Vyškov – Zlín 1:2 (po pr.)
po prodl.
MFK Vyškov
1:2 (0:1)
FC Zlín
Čtvrtek 07.10.2021, 15:30 • Stadion Drnovice • MOL Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    114
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín ostřeloval vápno Vyškova sérií rohů, kdy se ujal poslední z nich. Nejprve se ozvalo břevno po jedné z hlaviček před Esselem, následně míč zůstal těsně před ním a gólman šel mimo svůj úhel. Toho využil LUKÁŠ VRAŠTIL, který ho překonává a posílá oblouček za brankovou čáru.
     
    62
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Po dlouhém autu zaspali obránci Zlína a nalevo se objevil volný MAREK VINTR. Ten se objevil samotný před Šiškou a s klidem vyrovnal na 1:1. Balon uklidil do sítě vedle brankáře a v zápase se opět může stát cokoliv.
     
    35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ligový klub otevírá skóre pohárové bitvy. Po pravé straně přenesl míč do pokutového území Drame, kde vznikl zmatek při bránění. Toho využil VACHTANG ČANTURIŠVILI, který měl dostatek času nachystat si balon na střelu a trefil se mimo dosah brankáře.

    Tadeáš Mima

    Branky: 62. M. Vintr – 35. Čanturišvili, 114. Vraštil

    Karty:   84. Trousil (VKV), 120. O. Vintr (VKV) – 120. Vraštil (ZLN), 120. Poznar (ZLN)


    MFK Vyškov: Essele – Štěpánek, Srubek, Němeček, Klesa (C) (111. Ilko) – Dan Jambor (55. O. Vintr), Cabadaj, Lahodný, Slaměna, M. Vintr, – Fofana (75. Simr)
    Náhradníci: Spurný, Šustr – Ilko, Simr, Mulligan, Macej, O. Vintr

    FC Zlín: Šiška – Vraštil, Simerský, Cedidla, Fantiš (108. Fillo) – Čanturšvili (108. Reiter), Procházka – Jawo (74. Hrdlička), Drame (74. Nečas), Janetzký (118. Hellebrand) – Poznar (C)
    Náhradníci: Rakovan – Fillo, Reiter, Bobčík, Hrdlička, Hellebrand, Nečas

    Rozhodčí: Zelinka – Mikeska, Bureš

    Diváci: 661
    bahis siteleri