Florida – NY Islanders 5:1 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 5:2 (kon.) | Washington – Tampa 1:2 (po pr.) | Columbus – Seattle 2:1 (po pr.)
Boston – Dallas 3:1 (kon.) | Montreal – NY Rangers 1:3 (kon.) | Nashville – Carolina 2:3 (kon.)
Colorado – St. Louis 3:5 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 2:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:2 (4:0, 1:1, 0:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 17.10.2021, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:57 Kirby DACH - 5:2
     
    55:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jarry rozehrál po levém mantinelu, Carter pak nedosáhl na nahrávku. Načež Kane a Hagel přichystali kotouč z prvního doteku na levý kruh pro KIRBYHO DACHA a ten podél pravé ruky brankáře snížil. Asistence: Brandon Hagel, Patrick Kane.
    37:55 Jason ZUCKER - 5:1
     
    37:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kapanen tečoval zakončení z pravé strany a pak chtěl zasunout bekhendem podél pravé nohy vyjetého Lankinena, načež v ponechané výhodě zakončil JASON ZUCKER o brusli Murpyho do prázdné brány. Asistence: Kasperi Kapanen, Mark Friedman.
    25:00 Patrick KANE - 4:1
     
    25:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE si klepl na pravém kruhu o nahrávku a ranou z první skóroval na bližší tyč, ačkoliv si Jarry sáhl. Asistence: Seth Jones, Alex DeBrincat.
    11:25 Danton HEINEN - 4:0
     
    11:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po pasu z levé strany na střed do druhé vlny zakončil DANTON HEINEN nad pravým ramenem Fleuryho do šibenice. Carter dobře clonil. Asistence: Jake Guentzel, Jeff Carter.
    10:59 Brock MCGINN - 3:0
     
    10:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jarry vykopl nástřel Kanea a při rychlém brejku dva na jednoho předložil O´Connor nahrávku zleva na pravou stranu a proti BROCKU MCGINNOVI máchl Fleury lapačkou do prázdna! Asistence: Drew O'Connor.
    05:33 Drew O'CONNOR - 2:0
     
    05:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Fleury vyjel za bránu a najednou začal být nejistý při hře hokejkou i kvůli forčekinku Simona, při pasu z pravé strany do brankoviště namazal DREWU O´CONNOROVI a ten bekhendem rychle zasunul do prázdné brány. Pro O´Connora to je první gól v NHL. Asistence: Dominik Simon.
    00:15 Teddy BLUEGER - 1:0
     
    00:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nahrávka přes pravou stranu prošla na TEDDYHO BLUEGERA, ten byl rychlejší než soupeř, pak obránce skočil rybičku, ale pokus bekhendem směřovaný mezi nohy Fleuryho se odrazil do levé nohy hostujícího brankáře po ledě těsně za čáru. Asistence: Brock McGinn, John Marino.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 1. Blueger (B. McGinn, Marino), 6. D. O'Connor (D. Simon), 11. B. McGinn (D. O'Connor), 12. D. Heinen (Guentzel, J. Carter), 38. Zucker (Kasperi Kapanen, Friedman) – 25. P. Kane (Seth Jones, DeBrincat), 56. Dach (Hagel, P. Kane)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin (A), Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Friedman – D. Heinen, J. Carter (A), Guentzel – Kasperi Kapanen, Rodrigues, Zucker – B. McGinn, Blueger, Aston-Reese – D. Simon, Boyle, D. O'Connor.
    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (12. Lankinen) – Seth Jones, de Haan, C. Murphy (A), McCabe, E. Gustafsson, R. Stillman – P. Kane (A), T. Johnson, DeBrincat – Kurashev, J. Toews (C), D. Kubalík – Hagel, Dach, Borgström – Gaudette, Entwistle, Khaira.

    Rozhodčí: Syvret, O'Rourke – Kelly, Pancich

    Diváci: 18 420
    bahis siteleri