Jihlava – Prostějov 1:4 (kon.) | Vsetín – Sokolov 3:1 (kon.) | Šumperk – Havířov 2:1 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 1:2 (4:5 po s.n.) | Přerov – Slavia 5:3 (kon.)
Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
HC Slavia Praha
Pondělí 11.10.2021, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetinu začali Zubři v oslabení, v něm ale ujel Novák, kterého šikovně zastavil hostující gólman Málek. Vyrovnaná bitva pokračovala, Slavia se ale ve 48. minutě dostala ke srovnání, když Tomáš Knotek zkompletoval přesilovkový hattrick. Spoustu hostujících faulů Zubři neotočili ve svůj prospěch, nakonec ale dramatický závěr zvládli, když po vyhraném vhazování minutu před koncem střílel od modré Černý a Jan Süss dorazil puk za záda Málka. Čtrnáct sekund před koncem ještě přenechal Kratochvil puk Jakubu Svobodovi a ten pojistil vítězství Přerova gólem do prázdné branky. Já se tímto z přerovské MEO Arény loučím a u dalšího přenosu se budu těšit na počtenou! (20:27:01)
     
    Konec zápasu.
    59:46 Jakub SVOBODA - 5:3
     
    59:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    O dnešním vítězi je rozhodnuto, když Přerov v poslední minutě strhává zápas na svoji stranu! Matouš Kratochvil vybojoval ve středním pásmu puk, do prázdné branky jej ale přenechal JAKUBU SVOBODOVI, který si dnes gól zasloužil! Asistence: M. Kratochvil.
     
    59:04
    Slavia to zkouší bez brankáře!
     
    58:56
    Oddechový čas pro hosty.
    58:56 Jan SÜSS - 4:3
     
    58:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se vracejí zpátky do vedení v pro Slavii nejméně vhodnou chvíli, tedy minutu před poslední sirénou! Domácí uspěli na buly v útočné třetině, Černý pálil od modré a JAN SÜSS úspěšně dorážel z předbrankového prostoru za záda Málka! Asistence: R. Černý, R. Pšurný.
     
    58:48
    Jakub Svoboda dnes poněkolikáté pálil z nápřahu, Málek jeho střelu vyrazil do ochranné sítě.
     
    58:24
    Zubrům se po dlouhé době podařilo rychle přejít přes střední pásmo a získat tak dostatek času k zakončení útočné akce. Filip Dvořák střílel z pravého kruhu, Málek si s ním ale poradil.
     
    58:00
    Byly rozehrány poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:13
    Ofenzivní snahy Slavie brzdí přihrávka rukou.
     
    56:00
    Hrabal se snažil získat prostor pro střelu, hostující forčeking jej ale vytlačil za modrou čáru.
     
    55:15
    Robert Černý zasekl svůj pohyb a udělal si prostor na prudkou střelu, kterou však sejmul pouze Málkovu láhev z horní sítě.
     
    54:31
    Přerovští odpálili puk pouze na hokejku Ondráčka, jehož rychlá reakce vedla ke střele, která jen těsně proletěla kolem zadní Klimešovy tyče.
     
    53:31
    Vhazování opět před Málkem. Zubři jsou nyní v solidním tempu, jelikož Slavia byla už čtyřikrát v tomto dějství na trestné. Přerovská úspěšnost v početních výhodách ale není zdaleka tak dobrá, jako u hostujícího soupeře, a proto pokračujeme nadále za stavu 3:3.
     
    52:41
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    52:13
    Pšurný měl obrovskou šanci, když se k němu odrazil puk v momentě, kdy byl zcela sám před Málkem! Zblízka jej ale nepřekonal!
     
    51:56
    Puk je opět u Klimeše, kam ho se štěstím dovezl Kern.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 16. Kubeš (Jakub Svoboda, M. Kratochvil), 21. Süss (Pšurný, Krisl), 28. F. Dvořák (Kubeš, Matěj Novák), 59. Süss (R. Černý, T. Doležal), 60. Jakub Svoboda (M. Kratochvil) – 25. T. Knotek (P. Kafka, Daniel Krejčí), 30. T. Knotek (P. Kafka), 48. T. Knotek


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Postava) – R. Černý, Krisl (C), Kubeš, Hrabal, Hamrlík, Seemann, Gréč – T. Doležal (A), Pšurný (A), Süss – M. Kratochvil, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, D. Indrák, Tadeáš Král.
    HC Slavia Praha: R. Málek (M. Michajlov) – Daniel Krejčí, Nilsen, T. Duda, Veber, R. Havel, Mikuláš Hovorka – P. Kafka (C), T. Knotek, R. Všetečka – Poletín (A), P. Machač, Kružík – Vlček, Žejdl, M. Ondráček – J. Doležal (A), Kern, Šteiner – Jaroslav Brož.

    Rozhodčí: Jechoutek, Šudoma – Kučera, Vašíček
    thejrc.org