Black Angels – Tatran 6:9 (kon.)
konec
Black Angels
6:9 (2:2, 1:2, 3:5)
ESA logistika Tatran Střešovice
Pondělí 11.10.2021, 18:00 • UNYP ARENA • Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:50.
     

    Tatran Střešovice

    Tatran ve včerejším utkání doslova rozložil defenzívu Pardubic a vyhrál poměrem 16:1! Pro střešovický celek šlo o zatím nejvyšší výhru v této sezóně a udržení své neporazitelnosti.
    Trenér Tatranu byl spokojený hlavně ve třetí části, kdy jeho celek využíval své šance. V těch prvních dvou třetinách viděl to, že jeho celek pouštěl soupeře do brejků.
    Marek Beneš v zápase získal šest bodů (3+3), byl rád za první třetinu, kdy jejich hra nebyla optimální, ale přesto dokázali dát čtyři branky. Následně už jejich soupeři docházely síly a tím se týmu hrálo lépe, zejména ve třetí třetině.
     

    Black Angels

    Black Angels sehrál včera vyrovnaný souboj s Ostravou, která nakonec brala tři body za vítězství 7:5! Utkání bylo hodně fyzicky náročné s častým vyloučením.
    Nejlepší hráč utkání Radek Hanák řekl, že časté vyloučení a promarňování šancí je stál lepší výsledek. Nadále řekl, že pro zápas se Střešovicemi je potřeba ještě lépe využívat své šance.
    Trenér Angels hodnotil zápas ze své strany jako špatné. Jeho celek se probudil až v půlce druhé třetiny za stavu 4:1 ve prospěch Ostravy. I když se jeho svěřenci pokoušeli něco se zápasem udělat, v závěru zápasu už to byla křeč.
     
    Úvodní sestavy:

    Black Angels: Körber (Matiášek) – Obuškevič, Bauman, Bouček, Beránek, Kocourek – M. Boček, Fryš, Novotný, M. Burian, Čáslava, Svatoš, Hromada, Neklan, J. Boček, R. Hanák, T. Hanák, Renčín, Kostrhún.
    Trenér: Tomáš Janeček

    Tatran Střešovice: Kříž (Buzík) – Mühlfait, Sládeček, Němeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Eliáš, Šimek, Sádlo, Jak. Kolísko, Martin Čermák, Marek Beneš, Havlas, Meliš, Macháček, Švéda, Šindelář, Brautferger.
    Trenér: Luděk Beneš

    Rozhodčí: Přemysl Bališ, Peter Varga.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Domácí hráči vyhráli vhazování a jsou u míčku. Bleci drží balonek u svého brankáře, potom přišla rychlá nahrávka na střed, ale míček mizí za mantinelem.
     
    00:44
    Martin Pánek vypálil z pravé strany, ale byl v předklonu, takže Daniel Körber nemusel zasahovat.
     
    01:27
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí tým jde do vedení! Zakončení na sebe vzal Marek Fryš, ale toho vychytal levou rukou Kříž. Míček hostující gólman otřel o MILANA MELIŠE, který nešťastně srazil balonek do sítě! Bez asistence.
    01:27 Milan MELIŠ - 1:0
     
    03:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran srovnává brzy stav zápasu. Marek Beneš vypálil balonek na Daniela Körbera, který ho vyrazil před sebe. Míček doklepl za gólmana Black Angels DAVID ŠIMEK! Asistence: Marek Beneš.
    03:07 David ŠIMEK - 1:1
     
    05:32
    Domácí mají míček před vlastním brankářem, hosté napadají rozehrávku domácího celku hluboko v obranném pásmu.
     
    06:20
    Radek Hanák dostal ideální nahrávku na velké brankoviště. Mohl si vybrat místo, kam pošle hrací předmět, jenže si vybral spodní místa branky, kde včas byl Lukáš Kříž. Brankář Tatranu vychytal Hanáku levou rukou.
    06:20 Pěkný zákrok Kříže!
     
    06:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu na svoji stranu! Rychlý brejk v podání Střešovic končí druhou brankou. Jakub Kolísko nahrál přes domácí hokejku na volného PETRA BRAUTFERGERA, který měl lehkou úlohu. Asistence: Jakub Kolísko.
    06:57 Petr BRAUTFERGER - 1:2
     
    07:20
    Black Angels mohli rychle srovnat, ale opět narazili na Lukáše Kříže, jenž si připisuje těžký zákrok a drží vedení svého celku.
     
    08:45
    Martin Mühlfait měl balonek na holi, zkusil své štěstí z velké dálky, ale ani jeden z jeho spoluhráčů netečoval balonek mezi Körberova záda.
     
    09:25
    Martin Pánek vypálil dalekonosnou střelu, ale na teč jeho spoluhráči chybělo jen málo. Míček končí za mantinelem.
     
    09:43
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí tým srovnává s lídrem ligy skóre! Filip Neklan narýsoval přesnou nahrávku za obranu Tatranu, kde se nacházel JAKUB BOČEK. Útočník Black Angels prostřelil Lukáše Kříže na vzdálenější tyč! Asistence: Filip Neklan.
    09:43 Jakub BOČEK - 2:2
     
    11:06
    Velký závar před brankou Lukáše Kříže, který musel být na pozoru, kde se objeví balonek. Ten vyplaval před malým brankovištěm, kde zakončoval Radek Hanák. Jeho pokus skončil nad brankou!
     
    12:37
    Hosté kombinují s míčkem celkem v poklidu, nikam se neženou a jsou na vlastní polovině. Ondřej Němeček se pokouší rozehrát hrací předmět dál, jenže ho drží u sebe.
     
    13:34
    Hosté se dostali do šance, jenže je z toho faul, takže hosté budou rozehrávat volný úder. Uvidíme, co s tím Tatran udělá?
     
    13:37
    Hosté se slibnou šancí nenaložili příliš dobře, neboť pokus Marka Beneše skončil na bloku. Black Angels se chystali do brejku, ten byl u Kříže včas zastaven.
     
    14:43
    Jakub Hromada vypálil z otočky, míček byl tečovaný a končí za zadním mantinelem. Domácí budou u balonku i nadále.
     
    15:22
    Martin Šindelář byl dvakrát ve střelecké pozici, jenže ani jednou neuspěl. Poprvé trefil blok, napodruhé netrefil prostor tří tyčí.
     
    16:17
    Krásná kombinace Tatranu, na jejímž konci byl Petr Brautferger, jenž mohl zakončit na levou tyč. Míček si musel srovnat na forhend, čehož využila obrana Black Angels, která zasáhla na jedničku.
     
    17:35
    Tatran je na polovině domácího celku, ale pětice v bílém napadá rozehrávku Střešovic. Hosté se do ohrožení Körbera nedostali.
     
    18:21
    Ondřej Sádlo mohl zasunout míček za Daniela Körbera, který hledal míček ve zněti těl. Domácí gólman nakonec ukořistil balonek pro sebe, takže stav zápasu je 2:2.
     
    19:22
    Marek Fryš absolvoval osobní souboj v rohu hřiště, kde se snažil udržet míček, jenže hráč hostí ho o něj připravil.
     
    19:46
    Vyloučení v týmu Black Angels (Andrej Svatoš – 2 min., Sekání).
     
    19:59
    Milan Meliš vypálil z otočky, ale místo branky trefil blok, takže první třetina nám další gól nenabídne.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou zajímavou první část, ve které jsme viděli čtyři branky. Do vedení šel domácí celek, aby Tatran dvěma zásahy mohl otočit vývoj zápasu na svoji stranu. Black Angels srovnali stav zápasu v polovině první části. Sledujeme prozatím vyrovnané utkání o Prahu. Druhá třetina začne přibližně v 18:43.

    Střely po první třetině: 10:7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    David Šimek dostal nahrávku na pravou stranu, odkud si vyběhl na osu hřiště, jenže na trojici v bílém si nepřišel.
     
    20:49
    Po střele jednoho z hostů zvoní za Danielem Körberem pravá tyč!
     
    21:30
    David Šimek v krátkém časovém rozmezí mohl dát gól svého celku, ale ani tentokrát není úspěšný. Hostující hráč trefil ležícího Körbera.
     
    22:36
    Domácí jdou v plném počtu a mohli hned rozehrát přečíslení, jenže nahrávka byla příliš dlouhá, balonek sbírá obrana Tatranu.
     
    23:38
    Adam Boček drží míček za svojí brankou, nakonec jej s pomocí svého spoluhráče odehráli na útočnou polovinu soupeře.
     
