Washington – Philadelphia 5:3 (kon.) | St. Louis – Columbus 7:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:1 (kon.)
Buffalo – Detroit 3:1 (kon.) | Nashville – Carolina 4:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
7:3 (3:0, 3:0, 1:3)
Columbus Blue Jackets
Sobota 09.10.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Brendan GAUNCE - 7:3
     
    59:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté ještě upravují skóre do přijatelnější podoby! Carson Meyer u brankoviště posunul puk k BRENDANOVI GAUNCEMU, jenž ho zblízka zametl za bezmocného Binningtona – 7:3. Asistence: Carson Meyer a Tyler Sikura.
    56:46 Emil BEMSTRÖM - 7:2
     
    56:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté korigují skóre! Přesilovou situaci vyřešil Kevin Stenlund přesnou přihrávkou na EMILA BEMSTRÖMA, který kotouč posílá do poloodkryté klece. Binnington se natahoval, jak mohl, na přesné zakončení však nedosáhl. Asistence: Kevin Stenlund a Gregory Hofmann.
     
    53:59
    Málem další gól domácích! Dělovka Jakea Walmana rozezvučela brankovou konstrukci za Korpisalem! Brankář Columbusu se za kotoučem jen ohlédl.
     
    51:35
    Colton Parayko byl za brankou podražen Brendanem Gauncem. Domácí přesilovka začne po reklamní pauze.
    47:56 Tyler BOZAK - 7:1
     
    47:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Pasáž, kdy se hrálo dlouho bez přerušení, ukončili domácí gólem! Obránce Robert Bortuzzo podpořil útok z pozice falešného levého křídla. V útočném pásmu uvolnil TYLERA BOZAKA, který situaci tváří v tvář Korpisalovi vyřešil bekhendovou kličkou – 7:1. Asistence: Robert Bortuzzo a Jake Neighbours.
    43:35 Emil BEMSTRÖM - 6:1
     
    43:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak se hosté přeci jen dočkali čestného zásahu! EMIL BEMSTRÖM se prosadil šikovnou střelou přes obránce, kterou Jordan Binnington viděl příliš pozdě – 6:1. Asistence: Gregory Hofmann.
     
    42:22
    Saad se na pravé straně útočného pásma zbavil protihráče a předložil kotouč Davidovi Perronovi. Proti jeho ráně se stačil přemístit Korpisalo!
     
    41:32
    Nyní měl gólman Blues i trochu štěstí. Po ráně Brendana Gaunceho z levého kruhu ho zachránila tyčka!
     
    38:58
    Domácí Jordan Kyrou dostal dvě minuty za podrážení. Je tu tedy druhá přesilovka pro Blue Jackets.
     
    35:27
    První vyloučení v domácím týmu. Za podrážení usedá na trestnou lavici Tyler Bozak.
    35:01 Jordan KYROU - 6:0
     
    35:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se trefují už při klasické početní výhodě! Faulk nahrál na pravý kruh Robertovi Thomasovi. Ten přesvědčil Korpisala, že bude střílet, místo toho ale ještě přenesl hru doleva na JORDANA KYROUA a ten pálil do odkryté klece – 6:0. Asistence: Robert Thomas a Justin Faulk.
     
    33:47
    Uvidíme dokonce dvojnásobnou přesilovku St. Louis! Rovněž za držení je potrestán Brendan Gaunce.
     
    32:51
    Máme tu první vyloučení. Hostující obránce Mikko Lehtonen si pomohl držením v souboji s Ryanem O'Reillym.
     
    29:51
    Hosté mohli snížit! Binnington však v krátkém sledu pokryl bekhendové střely Gaunceho a Lehtonena z bezprostřední blízkosti.
    28:35 Robert BORTUZZO - 5:0
     
    28:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani zvyšují na pětibrankový rozdíl! Jake Walman na modré našel kolegu z obrany ROBERTA BORTUZZA, který se do kotouče opřel z první a jeho projektil zapadl ke vzdálenější tyčce vedle vyrážečky brankáře Korpisala. Asistence: Jake Walman a David Perron.
    23:53 James NEAL - 4:0
     
    23:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou už 4:0! Od modré čáry vypálil Robert Bortuzzo. Korpisalo puk vyrazil před sebe, pak dokázal zastavit i bekhendovou dorážku Roberta Thomase, ale JAMES NEAL již kotouč dopravil za jeho záda. Asistence: Robert Thomas a Robert Bortuzzo.
    15:05 David PERRON - 3:0
     
    15:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je tu třetí gól domácích! David Perron přebral puk na pravé straně útočného pásma, potáhl ho ještě dopředu a nahrál před branku, kde hlídkoval Brandon Saad, ale hrací předmět si zřejmě srazil do vlastní sítě jeden z obránců Columbusu. Gól je totiž připsán DAVIDOVI PERRONOVI. Bez asistence.
    08:30 Jake WALMAN - 2:0
     
    08:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se snaží hrát, ale góly střílejí Blues! JAKE WALMAN se dostal k puku u modré čáry, udělal s ním dva kroky dopředu a střelou švihem překonal Korpisala – 2:0. Asistence: Brayden Schenn a Pavel Bučněvič.
    06:45 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    06:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení po obrovské chybě Deana Kukana! Ten chtěl od zadního mantinelu rozehrát před vlastní branku, což by obránce udělat neměl. Také trefil levou rukavici forčekujícího VLADIMIRA TARASENKA, od které se puk odrazil mezi betony zaskočeného Korpisala, jenž už nestačil včas zareagovat. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Tarasenko, 9. Walman (Schenn, Bučněvič), 16. Perron, 24. Neal (Thomas, Bortuzzo), 29. Bortuzzo (Walman, Perron), 36. Kyrou (Thomas, Faulk), 48. Bozak (Bortuzzo, Neighbours) – 44. Bemström (Hofmann), 57. Bemström (Stenlund, Hofmann), 60. Gaunce (Meyer, Sikura)


    St. Louis Blues: Binnington (Ellis) – Parayko, Scandella, Faulk, Krug, Bortuzzo, Walman – Perron, O'Reilly (C), Saad – Bučněvič, Schenn (A), Kyrou – Tarasenko (A), Thomas, Neal – Barbašev, Bozak, Neighbours.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Tarasov) – Harrington (A), Kukan, Peeke, Carlsson, Bayreuther, Lehtonen – Bemström, Stenlund, Hofmann – Angle, Danforth, Foudy – Meyer, Gaunce, Sikura – Scott, Dunne, Mullin.

    Rozhodčí: Dwyer, Dunning – Fournier, Murray

    Diváci: 14 790
    bahis siteleri