Black Angels – Tatran 6:9 (kon.)
konec
Black Angels
6:9 (2:2, 1:2, 3:5)
ESA logistika Tatran Střešovice
Pondělí 11.10.2021, 18:00 • UNYP ARENA • Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    59:53 Marek BENEŠ - 6:9
     
    59:53
    Tatran právě vstřelil branku!
    O vítězi utkání je jasno! Ondřej Němeček nahrál na MARKA BENEŠE, který přes clonu dal přesně k pravé tyči! Asistence: Ondřej Němeček.
    54:51 Martin OBUŠKEVIČ - 6:8
     
    54:51
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Je zaděláno na drama na konci utkání! Black Angels sice nedokázali využít volný úder, ale po nahrávce Jakuba Renčína využil clony před Lukášem Křížem MARTIN OBUŠKEVIČ, jenž trefil přesně do levé pavučiny! Asistence: Jakub Renčín.
    53:59 Jakub HROMADA - 5:8
     
    53:59
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí neskládají florbalky do šatny a vykřesávají jiskřičku naděje. Míček šel po ose Filip Neklan Matěj Boček a zakončující JAKUB HROMADA, který dostal nahrávku před Kříže, za kterého zasunul balonek! Asistence: Matěj Boček.
    51:16 David ŠIMEK - 4:8
     
    51:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají v rychlém sledu další branku! Tatran si vytvořil menší tlak na branku Black Angels končí osmou brankou. Martin čermák z předbrankového prostoru překonal Körbera, kterého zastoupilo břevno. Míček se příhodně odrazil na hůl DAVIDA ŠIMKA, který měl lehkou úlohu a dává hattrick proti domácímu výběru! Asistence: Martin Čermák.
    50:22 Petr BRAUTFERGER - 4:7
     
    50:22
    Tatran právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr Tatranu znamená sedmou branku utkání! Adam Tlapák přenesl hru z pravé strany na velké brankoviště, kde byl PETR BRAUTFERGER, který na dlouhou hokejku poslal míček mezi nohy Körbera! Asistence: Adam Tlapák.
    49:27 Marek BENEŠ - 4:6
     
    49:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté si berou dvoubrankový náskok zpět! K trestnému střílení se postavil MAREK BENEŠ, který si rozhýbal Körbera a poslal mu balonek mezi ruku a nohu!
    48:30 Tomáš HANÁK - 4:5
     
    48:30
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Sourozenecká souhra končí kontaktní brankou! Radek a Tomáš Hanákovi zamkli obránce Tatranu za jeho svatyní, čehož využil TOMÁŠ HANÁK. Ten sebral míček a obtočením kolem pravé tyče překonal dezorientovaného Lukáše Kříže! Asistence: Radek Hanák.
    40:45 David ŠIMEK - 3:5
     
    40:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde do výrazného vedení ze standardní situace! Míček na ose měl Martin Pánek, který dal přesný balonek na teč, čehož využil DAVID ŠIMEK. Ten druhou brankou v utkání pokořil Daniela Körbera, který nestihl na teč včas zareagovat! Asistence: Martin Pánek.
    32:53 Martin OBUŠKEVIČ - 3:4
     
    32:53
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí tým jde v utkání do kontaktu! Jakub Boček narýsoval nahrávku na MARTINA OBUŠKEVIČE, který netrefil čistě. Míček se od boty odrazil za záda natahujícího se Lukáše Kříže! Asistence: Jakub Boček.
    31:35 Matěj HAVLAS - 2:4
     
    31:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Black Angels se teď rychle zbavili balonku, čehož využily Střešovice. Ondřej Němeček krosem našel na levé straně volného MATĚJE HAVLASE. Ten nikým neatakovaným trefil přesně do černého! Asistence: Ondřej Němeček.
    24:28 Matěj HAVLAS - 2:3
     
    24:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté jdou podruhé v utkání do vedení, a to z brejku. Rychlé přečíslení po ose Ondřej Němeček, Marek Beneš a zakončující MATĚJ HAVLAS. Druhý jmenovaný byl na středu hřiště, když nahrál na levou stranu osamocenému Havlasovi, který trefil přesně za přesouvajícího se Körbera! Asistence: Marek Beneš.
    09:43 Jakub BOČEK - 2:2
     
    09:43
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí tým srovnává s lídrem ligy skóre! Filip Neklan narýsoval přesnou nahrávku za obranu Tatranu, kde se nacházel JAKUB BOČEK. Útočník Black Angels prostřelil Lukáše Kříže na vzdálenější tyč! Asistence: Filip Neklan.
    06:57 Petr BRAUTFERGER - 1:2
     
    06:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu na svoji stranu! Rychlý brejk v podání Střešovic končí druhou brankou. Jakub Kolísko nahrál přes domácí hokejku na volného PETRA BRAUTFERGERA, který měl lehkou úlohu. Asistence: Jakub Kolísko.
    03:07 David ŠIMEK - 1:1
     
    03:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran srovnává brzy stav zápasu. Marek Beneš vypálil balonek na Daniela Körbera, který ho vyrazil před sebe. Míček doklepl za gólmana Black Angels DAVID ŠIMEK! Asistence: Marek Beneš.
    01:27 Milan MELIŠ - 1:0
     
    01:27
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí tým jde do vedení! Zakončení na sebe vzal Marek Fryš, ale toho vychytal levou rukou Kříž. Míček hostující gólman otřel o MILANA MELIŠE, který nešťastně srazil balonek do sítě! Bez asistence.

    Štěpán Ondráček


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Meliš (vla.), 10. J. Boček (Neklan), 33. Obuškevič (J. Boček), 49. T. Hanák (R. Hanák), 54. Hromada (M. Boček), 55. Obuškevič (Renčín) – 4. Šimek (Marek Beneš), 7. Brautferger (Jak. Kolísko), 25. Havlas (Marek Beneš), 32. Havlas (Němeček), 41. Šimek (Pánek), 50. Marek Beneš (TS), 51. Brautferger (Tlapák), 52. Šimek (Martin Čermák), 60. Marek Beneš (Němeček)


    Black Angels: Körber (Matiášek) – Obuškevič, Bauman, Bouček, Beránek, Kocourek – M. Boček, Fryš, Novotný, M. Burian, Čáslava, Svatoš, Hromada, Neklan, J. Boček, R. Hanák, T. Hanák, Renčín, Štěpána Kostrhún.
    ESA logistika Tatran Střešovice: Kříž (Buzík) – Mühlfait, Sládeček, Němeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Eliáš, Šimek, Sádlo, Jak. Kolísko, Martin Čermák, Marek Beneš, Havlas, Meliš, Macháček, Švéda, Šindelář, Brautferger.

    Rozhodčí: Přemysl Bališ, Peter Varga

    Diváci: 254