NY Rangers – New Jersey 6:2 (kon.) | Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Boston – Washington 3:4 (po pr.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 3:6 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 07.10.2021, 01:08 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:41 Anthony MANTHA - 3:4
     
    61:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Vítězství pro hostující celek zařídil v nastaveném čase ANTHONY MANTHA! Obdržel dlouhou nahrávku od Oshieho, aby následně vzal přečíslení dva na jednoho na sebe a forhendovou střelou po ledě k pravé tyči dokonale zaskočil Ullmarka. Asistence: T. J. Oshie a Justin Schultz.
     
    57:04
    A Boston bude mít šanci strhnout vítězství na svou stranu, protože za podrážení Cliftona inkasoval dvě minuty Trevor van Riemsdyk.
    56:31 David PASTRŇÁK - 3:3
     
    56:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dlouho se hostující tým z vedení neradoval! Haula chytře nahrál DAVIDU PASTRŇÁKOVI o zadní mantinel. Český útočník si počkal, až Vaněček roztáhne betony, v pravý čas mu touš mezi nimi poslal. Asistence: Erik Haula a Charlie McAvoy.
    53:29 T. J. Oshie - 2:3
     
    53:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Akce Washingtonu pokračovala a výsledkem je třetí gól! Ovečkin střílenou nahrávkou vybídl k teči T. J. OSHIEHO, ten zvedl kotouč Ullmarkovi nechytatelně nad pravé rameno. Asistence: Alexander Ovečkin a John Carlson.
     
    52:31
    Komplikace pro Boston. Charlie McAvoy nejprve krosčekem zpacifikoval Hagelina, načež při výhodě ještě nedovoleně zabránil v zakončení Kuzněcovovi, takže dostává dvojitý trest. Washington se může těšit ze čtyřminutové přesilovky.
     
    42:31
    Další přesilová hra pro hostující mužstvo. Connor Clifton sice zabránil v zakončení T. J. Oshiemu, ale to jen za cenu krosčeku.
     
    39:55
    Domácí vstoupí do závěrečné dvacetiminutovky v oslabení, protože Jake DeBrusk sice vyhodil puk z obranného pásma, ale i mimo hru, a protože se kotouč nedotkl tvrzeného skla, tak musel následovat dvouminutový trest.
    35:47 Vaněček vychytal krajana Pastňáka lapačkou
     
    35:47
    Po chybné rozehrávce van Riemsdyka ujel Marchand do přečíslení společně s Davidem Pastrňákem. Český útočník dostal ideální nahrávku do hokejky, střelou forhendem do horních pater brány si však na krajana Vaněčka nepřišel.
    33:17 Taylor HALL - 2:2
     
    33:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zaváhání Vítka Vaněčka znamená nerozhodný stav! Český gólman neudržel střelu Smithe a k volnému puku dojel jako první TAYLOR HALL, bekhendem pak bez problémů napálil touš do sítě. Asistence: Craig Smith a Charlie Coyle.
     
    28:41
    Na trestnou lavici míří český obránce Michal Kempný, který Bergerona trefil vysokou holí do helmy. Medvědi mají šanci vrátit skóre do vyrovnané podoby.
    27:05 Tom WILSON - 1:2
     
    27:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals dokonali obrat během minuty, rázem vedou! Kuzněcov dlouhou nahrávkou vyslal do úniku TOMA WILSONA, který bekhendovým blafákem roztáhl Ullmarka, načež mu kotouč poslal mezi betony. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Nick Jensen.
    26:09 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:1
     
    26:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Ovečkin z předbrankového prostoru ještě neuspěl, Ullmark zakročil levým betonem. Volný puk se ovšem odrazil k nikým neatakovanému JEVGENIJOVI KUZNĚCOVOVI, jenž napálil černou gumu do odkryté levé části brány. Asistence: Alexander Ovečkin a Garnet Hathaway.
     
    20:29
    Nyní se však Medvědi budou bránit ve čtyřech. Zbytečného faulu podrážení se v útočném pásmu dopustil David Pastrňák ve snaze zastavit Orlova.
     
    15:19
    Velká komplikace pro domácí mužstvo, které se bude bránit ve třech! Nick Foligno trefil vysokou holí do obličeje Kuzněcova.
     
    14:24
    Početní převahu si vyzkouší také hosté. Dvouminutový trest vyfasoval obránce Mike Reilly, a to za krosček proti Hathawayovi.
    08:20 Marchand na Vaněčka nevyzrál
     
    08:20
    Nechybělo moc, aby Medvědi okamžitě odskočili do dvoubrankového náskoku. Pastrňák dlouhou nahrávkou vyslal do úniku Marchanda, jehož pokus k pravé tyči kryl Vaněček!
    07:28 Charlie COYLE - 1:0
     
    07:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Marchand si s pukem najel mezi kruhy, odkud vystřelil a Vaněček jeho pokus vyrazil. Levým betonem si poradil i s dorážkou Smithe, až na doklepnutí CHARLIEHO COYLEA pravou bruslí byl krátký. Asistence: Craig Smith a Brad Marchand.
     
    06:34
    Zvoní tyč! Před branku se odrazila černá guma k T. J. Oshiemu, jehož forhendová rána orazítkovala levou část brankové konstrukce.
     
    03:33
    První přesilovou hru v utkání si zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici zamířil ruský ostrostřelec Alexander Ovečkin, provinil se krosčekem.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Coyle (C. Smith, Marchand), 34. Hall (C. Smith, Coyle), 57. Pastrňák (Haula, McAvoy) – 27. Kuzněcov (Ovečkin, Hathaway), 28. Wilson (Kuzněcov, Jensen), 54. Oshie (Ovečkin, Carlson), 62. Mantha (Oshie, Schultz)


    Boston Bruins: Ullmark (Grosenick) – McAvoy, Forbort, Carlo, Reilly, Clifton, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron, Marchand – C. Smith, Coyle, Hall – N. Foligno, Haula, DeBrusk – Lazar, Nosek, Frederic.
    Washington Capitals: Vaněček (Fucale) – Carlson, T. van Riemsdyk, Schultz, Kempný, Jensen, Orlov – Wilson, Kuzněcov, Ovečkin – Mantha, Eller, Sprong – Oshie, McMichael, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Markovic, Luxmore – Fournier, Berg

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri