Novosibirsk – Viťaz 2:1 (kon.) | Barys – Petrohrad 3:0 (kon.) | Ufa – Jokerit 3:2 (po pr.)
Soči – Riga 3:2 (po pr.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 08.10.2021, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Krásné páteční odpoledne u sledování Kontinentální hokejové ligy. Ta má dnes na programu celkem čtyři utkání a v jednom z nich se spolu utkají týmy HC Sibir Novosibirsk a HC Viťaz Moskevská oblast. A právě na souboj těchto celků se v tomto textovém přenosu podrobněji zaměříme.
     
    Novosibirsk se v tabulce Východní konference nachází s jedenácti body na deváté pozici, když ze čtrnácti odehraných zápasů vyhrál zatím čtyři. Hlavní bolístkou mužstva je slabá produktivita. S pouhými 22 vstřelenými góly disponuje Sibir spolu s Čeljabinskem nejslabším útokem v celé KHL. Nutno říci, že záporné skóre 22:32 si Novosibirsk v posledním odehraném utkání trochu vylepšil, když ve středu na domácím ledě otočil duel s Dinamem Riga (3:1). Nejproduktivnějším hráčem týmu je se sedmi kanadskými body za 3 góly a 4 asistence americký útočník Nick Shore. Jen o bod zpátky se drží ruský ofenzivní parťák Alexej Kručinin (2+4).
     
    Viťaz je na tom v rámci Západní konference, co se umístění týče, dost podobně. Po patnácti odehraných zápasech má na kontě 13 bodů, což stačí na průběžné desáté místo. Rovněž Viťaz se z vítězství od začátku ročníku radoval pouze čtyřikrát (z toho jednou po samostatných nájezdech). Naposledy se tak stalo 27. září po divoké přestřelce 6:5 s Petrohradem. Od té doby zaznamenal klub z Podolsku čtyři porážky v řadě – naposledy prohrál ve středu 2:3 ve Vladivostoku. Nutno říci, že směrem dopředu je Čechov produktivní, skóre 42:50 ale na druhou stranu svědčí i o mimořádně prostupné defenzivě. Lídry mužstva jsou s osmnácti kanadskými body kanadský forvard Daniel Audette (11+7) a Fin Miro Aaltonen (3+15). Nejlepším střelcem je pak další finský útočník Niko Ojamaki (12+5).
     
    V posledních dvou vzájemných střetnutích se shodně radoval Viťaz. Naposledy porazil Novosibirsk 19. ledna tohoto roku 3:1. Tentokrát je vzhledem k výhodě domácího prostředí vnímán jako velice mírný papírový favorit Sibir.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Čajkovský, J. Alanov, N. Jefremov, N. Děmidov, Ilja Morozov, T. Murphy, D. Ovčinnikov, Kudako – Šarov, Golubev (A), Wedin – Setdikov, N. Shore, Kručinin – Milovzorov (A), Pjanov, N. Korotkov (C) – Nikita Šaškov, Litovčenko, A. Jakovlev.

    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kloberdanec) – Borodkin, Viktor Antipin, Jegor Voronkov, D. Musin, K. Ljamin (A), Jepišin, Rydčenko – Indrašis, M. Aaltonen (A), Ojamäki – Jaremčuk, Audette, Smolin – Malychin (C), V. Popov, Arkalov – Ivaňuženkov, I. Zinčenko, N. Gončarov.

    Rozhodčí: Kulakov, Fraňo – Lazarev, Slavikovskij.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    První přerušení hry. Domácí nastoupili do zápasu v modrých dresech, hosté v bílých. Vhazuje se před Ježovem.
     
    00:29
    Niko Ojamäki si nepohlídal přechod do útočného pásma. Pískán je ofsajd.
     
    00:44
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté jdou velmi rychle do vedení. Po Audetteho střele z levé strany propasíroval puk za Säteriho záda před brankovištěm velmi důrazný MICHAIL SMOLIN. Asistence: Daniel Audette.
    00:44 Michail SMOLIN - 0:1
     
    01:19
    Novosibirsk se snaží o rychlou odpověď, Ilja Ježov musel v krátkém sledu dvakrát zasahovat. Naposledy ukryl ve výstroji Pjanovův pokus vyslaný z levé strany.
     
    01:34
    A další zákrok Ježova, který lapil pokus od modré čáry. Následně se před jeho brankou strhla pořádná mela, kterou vyprovokoval až příliš důrazný Nikita Šaškov.
     
    01:49
    Teď už se ovšem bude vylučovat. Mimo hru se do sebe pustili Alexej Jakovlev s Igorem Rydčenkem a rozhodčí měli co dělat, aby je od sebe oddělili.
     
    01:49
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Alexej Jakovlev – 5 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Igor Rydčenko – 5 min., hrubost).
     
    03:32
    Zápas je ve svém úvodu mimořádně často rozkouskovaný neustálými přerušeními. Herně se nic zajímavého momentálně neděje.
     
    04:43
    Rychlou akci Viťazu vedenou po levém křídle obrana Sibiru na poslední chvíli zastavila.
     
    05:41
    Anton Wedin střílel z prostoru mezi kruhy jen do připraveného Ježova.
     
    06:15
    Teď se naopak hraje poměrně dlouho bez přerušení. Novosibirsk rozehrává zpoza vlastní branky novou postupnou kombinaci.
     
    07:07
    A další pozorný zákrok Ježova, který pokus z prostoru mezi kruhy vyrážel pravým betonem do rohu kluziště.
     
    08:03
    Trevor Murphy nabíjel pod sebe na modrou čáru, následná střela byla zblokována. Kanaďan alespoň udržel pro Sibir pásmo.
     
    08:43
    Zadáci Novosibirsku kombinují s pukem ve vlastní třetině. Hraje se už téměř pět minut bez přerušení. Jako by hokejisté obou celků chtěli kompenzovat rozkouskovanou úvodní pasáž.
     
    08:57
    Ilja Ježov teď pořádně zabrnkal na nervy svým spoluhráčům. Poté, co si sjel pro kotouč za svou branku, zaváhal a málem o něj přišel v souboji s aktivním Denisem Golubevem. Ten se nakonec k zakončení do opuštěné klece nedostal.
     
    09:12
    Z pravého kruhu vypálil Alexandr Šarov. Ježov podržel kotouč před dojíždějícím hloučkem ve výstroji. Následuje komerční přestávka.
     
    09:39
    V krátkém sledu další zákrok Ježova, který lapil křižnou střelu z levé strany. Po chvíli schytal Vitalij Popov Morozovovu bombu od modré a jen těžce se zvedá z ledu.
     
    10:00
    Mezi hráče, kteří se dnes pokusili vyzrát na neprůstřelnost Ježova, se přidává rovněž Michal Čajkovský. Ani slovenský bek zatím na skvěle chytajícího brankáře Viťazu nevyzrál.
     
    11:11
    Harri Säteri raději podržel puk před dojíždějícím Alexandrem Jaremčukem. Následovala menší strkanice, vylučovat se ale nebude.
     
    11:26
    Nikým nehlídaný Vadim Kudako obdržel Kručininovu kolmici na pravou stranu, odkud bez přípravy z vrcholku kruhu vypálil. Pumelice prosvištěla nad maskou Ježova do zadního plexi.
     
    12:34
    Novosibirsk je jednoznačně aktivnějším týmem, Ježov prakticky nemá chvíli klidu. Jenže nálepku nejhůře střílejícího týmu soutěže asi nemá Sibir jen tak pro nic za nic...
     
    13:09
    Ilja Ježov zasahoval proti pokusu Vjačeslava Litovčenka. Následuje vhazování po jeho levé ruce.
     
    13:54
    Alexandr Jaremčuk si sjel z pravé strany mezi kruhy. Táhlou přízemní ranou k pravé tyči provětral Säteriho beton.
     
    14:34
    HC Viťaz Moskevská oblast se snaží trochu uklidnit hru a držet kotouč, byť jen poblíž vlastní branky.
     
    15:19
    Nikita Korotkov doloval kotouč v souboji u levého mantinelu. Nakonec jej odeslal na bližší tyč, kde ale neměl problém Ježov zasáhnout a podržet ho pod rukavicí.
     
    15:54
    Podobná situace i tentokrát. Ježov přikryl puk u levé tyče a poté přihlížel menší šarvátce, do které se s obránci Viťazu pustili Šaškov s Litovčenkem. Dnes se skutečně nehraje zrovna v rukavičkách.
     
    16:13
    Hosté se při snaze založit ojedinělou útočnou akci dopustili zakázaného uvolnění. Hra se tak znovu přestěhuje před Ježova.
     
    17:00
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Vitalij Popov – 2 min., držení).
     
    17:03
    Vitalij Popov přidržel Trevora Murphyho a poslal Viťaz do čtyř. Novosibirsk má v závěru třetiny skvělou možnost vyrovnat.
     
    17:36
    Alexandr Jaremčuk narušil kombinaci soupeře a vyhodil kotouč až k protější brance. Následně sprintoval na střídačku.
     
    18:24
    Jegor Milovzorov dostal prostor na levé straně. S pukem si sjel k brance a poté hledal kolmicí napravo Alexandra Šarova. Tomu rána bez přípravy nesedla.
     
    19:00
    Hlasatel oznámil poslední minutu úvodní třetiny. Souběžně s jeho hlášením se na ledovou plochu vrátil Vitalij Popov.
     
    19:42
    Viťaz je natlačen v pásmu Novosibirsku, do střeleckých pozic se ale hosté nedostávají. Zdá se, že se spokojí čistě s podržením puku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Statistiky po 1. třetině:

    Střely na branku – 12:8
    Zblokované střely – 2:7
    Vyhraná vhazování – 11:11
    Trestné minuty – 5:7
    Hity – 10:8
     
    Utkání začalo rychlou brankou Viťazu. Skóre otevřel už po 44 sekundách hry důrazný Smolin, jenž za Sateriho záda propasíroval Audetteho střelu z levé strany. Novosibirsk byl v dalším průběhu třetiny jednoznačně lepším týmem, svůj místy až drtivý tlak ale ve vyrovnání zatím nezužitkoval. Nepomohla mu k tomu ani závěrečná přesilová hra, a tak mohou být po dvaceti minutách spokojenější hosté.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:25.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Ljaminova střela byla sražena k zadnímu hrazení. Aktivněji vstoupil do druhého dějství Viťaz.
     
    21:35
    Alexej Kručinin předložil kotouč napravo, kde číhal rozjetý Nikita Setdikov. Z bezprostřední blízkosti ale mířil jen do Ježova. To byla velká šance Sibiru!
     
    22:31
    Po závaru před Ježovem ještě přišla prudká střela z otočky z prostoru mezi kruhy. Hostující brankář ji vyrazil.
     
    23:48
    Hra se v těchto okamžicích stěhuje ze strany na stranu. Viťaz už se nechce spokojit s rolí pouhého sparingpartnera, kterou zastával po většinu první třetiny.
     
    24:58
    Dlouhý pobyt Novosibirsku v útočném pásmu na chvíli přerušil tečovanou ranou z vrcholku pravého kruhu Alexej Kručinin. Střela byla přizvednuta do ochranné sítě. Chvíli předtím hledal stejný hráč před brankou Nikitu Setdikova, ten ale puk netrefil.
     
    25:44
    Další útočná snaha hokejistů v modrých dresech skončila pouze odpískáním zakázaného uvolnění.
     
    26:08
    Zpoza clonícího protihráče střílel od modré čáry Alexej Jakovlev. Ilja Ježov puk vyrazil pravým betonem.
     
    26:43
    Hra přerušena. Vhazovat se po ofsajdu Murphyho bude ve středním pásmu. Ale až po krátké reklamní přestávce.
     
    27:24
    7:1 – takový je zatím poměr střel na branku ve druhé třetině a vyznívá jasně lépe pro Novosibirsk. Korigovat statistiku chtěl ranou od modré čáry Alexandr Jaremčuk. Mířil ale výrazně vedle levé tyče.
     
    28:31
    Jegor Milovzorov stačil v pádu posunout kotouč nalevo, odkud střílel skrze clonu Alexej Kručinin. Ježov byl ale opět na svém místě!
     
    29:25
    Zápas nám pomalu vstupuje do své druhé poloviny. Výsledek přitom stále udává situace z úvodní minuty. Jediným šťastným střelcem duelu je nadále Michail Smolin.
     
    30:19
    Daniel Audette nahazoval kotouč od levého mantinelu – podobně jako u jediné gólové situace zápasu. Harri Säteri tentokrát udržel puk ve výstroji.
     
    31:54
    Sledujeme takovou neurovnanou "hala bala" pasáž zápasu. Puk se stěhuje ze strany na stranu, leč bez výraznějšího efektu. Je to spíše boj o puk než konstruktivní hokej.
     
    32:14
    Možnost poradit se u střídaček. Na programu je další komerční pauza.
     
    32:38
    Ilja Ježov si dnes skutečně říká o příplatek. Proti střele z levé strany, která mířila někam do jeho hrudi, si připsal jubilejní dvacátý úspěšný zákrok.
     
    33:33
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Denis Golubev – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:33
    Dlouhý pobyt Novosibirsku v pásmu soupeře je u konce. Denis Golubev se provinil tak trochu zbytečným faulem na Fjodora Malychina. Přesilovka pro Viťaz.
     
    34:00
    Hosté kombinovali v pásmu. Nakonec se sami vyhnali z útočné třetiny a musí zakládat novou akci úplně od píky.
     
    34:28
    Novosibirsk vyhazuje kotouč až k protější brance. Minuta přesilovky je pryč.
     
    34:47
    A další zdárné vyhození.
     
    35:24
    Michail Smolin útočil na druhou dnešní trefu. Jeho dělovka z levé strany byla sražena k Miksu Indrašisovi. Ten hledal před brankou spoluhráče, teč ale nevyšla.
     
    35:33
    Novosibirsk přečkal přesilovku Viťazu bez újmy na skóre a může již pomalu znovu pomýšlet na práci před protější brankou.
     
    37:03
    Alexej Kručinin na sebe u levého hrazení nalákal dvojici protihráčů a pak oslovil přihrávkou úplně volného Nikitu Setdikova. Ten ale mířil bekhendem do ruky Ježova.
     
    37:28
    Hosté v čele s Ježovem přežili další nebezpečnou skrumáž před vlastní brankou. Následuje buly po levici jmenovaného střážce.
     
    37:44
    Hra se na chvíli přesunula na protější konec hrací plochy, kde se snažil uplatnit důraz Miks Indrašis. Vhazování tentokrát po pravé ruce Säteriho.
     
    37:48
    Krátce po vhazování byla rána Michaila Smolina tečována do ochranné sítě.
     
    38:05
    Nepřesná pumelice od modré čáry v podání jednoho z domácích. Kotouč prosvištěl vedle pravé tyče a rozezvučel zadní mantinel.
     
    38:44
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nick Shore – 2 min., krosček).
     
    38:52
    Novosibirsk se musí bránit další přesilové hře. Sibir nicméně začal výborně – okamžitým vyhozením kotouče z pásma.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Další vyhození hracího předmětu až k Ježovovi.
     
    39:40
    A do třetice vyhození Novosibirsku. Ten zvládá oslabení perfektně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Statistiky po 2. třetině:

    Střely na branku – 26:17
    Zblokované střely – 8:12
    Vyhraná vhazování – 25:18
    Trestné minuty – 9:7
    Hity – 21:17
     
    Druhá perioda branku nenabídla, a tak stále udává skóre situace ze 44. vteřiny zápasu, kdy po Audetteho střele procedil puk za záda Säteriho Michail Smolin. Novosibirsk byl i ve druhé části střetnutí aktivnějším a nebezpečnějším celkem, všechny domácí šance ale spolehlivě likviduje zatím jasný muž zápasu – brankář Viťazu Ilja Ježov. Tým z moskevské oblasti vstoupí do třetí třetiny ve zkrácené početní převaze. Ta bude trvat maximálně 44 vteřin.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Sibir operuje s kotoučem ve svém pásmu. Viťaz tuto přesilovou hru nevyužije.
     
    40:44
    Nick Shore opouští trestnou lavici. HC Sibir Novosibirsk hraje v plném počtu.
     
    41:59
    Na ledě zůstal ležet po tvrdém hitu Ilja Arkalov. Aktuálně se tak nehraje. Vylučovat by se nicméně nemělo, zdá se, že šlo o čistý zákrok.
     
    41:59
    Arkalov opustil za asistence klubového lékaře a Jegora Voronkova hrací plochu. Domácí příznivci jej vyprovodili sportovním potleskem. A tak to má být.
     
    42:31
    Duel pokračuje. Domácí neuspěli v souboji o kotouč v rohu kluziště a musí zakládat novou útočnou kombinaci.
     
    43:12
    Teď měl ale práci méně vytížený Harri Säteri. Tečovanou střelu Jegora Voronkova ukryl pod dojíždějícími dravci pod lapačku.
     
    43:56
    Michail Smolin vyváží puk z obranné třetiny a získává pro Viťaz další cenné vteřiny.
     
    45:14
    Z levé části kluziště střílel zápěstím Vjačeslav Litovčenko. Nepřesný pokus skončil na zadním mantinelu.
     
    45:59
    Jeden z domácích borců obdržel krátkou přihrávku zprava a vyslal střelu z mezikruží. Tu tečoval mimo hrací plochu Viktor Antipin. Následuje komerční pauza.
     
    46:01
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali zaslouženého vyrovnání. Shore posunul po vyhraném vhazování kotouč napravo a TREVOR MURPHY tečovanou dělovkou zacílil k pravé tyči. Ježov máchl lapačkou pozdě. Asistence: Nick Shore.
    46:01 Trevor MURPHY - 1:1
     
    47:16
    Novosibirsk se při snaze o založení útoku provinil zakázaným uvolněním. Vhazuje se po pravé ruce finského brankáře Säteriho.
     
    48:34
    Trevor Murphy inkasoval v útočném pásmu střet a fanoušci si pískotem žádali přesilovou hru. Dle rozhodčích ale k prohřešku proti pravidlům nedošlo. A mají pravdu – dle opakovaných záběru se kanadský obránce střetl s vlastním spoluhráčem, konkrétně Nickem Shorem, nikoliv Danielem Audettem, jak se mohlo na první dobrou zdát.
     
    49:05
    Ilja Ježov si pohodlně stáhl do lapačky střelecký pokus vyprodukovaný z levé strany.
     
    49:53
    Obrovská skrumáž před Ježovem! Kotouč se nakonec vyloudil vedle levé tyče.
     
    50:29
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Nikita Gončarov – 2 min., napadení).
     
    50:56
    Ilja Ježov se vrhl po kotouči a pokryl ho před dotírajícím Nickem Shorem. Toho následně odklidili obránci.
     
    51:16
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nick Shore – 2 min., podrážení).
     
    51:27
    Přesilová hra Sibiru netrvala dlouho. Nick Shore podrazil po souboji u levého mantinelu Fjodora Malychina, který skončil na zemi. Pokračuje se ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    52:13
    Na obrázku hry se nic moc nezměnilo. Novosibirsk je i nadále nastěhován v útočné třetině a vypadá to, jako by hrál v početní výhodě. Zleva střílel Trevor Murphy. O dorážku z otočky se pokoušel Vjačeslav Litovčenko. Viťaz nebezpečnou situaci přežil bez újmy na skóre.
     
    52:29
    Gončarov opouští trestnou lavici. Hostům začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    53:16
    Teď už je na ledě i Nick Shore. Oba týmy tak pokračují v plném počtu hráčů.
     
    54:08
    Novosibirsk kombinuje v pásmu soupeře při ponechané výhodě. Bude se vylučovat!
     
    54:20
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Fjodor Malychin – 2 min., podrážení).
     
    54:23
    HC Viťaz Moskevská oblast ihned po buly vyhodil kotouč do středního pásma, kam za ním spěchá družina v modrém.
     
    54:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk využívá přesilovou hru a otáčí stav zápasu ve svůj prospěch! Shore našel kolmicí zleva ALEXANDRA ŠAROVA a ten střílel bez přípravy k pravé tyči. Ilja Ježov se nestačil přemístit. Asistence: Nick Shore a Valentin Pjanov.
    54:55 Alexandr ŠAROV - 2:1
     
    55:59
    Karty se zcela obrátily. Na tahu jsou rázem hosté, kteří po většinu zápasu vedli.
     
