NY Rangers – New Jersey 6:2 (kon.) | Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Boston – Washington 3:4 (po pr.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 3:6 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 07.10.2021, 01:08 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:41 Anthony MANTHA - 3:4
     
    61:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Vítězství pro hostující celek zařídil v nastaveném čase ANTHONY MANTHA! Obdržel dlouhou nahrávku od Oshieho, aby následně vzal přečíslení dva na jednoho na sebe a forhendovou střelou po ledě k pravé tyči dokonale zaskočil Ullmarka. Asistence: T. J. Oshie a Justin Schultz.
    56:31 David PASTRŇÁK - 3:3
     
    56:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dlouho se hostující tým z vedení neradoval! Haula chytře nahrál DAVIDU PASTRŇÁKOVI o zadní mantinel. Český útočník si počkal, až Vaněček roztáhne betony, v pravý čas mu touš mezi nimi poslal. Asistence: Erik Haula a Charlie McAvoy.
    53:29 T. J. Oshie - 2:3
     
    53:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Akce Washingtonu pokračovala a výsledkem je třetí gól! Ovečkin střílenou nahrávkou vybídl k teči T. J. OSHIEHO, ten zvedl kotouč Ullmarkovi nechytatelně nad pravé rameno. Asistence: Alexander Ovečkin a John Carlson.
    33:17 Taylor HALL - 2:2
     
    33:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zaváhání Vítka Vaněčka znamená nerozhodný stav! Český gólman neudržel střelu Smithe a k volnému puku dojel jako první TAYLOR HALL, bekhendem pak bez problémů napálil touš do sítě. Asistence: Craig Smith a Charlie Coyle.
    27:05 Tom WILSON - 1:2
     
    27:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals dokonali obrat během minuty, rázem vedou! Kuzněcov dlouhou nahrávkou vyslal do úniku TOMA WILSONA, který bekhendovým blafákem roztáhl Ullmarka, načež mu kotouč poslal mezi betony. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Nick Jensen.
    26:09 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:1
     
    26:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Ovečkin z předbrankového prostoru ještě neuspěl, Ullmark zakročil levým betonem. Volný puk se ovšem odrazil k nikým neatakovanému JEVGENIJOVI KUZNĚCOVOVI, jenž napálil černou gumu do odkryté levé části brány. Asistence: Alexander Ovečkin a Garnet Hathaway.
    07:28 Charlie COYLE - 1:0
     
    07:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Marchand si s pukem najel mezi kruhy, odkud vystřelil a Vaněček jeho pokus vyrazil. Levým betonem si poradil i s dorážkou Smithe, až na doklepnutí CHARLIEHO COYLEA pravou bruslí byl krátký. Asistence: Craig Smith a Brad Marchand.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Coyle (C. Smith, Marchand), 34. Hall (C. Smith, Coyle), 57. Pastrňák (Haula, McAvoy) – 27. Kuzněcov (Ovečkin, Hathaway), 28. Wilson (Kuzněcov, Jensen), 54. Oshie (Ovečkin, Carlson), 62. Mantha (Oshie, Schultz)


    Boston Bruins: Ullmark (Grosenick) – McAvoy, Forbort, Carlo, Reilly, Clifton, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron, Marchand – C. Smith, Coyle, Hall – N. Foligno, Haula, DeBrusk – Lazar, Nosek, Frederic.
    Washington Capitals: Vaněček (Fucale) – Carlson, T. van Riemsdyk, Schultz, Kempný, Jensen, Orlov – Wilson, Kuzněcov, Ovečkin – Mantha, Eller, Sprong – Oshie, McMichael, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Markovic, Luxmore – Fournier, Berg

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri