Jihlava – Prostějov 1:4 (kon.) | Vsetín – Sokolov 3:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 2:1 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 1:2 (4:5 po s.n.) | Přerov – Slavia 5:3 (kon.)
Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
AZ Havířov
Pondělí 11.10.2021, 18:00 • Škoda Aréna, Šumperk • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Draci teď měli příležitost pojistit si stav utkání, nakonec ale nedostali kotouč do branky. Po zalehnutí puku půjde odsedět zbytek utkání Jan Hudeček.
     
    55:46
    Tomáš Vildumetz měl teď na hokejce branku, kterou mohl přinést klid do posledních minut utkání! Nakonec mu ale cestu v samostatném úniku zkomplikoval jeden ze soupeřů a s následnou střelou si Štipčák poradil.
     
    54:50
    Obrovské šance byly nyní na holích šumperských hráčů, ani jedna však nebyla využita! Draci ale přebírají otěže třetí třetiny.
     
    52:12
    Alex Rašner dává další šanci Šumperku uklidnit hru a chvíli podržet kotouč na vlastních hokejkách. Dvě minuty oslabení za podrážení.
     
    47:10
    Asi v nejvíce vhodnou chvíli přichází možnost přesilové hry pro Šumperk! Tomáš Valenta narazil na mantinel Tomáš Drtila a jde odsedět dvě minuty.
     
    44:32
    Draci chvíli nadějně kombinovali v útočném pásmu, nakonec se ale do dobré šance dostali opět hosté! Jakub Doktor měl ale přihrávku od spoluhráče na dlouhou hokejku, takže nedokázal překonat Mokryho.
     
    43:15
    Draci teď prožívají hodně těžkou část hry a nebýt vynikajícího Mokryho v brance domácího celku, asi by už bylo vyrovnáno! Pechanec a Severa měli každý po jednom neúspěšném ohrožení šumperské branky.
     
    41:53
    Po dvou vyhraných buly Šumperka se sudí rozhodl vyloučit domácího hráče. Tomáš Vildumetz jde pykat za zdržování hry.
     
    39:37
    Ještě jedná vynikající rána od hostujícího Vlastimila Dostálka, se kterou si ale Vojtěch Mokry pohotově poradil! Další vhazování v obranném pásmu Šumperka.
     
    36:30
    Jakub Mrva se teď dostal do dobré příležitosti, když z vlastního obranného pásma vyjel do samostatného úniku. Před Mokrym mu ale sjel kotouč z hokejky a nebylo z toho nic.
     
    32:09
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Tomáš Valenta – 2 min., vysoká hůl).
    28:58 Tomáš VILDUMETZ - 2:1
     
    28:58
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostává znovu do vedení! Domácí hráči zachovali klidnou hlavu při brejku 4 na 2. Přihrávku Petra Kratochvila zužitkoval PETR VILDUMETZ a ránou na bližší tyč překonal Štipčáka. Asistence: Petr Kratochvil a Denis Kindl
     
    25:43
    Antonín Pechanec podrazil soupeře ve středním pásmu a půjde si na dvě minuty odpočinout. Další příležitost se tak naskýtá domácím Drakům.
    23:50 Dominik PAŚ - 1:1
     
    23:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté se dlouho nemohli dostat k žádné kombinaci v útočném pásmu, ale nakonec jim stačila pouze jediná. Střelu Doktora ještě Vojtěch Mokry vyrazil, na dorážku DOMINIKA PAŚE ale nedosáhl. Asistence: Jakub Doktor a Jan Hudeček
     
    22:47
    První přesilovou hru si zahrají také hostující borci. Dvě minuty odsedí Martin Pěnčík, který se provinil hákováním.
     
    20:56
    To je zase začátek! Nejprve se do dobré šance dostali domácí, kdy Denis Kindl, ani Tomáš Drtil nedostali kotouč za záda Štipčáka. Následně musel na druhé straně vytáhnout fantastický zákrok Vojtěch Mokry!
     
    14:56
    Jan Hudeček si nedá říct! Nyní půjde odpočinout na dvě minuty za hrubost.
     
    05:20
    Perfektním zákrokem drží Draky ve vedení Vojtěch Mokry! Útočník soupeřova celku už stál zcela osamocený před brankovištěm Šumperka, Mokry ale stačil vytáhnout vyrážečku.
    03:49 Denis KINDL - 1:0
     
    03:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé! Hned první přesilová hra Draků byla využita ve vedoucí branku. Tomáš Drtil našel volného DENISE KINDLA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Drtil a Tomáš Vildumetz
     
    03:31
    První přesilovka pro domácí! Za vysokou hůl si půjde odpykat dvě minuty Jan Hudeček.
     
    00:25
    Utkání nám začalo opravdu zostra! Antonín Pechance se dostal nikým nehlídaný do prostoru mezikruží, branku ale trefil!
    Marken.cz

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 4. D. Kindl (Drtil, Vildumetz), 29. Vildumetz (P. Kratochvíl, D. Kindl) – 24. Paś (J. Doktor, Hudeček)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (M. Holík) – Drtil (A), Pěnčík, Hrachovský, Březák, Dudycha, Řezáč, L. Rutar – P. Kratochvíl, D. Kindl (C), Vildumetz – J. Krejsa, Kohút, A. Furch – Bernovský, Šilhavý, Scheuter – J. Horký, Spratek, Antoníček.
    AZ Havířov: Štipčák (Fučík) – F. Kočí, Rašner, M. Hlaváč, Chroboček, Lytvynov, Valenta, Korím – Severa, Pechanec, L. Bednář – Dostálek, Hudeček (A), J. Doktor – M. Hrubec, Paś, Š. Kratochvil – Stuchlík, Maruna (C), Mrva.

    Rozhodčí: Veselý, Wagner – Zídek, Hranoš
    bahis siteleri