    56:40
    Harri Säteri lapil do rukavice Jaremčukovo nahození z levé strany. Hosté se tak k dorážce nedostali.
     
    56:57
    Michail Jepišin nahazoval puk od modré čáry. Černá guma byla sražena do rohu kluziště.
     
    57:13
    V krátkém sledu další podržení puku v podání finského brankáře Säteriho. O chvíli dříve zasahoval lapačkou proti vysoké střele, kterou vyrazil.
     
    57:13
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Trevor Murphy – 2 min., nesportovní chování).
     
    57:27
    Novosibirsk ještě zřejmě čekají krušné chvíle. Trevor Murphy vyfasoval naprosto zbytečný trest za nesportovní chování a poslal svůj tým do čtyř.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Uvidíme, zda i celého zápasu.
     
    58:13
    HC Viťaz Moskevská oblast posiluje ofenzivu o dalšího muže. Hosté zkoušejí hru bez brankáře v šesti!
     
    58:35
    Sibir je pod drtivým tlakem, s vypětím sil ale zatím odolává. Nedaří se mu nicméně vyhodit kotouč z pásma.
     
    58:58
    Miks Indrašis se za Säteriho záda pokoušel dorazit prudkou ránu od modré čáry. Finský gólman byl proti.
     
    58:58
    Hosté si vyžádali čas na poradu. Probíhá jejich třicetivteřinový oddechový čas. Domácí příznivci reagují pískotem.
     
    59:13
    To nejhorší má Sibir, zdá se, za sebou. Trevor Murphy opustil trestnou lavici a spěchá vypomoci spoluhráčům v bránění.
     
    59:43
    Domácí celek dostal kotouč za modrou čáru. Viťaz musí spěchat do středního pásma. Čas rychle kvapí.
     
    Konec zápasu.
     
    Novosibirsku se stejně jako před dvěma dny podařilo otočit duel navzdory rychle inkasované brance. Tentokrát obral Sibir o všechny body Viťaz Moskevská oblast a potvrdil tak vzrůstající formu. Domácí hokejisté tahali po většinu utkání za kratší konec, ale jen výsledkově. Herně tomu bylo přesně naopak. Kouzlo skvěle chytajícího Ježova odčarovali až ve 47. minutě, kdy se tečovanou dělovkou prosadil Trevor Murphy. Obrat pak dokonal v přesilové hře pět minut před koncem řádné hrací doby Alexandr Šarov, jenž těžil z dobré přihrávky Shorea. Ježov se nestihl přemístit a jeho páteční bravurní výkon tak nakonec přišel vniveč.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 34:28
    Zblokované střely – 18:16
    Vyhraná vhazování – 33:29
    Trestné minuty – 23:11
    Hity – 23:19
     
    Československá stopa

    Michal Čajkovský (SIB) – 0+0, 5 střel na branku, TM 0, čas na ledě 18:59
     
    Novosibirsk odehraje další utkání v úterý na ledě Dinama Riga. Viťaz se o den později pokusí utnout sérii pěti porážek v řadě doma proti Nižnému Novgorodu.
     
    Z tohoto klání je to vše. Děkujeme za pozornost a užijte si víkend. Na viděnou! (17:14:10)

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 47. T. Murphy (N. Shore), 55. Šarov (N. Shore, Pjanov) – 1. Smolin (Audette)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Čajkovský, J. Alanov, N. Jefremov, N. Děmidov, Ilja Morozov, T. Murphy, D. Ovčinnikov, Kudako – Šarov, Golubev (A), Wedin – Setdikov, N. Shore, Kručinin – Milovzorov (A), Pjanov, N. Korotkov (C) – Nikita Šaškov, Litovčenko, A. Jakovlev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kloberdanec) – Borodkin, Viktor Antipin, Jegor Voronkov, D. Musin, K. Ljamin (A), Jepišin, Rydčenko – Indrašis, M. Aaltonen (A), Ojamäki – Jaremčuk, Audette, Smolin – Malychin (C), V. Popov, Arkalov – Ivaňuženkov, I. Zinčenko, N. Gončarov.

    Rozhodčí: Kulakov, Fraňo – Lazarev, Slavikovskij
    bahis siteleri