Michalovce – Banská Bystrica 1:0 (po pr.) | Nové Zámky – Zvolen 1:4 (kon.) | Trenčín – Košice 5:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 3:1 (kon.) | Prešov – HC Slovan 2:4 (kon.) | Poprad – Nitra 3:4 (po pr.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
HC Košice
sk Neděle 17.10.2021, 16:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Trenčín dal gól!
    záverečný tlak Košíc už nemal potrebné grády, domáci vyhodili puk a Rehuš v nájazde na jedného obrancu ponúkol premiérový gól v sezóne MAREKOVI VALACHOVI.
    Asistencie: Branislav Rehuš, Jozef Švec.
     
    48:25
    Trenčín dal gól!
    Zvýšený tlak Dukly pretavený na ďaľší gól. Paukovček s Valachom zabojovali pri zadnom mantineli, Valach prihral pohotovo voľnému Honzekovi a SAMUEL HONZEK potom z ľavej strany trafil pod hornú žrdku.
    Asistencie: Marek Valach, Lukáš Paukovček
     
    41:48
    Trenčín dal gól!
    Honzek sa ocitol v dobrej šanci, ktorú ešte hosťujúco brankár pokryl, ale Dukla pokračovala v tlaku, výborná prihrávka Paukovčeka z ľavého krídla popred bránkovisko našla MARTINA NEMČÍKA, ktorý zakončoval do odkrytej brány.
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Radoslav Tybor
     
    38:30
    Trenčín dal gól!
    Dukla po ubránení oslabenia udrela, puk sa v útočnom pásme dostal k Mikyskovi, ten ho na dvakrát poslal pred bránkovisko, kde dorazil do bránky dôrazný JURAJ BEZÚCH.
    Asistencie: Josef Mikyska.
     
    22:34
    Košice dali gól!
    Presilovka využitá, MAREK BARTÁNUS spracoval prihrávku od Slováka pri ľavej žrdke, urobil pohyb smerom pred bránkovisko, čím sa dostal do šance a obstrelil Valenta.
    Asistencia: Marek Slovák
     
    13:06
    Košice dali gól!
    Crinon bol napádaný forčekovaným hráčom, poslal puk popri mantineli na Tybora, ktorý bol takisto napadnutý súperom a Košice vďaka tomu získali puk a z nej veľkú šancu, MAREK BARTÁNUS pohotovo zakončil spomedzi kruhov a prekonal Valenta.
    Asistencie: Allan McPherson, Eduard Šedivý
     
    09:54
    Trenčín dal gól!
    Prvý trenčiansky útok sa usadil v pásme, Lemckeho strela od modrej ešte bola zblokovaná, potom vzal puk JOSEF MIKYSKA, na pravom kruhu sa otočil a poslal puk na bránku, Košarišťan si ho nešťastne zrazil do bránky.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 10. Mikyska, 39. Bezúch (Mikyska), 42. Nemčík (Paukovček, Tybor), 49. Honzek (Valach, Paukovček), 60. Valach (Rehuš, J.Švec) – 14. Bartánus (McPherson, Šedivý), 23. Bartánus (Slovák)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Lemcke, Kudla, E.Švec, Starosta, Crinon, Nemčík, Urban – Tybor, Mikyska, Bezúch – Valach, Paukovček, Honzek – Minárik, J.Švec, Sojčík – Krajč, Rehuš, Beták – Krajčovič
    HC Košice: Košarišťan – Šedivý, Saucerman, Deyl, Tansey, J.Cibák, L.Romančík, Jacko – McPherson, Slovák, Bartánus – Paršin, Chovan, Pereskokov – Rogoň, Klhůfek, Lapšanský – Jokeľ, Havrila, Milý

    Rozhodčí: Výleta, Novák – Orolín, Gegáň
    bahis siteleri