N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (kon.) | Spartak Moskva – CSKA Moskva 4:3 (po pr.) | Soči – Omsk 4:5 (kon.)
Viťaz – Novosibirsk 5:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
5:2 (3:0, 2:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 18.10.2021, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:11 Dmitrij OVČINNIKOV - 5:2
     
    47:11
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří gólů! Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru k Trevorovi Murphymu. Ten vystřelil a kotouč s přispěním teče DMITRIJE OVČINNIKOVA zapadl až za záda brankáře Kulbakova – 5:2. Asistence: Trevor Murphy a Sergej Dubakin.
    25:51 Miro AALTONEN - 5:1
     
    25:51
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí si naopak berou zpět čtyřgólový náskok! Daniel Audette poslal dopředu MIRA AALTONENA. Ten si puk přikopl bruslemi do jízdy a z levého kruhu se zápěstím trefil do protějšího horního růžku Säteriho svatyně – 5:1. Asistence: Daniel Audette.
    23:15 Oleg LI - 4:1
     
    23:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Gólu se dočkali také hosté! Nick Shore našel krásnou přihrávkou od levého mantinelu OLEGA LI, který už byl sám před Kulbakovem a po bekhendové kličce zasunul puk mezi jeho betony – 4:1. Asistence: Nick Shore a Ilja Morozov.
    22:40 Ildar ŠIKSATDAROV - 4:0
     
    22:40
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují už na 4:0! ILDAR ŠIKSATDAROV na pravém křídle dobruslil vyhozený puk a bylo z toho přečíslení 2 na 1. Domácí útočník chtěl nahrávat kolegovi Zinčenkovi, ovšem kotouč se od hole bránícího Trevora Murphyho odrazil za záda brankáře Krasotkina. Je to tedy vlastní gól, který je do statistik připsán Šiksatdarovi. Asistence: Jegor Zubov a Valtteri Kemiläinen.
    12:39 Georgij SAVIN - 3:0
     
    12:39
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují svůj náskok! Valtteri Kemiläinen se dostal ke střele z osy kluziště. Krasotkin puk odrazil vyrážečkou jen nad sebe a v předbrankovém prostoru se skvěle zorientoval GEORGIJ SAVIN, který kotouč ze vzduchu sklepl za záda gólmana Sibiru. Asistence: Valtteri Kemiläinen a Daniel Audette.
    11:01 Vjačeslav LEŠČENKO - 2:0
     
    11:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí početní výhodu nakonec využívají! VJAČESLAV LEŠČENKO vypálil švihem z levé strany útočného pásma a puk zapadl až za záda Krasotkina, který měl zakrytý výhled – 2:0. Asistence: Kirill Ljamin a Miks Indrašis.
    08:05 Daniel AUDETTE - 1:0
     
    08:05
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Od modré čáry vypálil Valtteri Kemiläinen. Krasotkin puk vyrazil jen k Nikovi Ojamäkimu, který ho ještě posunul na DANIELA AUDETTA a ten zblízka uklízel do brankové síťky. Asistence: Niko Ojamäki a Valtteri Kemiläinen.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Audette (Ojamäki, Kemiläinen), 12. V. Leščenko (K. Ljamin, Indrašis), 13. Savin (Kemiläinen, Audette), 23. Šiksatdarov (Zubov, Kemiläinen), 26. M. Aaltonen (Audette) – 24. O. Li (N. Shore, Ilja Morozov), 48. D. Ovčinnikov (T. Murphy, Dubakin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Kulbakov (49. Todykov, I. Ježov) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, Viktor Antipin, Borodkin, D. Musin, K. Ljamin (A), Rydčenko – Ojamäki, M. Aaltonen (A), Audette – Jaremčuk, V. Popov, Indrašis – V. Leščenko, Malychin (C), Smolin – Šiksatdarov, I. Zinčenko, Zubov – Savin.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (23. Säteri, A. Achmetov) – D. Bodrov (C), N. Jefremov, Ilja Morozov, T. Murphy, N. Děmidov, Čajkovský, Jokipakka – Nikita Šaškov, Pjanov, N. Korotkov (A) – Setdikov, Golubev, A. Jakovlev – Česalin, N. Shore, Šarov – O. Li, Litovčenko (A), Dubakin – D. Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Spirin – Bojkin, Maximovskij

    Diváci: 50
    bahis siteleri