    24:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté jdou podruhé v utkání do vedení, a to z brejku. Rychlé přečíslení po ose Ondřej Němeček, Marek Beneš a zakončující MATĚJ HAVLAS. Druhý jmenovaný byl na středu hřiště, když nahrál na levou stranu osamocenému Havlasovi, který trefil přesně za přesouvajícího se Körbera! Asistence: Marek Beneš.
    24:28 Matěj HAVLAS - 2:3
     
    26:18
    Pavel Sládeček si na sebe vzal velké sousto, když chtěl projít mezi dvojicí v bílém, což se mu nepodařilo. Na druhé straně byl k vidění brejk, jenž byl zastaven před velkým brankovištěm.
     
    27:10
    Za Danielem Körberem opět zvoní tyč, ale podruhé už byl brankář domácího celku úspěšný a nepouští Tatran do výrazného vedení!
     
    28:16
    Tatran zavřel Black Angels v pásmu, balonek šel ze strany na stranu, čehož mohl využít Šimek. Ten napálil míček jen do zadního mantinelu.
     
    29:16
    Martinu Šindeláři utekl balonek, nicméně stihl zakončit bekhendem. Jeho pokus lapil Daniel Körber, který byl potom faulován střelcem Tatranu. Brankář Black Angels je v pořádku!
     
    30:09
    Petr Brautferger mohl zakončit ke vzdálenější tyči, ale hostující hráč trefil jen blok domácího výběru.
     
    30:41
    Adam Bouček vybojoval balonek v levém rohu, jenže si pomohl nad rámec pravidel, takže u balonku zůstanou hosté. Daniel Körber musí být připraven zasáhnout.
     
    31:13
    Volný úder domácího celku končí na zadním mantinelu, Lukáš Kříž je tedy bez zákroku.
     
    31:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Black Angels se teď rychle zbavili balonku, čehož využily Střešovice. Ondřej Němeček krosem našel na levé straně volného MATĚJE HAVLASE. Ten nikým neatakovaným trefil přesně do černého! Asistence: Ondřej Němeček.
    31:35 Matěj HAVLAS - 2:4
     
    32:40
    Nejprve na jedné straně mohl udeřit Šindelář, toho vychytal maskou Körber, aby zvednutou rukavici našel Lukáš Kříž po šanci Radka Hanáka.
     
    32:53
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí tým jde v utkání do kontaktu! Jakub Boček narýsoval nahrávku na MARTINA OBUŠKEVIČE, který netrefil čistě. Míček se od boty odrazil za záda natahujícího se Lukáše Kříže! Asistence: Jakub Boček.
    32:53 Martin OBUŠKEVIČ - 3:4
     
    34:38
    Tomáš Hanák chtěl uhrát balonek, ale dříve u něj byl Lukáš Kříž, který podstoupil nepříjemný střet. Brankář Tatranu Střešovice je v pořádku!
     
    35:29
    Domácí hráči drží balonek na vlastní polovině hřiště. Tatran vysunul presing, který dělá problém Black Angels.
     
    36:23
    Tomáš Hanák napadal rozehrávku hostů, ale za brankou Kříže si dovoloval mimo pravidla, takže u míčku jsou hráči Tatranu.
     
    38:24
    Jan Beránek si stejně jako jeho spoluhráč pomohl mimo pravidla, když držel svého protivníka. Rozhodčí jeho faul viděli.
     
    38:57
    Jakub Boček uháněl po pravé straně na Kříže, kterého dokázal nepříjemně ohrozit. Střelu Bočka vyrazil gólman levým loktem, i když se zdálo, že balonek skončil na tyči!
     
    39:59
    Daniel Körber si připisuje důležitý zákrok, když vychytal Jakuba Kolíska, který chtěl nasměrovat hrací předmět k bližší tyči!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut je minulostí a zápas nabídne pořádné drama až do konce. Tatran vedl o dvě branky, ale Black Angels dokázali z rychlého protiútoku snížit. Hosté se prezentují vyspělým florbalem a mají více ze hry, přičemž domácí tým vyčkává na svoji příležitost. Uvidíme, co přinese poslední část, která startuje přibližně v 19:22.

