Lotyšsko – San Marino 2:0 (kon.) | Faerské ostrovy – S. Makedonie 1:1 (kon.) | Arménie – Srbsko 1:4 (kon.)
Německo – Izrael 3:2 (kon.) | Kosovo – Česko 0:1 (kon.) | Albánie – Andorra 2:0 (kon.)
Skotsko – Dánsko 0:1 (kon.) | Slovinsko – Anglie 2:2 (kon.) | Portugalsko – Lichtenštejnsko 11:0 (kon.)
konec
Německo
3:2 (1:1)
Izrael
Čtvrtek 07.10.2021, 18:15 • Benteler-Arena, Paderborn • Kvalifikace ME U21 • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Autor vyrovnávacího gólu Kevin Schade střídá a přepouští místo na hřišti pro Armela Bellu Kotchapa.
    90+1. Jonathan BURKARDT - 3:2
     
    90+1
    Německo právě vstřelilo branku!
    Neskutečný závěr domácích! Hned po vyrovnání měl gólovku Thiaw. ale Nir On ho opět skvěle vychytal. V další akci hosté zbytečně ztratili ve vápně míč. Následoval tak centr z pravé strany do vápna, který Tillman výborně hlavičkou vyhrál pro JONATHANA BURKARDTA. Kapitán Německa se odpoutal od stoperů Bloriana i Itzhaka a obhodil si brankáře. Ten jej fauloval a asi by následovala penalta, ale kapitán Německa zabojoval a v pádu hlavičkou dostrkal míč do sítě!
    89. Kevin SCHADE - 2:2
     
    89
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nyní už to domácím vyšlo. Z levé strany přišel další dobrý centr, tentokrát v podání Katterbacha. Ve vápně si nejvýše vyskočil KEVIN SCHADE a hlavičkou nekompromisně uklidil míč kolem bezmocného gólmana do sítě. Ačkoliv je jeho příjmení v překladu škoda, nyní to pro Němce rozhodně neplatí! Asistence: Noah Katterbach.
     
    87
    Žlutou kartu vidí také hostující Abu Alshech.
     
    87
    Karm Jaber jde ze hřiště a posledním střídajícím hráčem hostí je Maor Levi.
     
    83
    Ihned poté přilétl do vápna další centrovaný míč, nyní z levé strany. Na pravém rohu malého vápna si jej našel Tom Krauß, který chtěl gólmana přehlavičkovat, ale mířil nad branku!
     
    80
    Možná už se dostavuje menší frustrace domácích. Malik Tillman zezadu zajel do Karma Jabera a může být rád, že z toho je žllutá karta. Nebo spíš fotbalovou terminologií "oranžová".
     
    79
    Gil Cohen ví, že nyní už nebude moct zdržovat, nebo uvidí druhou žlutou kartu.
     
    77
    Další střídání Německa. Luca Netz dnes dohrál, na plac míří Noah Katterbach. Ze hřiště míří i Yannik Keitel a spoluhráčům se pokusí pomoct vyrovnat Tom Krauß.
     
    77
    Další velká šance Německa. Stoper Max Bauer si seběhl do vápna na dobrý Stillerův roh a zakončil hlavičkou – koníčkem, jenže i nyní zareagoval Nir On, celým jménem Omer Yaacov Nir On, výborně a míč reflexivně vyrazil!
     
    75
    Karm Jaber zápasnickým chvatem sejmul na pravé straně Lewelinga a vidí jasnou žlutou kartu. Na trávníku zůstal po jeho zákroku poměrně slušný "krtinec".
    70. Šance Německa zůstaly nevyužity
     
    70
    Neskutečné, co nyní Němci nevyužili. Jen aby to mladý Nationalmannschaft nemrzelo. Výborný centr z levé strany si našel Burkardt, ale domácí kapitán nešel příkladem a nedokázal překonat Nir Ona, který takřka na brankové čáře vytáhl výborný zákrok. Jeho parťáci před brankou nepokryly volného Malika Tillmana, jenž mohl uklidit míč podruhé do sítě, ale trefil břevno!
     
    67
    Itay Buganim otálel z opuštěním travnatého pažitu a vidí od sudího žlutou kartu, což mu ale vůbec nevadí.
     
    67
    Se střídáním přichází i hosté a půjde dokonce o dvě změny v sestavě. Dolů jde Itay Buganim a Ido Shahar, místo nich si zahrají Zohar Zasno a Ihab Abu Alshech.
     
    67
    Německo poprvé střídá. Z placu jde útočník Erik Shuranov, kterého nahradí forvard Fürthu Jamie Leweling
     
    63
    Dlouhý centr do vápna si na pravé straně našel Kevin Schade, který soupeře přehlavičkoval. Ale škoda pro Německo, jeho pokus hlavou totiž šel vedle vzdálenější tyče.
    51. Omri GANDELMAN - 1:2
     
    51
    Izrael právě vstřelil branku!
    Jenže domácí tým si nedal pozor na zadní vrátka. Izraelci se postupnou kombinací dostali k centru z levé strany od Sadeho, který propadl hranici penaltového puntíku pro OMRI GANDELMANA. Keitel podskočil míč, Netz neuhlídal izraelského záložníka a ten se trefil do levé šibenice! Asistence: Iuval Sade
     
    46
    Do druhého poločasu už nevyběhne Ethane Azoulay, kterého střídá Glezer Tamir Itzhak. A nenastoupí ani Osher Davida, který pouští na plac Iuvala Sadeho.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Azoulay Eitan, který hodně tvrdě zastavil kapitána Jonathana Burkardta.
     
    34
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí se po velkém tlaku a dvou rozích prosazují. Shuranov přihrál na MALIKA TILLMANA a ofenzívní hráč Německa srovnává stav. Asistence: Erik Shuranov.
     
    33
    Velký tlak Německa a dva rohy během jedné minuty. Na Stillerův centr si naskočil Shuranov a Nir On poslal míč právě znovu na roh. Teď je obrana hostí v jednom kole!
     
    28
    Izrael právě vstřelil branku!
    Hosté jsou nečekaně do vedení, když DORON LEIDNER otevírá po osmadvaceti minutách stav zápasu.
     
    24
    Žlutou kartu dostává obránce Doron Leidner po faulu na Schadeho.

    Tomáš Lysý

    Branky: 34. Tillman, 89. Schade, 90+1. Burkardt – 28. Leidner, 51. Gandelman

    Karty:   80. Tillman (GER) – 24. Leidner (ISR), 37. Azoulay (ISR), 67. Buganim (ISR), 75. Jaber (ISR), 79. Cohen (ISR), 87. Alshech (ISR)


    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:2. Fauly: 9:16.
    Německo: Philipp – Mbom, Bauer, Thiaw, Netz (77. Katterbach) – Keitel (77. Krauß), Stiller – Schade (90+4 Kotchap), Tillman, Burkardt – Shuranov (67. Leweling)
    Náhradníci: Mantl – Katterbach, Jäkel, Bella Kotchap, Bätzner, Appelkamp, Krauß, Leweling, Beyer

    Izrael: Nir On – Shahar (67. Abu Alshech), Blorian, Cohen (C), Azoulay (46. Tamir Itzhak), Buganim (67. Zasno) – Jaber (86. Levi), Elmkies, Gandelman, Leidner – Davida (46. Sade)
    Náhradníci: Zamir – Tamir Itzhak, Levi, Sade, Abu Alshech, Zasno, Glezer, Nachmani, Mahluf

    Rozhodčí: Petrescu – Grigoriu, Badea (všichni Rumunsko)
    bahis siteleri