Lotyšsko – San Marino 2:0 (kon.) | Faerské ostrovy – S. Makedonie 1:1 (kon.) | Arménie – Srbsko 1:4 (kon.)
Německo – Izrael 3:2 (kon.) | Kosovo – Česko 0:1 (kon.) | Albánie – Andorra 2:0 (kon.)
Skotsko – Dánsko 0:1 (kon.) | Slovinsko – Anglie 2:2 (kon.) | Portugalsko – Lichtenštejnsko 11:0 (kon.)
konec
Německo
3:2 (1:1)
Izrael
Čtvrtek 07.10.2021, 18:15 • Benteler-Arena, Paderborn • Kvalifikace ME U21 • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    S kosntatováním, že Německo v samotném závěru po gólech v 89. minutě a první minutě nastavení otočilo téměř prohraný zápas proti Izraeli k výhře 3:2 a vede bez ztráty bodu svou kvalifikační skupinu, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (20:42:47)
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 3-2
    Střely celkem: 20-4
    Střely na branku: 13-2
    Zásahy gólmanů: 0-10
    Střely mimo: 6-1
    Zblokované střely: 1-1
    Rohy: 9-2
    Fauly: 9-16
    Žluté karty: 1-6
    Bez vyloučení.
     
    Jedním slovem neuvěřitelné! Izraelci v zápasu dvakrát vedli, ale nedokázali ho dovést alespoň k bodu. V prvním poločasu se jako první prosadil ve 28. minutě Doron Leidner, aby o šest minut později srovnal Malik Tillman. Šest minut po pauze poslal hosty znovu do vedení Omri Gandelman, jenž se trefil krásně z vápna pod břevno. Němci potom soupeře tlačili, měli gólovky na dva zápasy, ale Izrael zachránil buď skvěle chytající Nir On nebo branková konstrukce. V 89. minutě ale už hosté kapitulovali, když se nekompromisní hlavičkou prosadil Kevin Schade. To ale nebylo vše! V první minutě nastavení chybovali hosté u svého vápna, Tillman sklepl hlavičkou míč na Jonathana Burkardta a ač byl kapitán Německa zřejmě faulován gólmanem, kterého si obhodil, dostrkal v pádu míč do sítě – 3:2!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Již běží pátá nastavená minuta, původně byly signalizovány čtyři nad rámec základní hrací doby. A Němci mají rozehrávku u rohového praporku poblíž branky Izraele, což pro ně znamená tři body.
     
    90+4
    Autor vyrovnávacího gólu Kevin Schade střídá a přepouští místo na hřišti pro Armela Bellu Kotchapa.
     
    90+3
    Izraelci se vydali na polovinu hřiště, ale Leidner minul branku.
    90+1. Jonathan BURKARDT - 3:2
     
    90+1
    Německo právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr domácích! Hned po vyrovnání měl gólovku Thiaw. ale Nir On ho opět skvěle vychytal. V další akci hosté zbytečně ztratili ve vápně míč. Následoval tak centr z pravé strany do vápna, který Tillman výborně hlavičkou vyhrál pro JONATHANA BURKARDTA. Kapitán Německa se odpoutal od stoperů Bloriana i Itzhaka a obhodil si brankáře. Ten jej fauloval a asi by následovala penalta, ale kapitán Německa zabojoval a v pádu hlavičkou dostrkal míč do sítě!
    89. Kevin SCHADE - 2:2
     
    89
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nyní už to domácím vyšlo. Z levé strany přišel další dobrý centr, tentokrát v podání Katterbacha. Ve vápně si nejvýše vyskočil KEVIN SCHADE a hlavičkou nekompromisně uklidil míč kolem bezmocného gólmana do sítě. Ačkoliv je jeho příjmení v překladu škoda, nyní to pro Němce rozhodně neplatí! Asistence: Noah Katterbach.
     
    87
    Žlutou kartu vidí také hostující Abu Alshech.
     
    87
    Karm Jaber jde ze hřiště a posledním střídajícím hráčem hostí je Maor Levi.
     
    86
    A opět žádná komplikace. Jak Izraelci získali míč, udělali s ním dva tři rychlé kroky a odkopli jej daleko k brance soupeře.
     
    86
    Izraelská obranná zeď nyní vystavila další stopku domácím, přihrávka po zemi do vápna neprošla.
     
    85
    Další kombinace Německa, tentokrát po levé straně. A po dlouhé době může být Nir On na okamžik v klidu, protože domácím nezafungovala přesná přihrávka.
     
    84
    Je pravda, že Schade nyni v souboji před vápnem ucítil v obličeji ruce Sadeho. Jenže na druhou stranu soupeře trošku držel, proto sudí nechal hru pokračovat.
     
    83
    Ihned poté přilétl do vápna další centrovaný míč, nyní z levé strany. Na pravém rohu malého vápna si jej našel Tom Krauß, který chtěl gólmana přehlavičkovat, ale mířil nad branku!
     
    82
    Po Stillerově rohu se Izraelci bez problémů ubránili, následný centr z pravé strany vyboxoval Nir On.

    Tomáš Lysý

    Branky: 34. Tillman, 89. Schade, 90+1. Burkardt – 28. Leidner, 51. Gandelman

    Karty:   80. Tillman (GER) – 24. Leidner (ISR), 37. Azoulay (ISR), 67. Buganim (ISR), 75. Jaber (ISR), 79. Cohen (ISR), 87. Alshech (ISR)


    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:2. Fauly: 9:16.
    Německo: Philipp – Mbom, Bauer, Thiaw, Netz (77. Katterbach) – Keitel (77. Krauß), Stiller – Schade (90+4 Kotchap), Tillman, Burkardt – Shuranov (67. Leweling)
    Náhradníci: Mantl – Katterbach, Jäkel, Bella Kotchap, Bätzner, Appelkamp, Krauß, Leweling, Beyer

    Izrael: Nir On – Shahar (67. Abu Alshech), Blorian, Cohen (C), Azoulay (46. Tamir Itzhak), Buganim (67. Zasno) – Jaber (86. Levi), Elmkies, Gandelman, Leidner – Davida (46. Sade)
    Náhradníci: Zamir – Tamir Itzhak, Levi, Sade, Abu Alshech, Zasno, Glezer, Nachmani, Mahluf

    Rozhodčí: Petrescu – Grigoriu, Badea (všichni Rumunsko)
    bahis siteleri