    Střely ve druhé třetině (celkem): 6:7 (16:14)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Martin Obuškevič hned zkraje třetí části šel před branku, jenže na Kříže nevyslal střelu, byl tísněn soupeřem.
     
    40:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde do výrazného vedení ze standardní situace! Míček na ose měl Martin Pánek, který dal přesný balonek na teč, čehož využil DAVID ŠIMEK. Ten druhou brankou v utkání pokořil Daniela Körbera, který nestihl na teč včas zareagovat! Asistence: Martin Pánek.
    40:45 David ŠIMEK - 3:5
     
    42:04
    Tatran si hlídá domácí, když je drží daleko od hracího předmětu. Navíc teď přichází faul hostů, takže volný uder zahrají Black Angels.
     
    42:51
    Lukáš Kříž si vzal balonek u zadního mantinelu a klidní hru. Tatran jde střídat, stejně jako domácí soubor.
     
    43:23
    Vyloučení v týmu Tatran Střešovice (Matěj Havlas – 2 min., Sekání).
     
    43:40
    Matouš Burian zkusil lišácky dostat balonek na osu, ale to se mu nepodařilo, jelikož jeden hráč hostí přečetl jeho úmysl a zastavil jeho akci.
     
    44:25
    Vyloučení v týmu Black Angels (Jakub Hromada – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    44:57
    Hru ve čtyřech zatím hrají na svých hokejkách Black Angels, kteří drží balonek na vlastní polovině.
     
    45:33
    Marek Fryš vyhodil balonek podél levého mantinelu, Tatran založí útok z vlastní poloviny.
     
    46:10
    Marek Beneš předvedl individuální akci, když se obtočil kolem obránce. Jeho pokus na levou tyč dělilo od gólu jen pár centimetrů.
     
    46:20
    David Šimek útočil na hattrick, když si položil Daniela Körbera, ale míček posléze poslal jen do tyče!
     
    47:47
    Black Angels drží balonek na svých hokejkách, ale hosté presují rozehrávku svého vyzyvatele, což mu vyhovuje vzhledem k tomu, že vede o dvě trefy.
     
    48:30
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Sourozenecká souhra končí kontaktní brankou! Radek a Tomáš Hanákovi zamkli obránce Tatranu za jeho svatyní, čehož využil TOMÁŠ HANÁK. Ten sebral míček a obtočením kolem pravé tyče překonal dezorientovaného Lukáše Kříže! Asistence: Radek Hanák.
    48:30 Tomáš HANÁK - 4:5
     
    49:21
    Matěj Boček byl na ose a mohl střílet, jenže byl zablokovaný, takže čas na vyrovnání je pryč.
     
    49:27
    Daniel Körber zasáhl proti Petru Brautfergerovi, ale byl mimo brankoviště, takže z toho bude trestné střílení!
     
    49:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté si berou dvoubrankový náskok zpět! K trestnému střílení se postavil MAREK BENEŠ, který si rozhýbal Körbera a poslal mu balonek mezi ruku a nohu!
    49:27 Marek BENEŠ - 4:6
     
    50:00
    Domácí brankář našel dalekým výhozem svého spoluhráče, který i přesto, že byl atakovaný zakončil. Kříž ránu vyrazil. Domácí střídačka si žádá nájezd, jenže rozhodčí svůj verdikt nezmění!
     
    50:22
    Tatran právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr Tatranu znamená sedmou branku utkání! Adam Tlapák přenesl hru z pravé strany na velké brankoviště, kde byl PETR BRAUTFERGER, který na dlouhou hokejku poslal míček mezi nohy Körbera! Asistence: Adam Tlapák.
    50:22 Petr BRAUTFERGER - 4:7
     
    51:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají v rychlém sledu další branku! Tatran si vytvořil menší tlak na branku Black Angels končí osmou brankou. Martin čermák z předbrankového prostoru překonal Körbera, kterého zastoupilo břevno. Míček se příhodně odrazil na hůl DAVIDA ŠIMKA, který měl lehkou úlohu a dává hattrick proti domácímu výběru! Asistence: Martin Čermák.
    51:16 David ŠIMEK - 4:8
     
    53:59
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí neskládají florbalky do šatny a vykřesávají jiskřičku naděje. Míček šel po ose Filip Neklan Matěj Boček a zakončující JAKUB HROMADA, který dostal nahrávku před Kříže, za kterého zasunul balonek! Asistence: Matěj Boček.
    53:59 Jakub HROMADA - 5:8
     
    54:39
    Faul na domácího hráče, který přinese volný úder pro Black Angels, kteří ho nezahráli moc dobře.
     
