NY Rangers – New Jersey 6:2 (kon.) | Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Boston – Washington 3:4 (po pr.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Anaheim – Los Angeles 3:6 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 07.10.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:39 Patrik LAINE - 4:2
     
    55:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    PATRIK LAINE prokázal neuvěřitelné individuální schopnosti, když se z vlastního pásma prokličkoval obranou až před Nedeljkovice. Hbitě si posunul puk na forhend a nechytatelně zavěsil pod horní tyč. Jedním slovem nádhera! Asistence: Zach Werenski.
    47:14 Jakub VORÁČEK - 3:2
     
    47:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    JAKUB VORÁČEK řádí jako černá ruka a ke dvěma asistencím přidává gól! Český hráč si počkal na dopad Beanovi přizvednuté střely a chvíli dezorientovaného Nedeljkovice překvapil rychlým zakončením. Columbus je zpátky ve vedení. Asistence: Jake Bean a Alexandre Texier.
    46:39 Dan RENOUF - 2:2
     
    46:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Během necelých pěti minut Blue Jackets prohospodařili dvougólový náskok! Po zpětné přihrávce na levý kruh zahrál DAN RENOUF Merzlikinsovi na housle a srovnal na 2:2. Asistence: Turner Elson a Givani Smith.
    41:58 Riley BARBER - 2:1
     
    41:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings jsou v kontaktu! Zadina chytře poslal puk do uličky pro RILEYHO BARBERA a ten střelou nad lapačku odčaroval kouzlo dosud neprůstřelného Merzlikinse. Asistence: Filip Zadina a Troy Stecher.
    17:32 Zach WERENSKI - 2:0
     
    17:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka, druhý gól! Tentokrát se do listiny střelců zapsal ZACH WERENSKI. Jeho rána ze středu proletěla vším, co jí stálo v cestě. A těsně před brankářem byla dost možná tečovaná obráncem. Dobrou práci odvedl i Boone Jenner, který Nedeljkovicovi stínil ve výhledu. Asistence: Patrik Laine a Jakub Voráček.
    14:14 Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    14:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    V přesilovce otevřel skóre OLIVER BJORKSTRAND! Po Voráčkově přihrávce Jenner z úhlu sám před gólmanem trefil tyč, od ní se puk odrazil na druhou stranu brankoviště, kde byl po zpracování tělem připraven dorážet právě Bjorkstrand. Asistence: Boone Jenner a Jakub Voráček.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 15. Bjorkstrand (Jenner, Voráček), 18. Werenski (Laine, Voráček), 48. Voráček (Bean, Texier), 56. Laine (Werenski) – 42. Barber (Zadina, Stecher), 47. Renouf (Elson, Smith)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Tarasov) – Bean, Werenski, Boqvist, Gavrikov, Lehtonen, Kukan – Voráček, Texier, Laine – Bjorkstrand, Roslovic, Nyquist – Činachov, Sillinger, Jenner – Hofmann, Kuraly, Robinson.
    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Brattström) – Renouf, Lindström, Lashoff, Sebrango, Seider, Stecher, Brubacher – Zadina, Stephens, Raymond, Barber, Rowney, Smith, Berggren, Ryan, Elson, Larkin, Erne, Veleno.

    Rozhodčí: Furlatt, Morton – Smith, Brisebois

    Diváci: 10 374
    bahis siteleri