pokud Holland výrazně vylepší svou obranu proti takedownům, tak může velmi vážně míchat kartami v horních patrech váhy do 84 kilogramů.
    V souboji s Daukausem se dá očekávat hlavně snaha prosadit tvrdý a divoký postoj, který by měl být cestou k vítězství.
     
    Krásnou podívanou všem fanouškům toho nejlepšího světového MMA! Na akci pod jménem UFC Fight Night: Santos vs. Walker, která se odehraje v UFC Apex centru, nás čeká souboj ve střední váze mezi Kevinem Hollandem a Kylem Daukausem. Favoritem je čtrnáctka váhy, Kevin Holland.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:35.

    Michal Hromas

    Dan Miragliotta
    bahis siteleri