    54:51
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Je zaděláno na drama na konci utkání! Black Angels sice nedokázali využít volný úder, ale po nahrávce Jakuba Renčína využil clony před Lukášem Křížem MARTIN OBUŠKEVIČ, jenž trefil přesně do levé pavučiny! Asistence: Jakub Renčín.
    54:51 Martin OBUŠKEVIČ - 6:8
     
    55:51
    Domácí svírají Tatran, což by mohlo znamenat kontaktní gól. Uvidíme, co hráči Black Angels vymyslí...
     
    56:30
    Domácí tým v šesti hráčích!
     
    57:06
    Hra se odehrávala u pravého mantinelu, kde byla dvojice hráčů v osobním souboji. Domácí si pomohli faulem, takže u míčku budou Střešovice.
     
    57:44
    Martin čermák vystřelil z výběhu, ale netrefil přesně prostor Körberovy branky. Balonek skončil za zadním mantinelem.
     
    58:25
    Jakub Kolísko držel hrací předmět daleko od vlastního brankáře a uspořil cenné sekundy pro svoji střídačku.
     
    59:00
    Opět podobná situace, ovšem s tím rozdílem, že míčem vyplaval na osu hřiště, odkud střílel jeden z hostů. balonek skončil mimo hřiště.
     
    59:40
    Marek Beneš mohl rozhodnout, ale trefil jen tyč!
     
    59:53
    Tatran právě vstřelil branku!
    O vítězi utkání je jasno! Ondřej Němeček nahrál na MARKA BENEŠE, který přes clonu dal přesně k pravé tyči! Asistence: Ondřej Němeček.
    59:53 Marek BENEŠ - 6:9
     
    Konec zápasu.
     
    Zajímavá poslední část nám nabídla osm branek. Tatran šel do výrazného vedení, jenže Black Angels se nevzdali a v závěru zle dotírali. Hosté si vítězství nenechali vzít a poosmé v řadě vyhráli za tři body.

    Střely ve třetí části (celkem): 6:11 (22:25)

    Nejlepší hráči utkání
    Black Angels – Filip Neklan, útočník
    Tatran Střešovice – David Šimek, útočník
     
    Máme za sebou zajímavý zápas, který se dá označit jako utkání dvougólových střelců. Ovšem z vítězství se radují hráči Tatranu Střešovice, kteří vyhráli v poměru 9:6. Black Angels sice prohrávali výrazným rozdílem, ale v závěru vykřesali jiskřičku naděje, kterou uhasil druhou brankou zápasu Marek Beneš. Tatran je tedy jediným celkem, který neztratil v letošní sezoně bod! Dnes je to ode mě všechno, děkuji za pozornost a příště se těším na počtenou. (20:06:31)

    Štěpán Ondráček


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Meliš (vla.), 10. J. Boček (Neklan), 33. Obuškevič (J. Boček), 49. T. Hanák (R. Hanák), 54. Hromada (M. Boček), 55. Obuškevič (Renčín) – 4. Šimek (Marek Beneš), 7. Brautferger (Jak. Kolísko), 25. Havlas (Marek Beneš), 32. Havlas (Němeček), 41. Šimek (Pánek), 50. Marek Beneš (TS), 51. Brautferger (Tlapák), 52. Šimek (Martin Čermák), 60. Marek Beneš (Němeček)


    Black Angels: Körber (Matiášek) – Obuškevič, Bauman, Bouček, Beránek, Kocourek – M. Boček, Fryš, Novotný, M. Burian, Čáslava, Svatoš, Hromada, Neklan, J. Boček, R. Hanák, T. Hanák, Renčín, Štěpána Kostrhún.
    ESA logistika Tatran Střešovice: Kříž (Buzík) – Mühlfait, Sládeček, Němeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Eliáš, Šimek, Sádlo, Jak. Kolísko, Martin Čermák, Marek Beneš, Havlas, Meliš, Macháček, Švéda, Šindelář, Brautferger.

    Rozhodčí: Přemysl Bališ, Peter Varga

    Diváci: 254