Chomutov – Kladno 2:8 (kon.) | Havířov – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 19.10.2021, 18:15 • Gascontrol Aréna, Havířov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    57:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí dočkali. KAMIL DRÁBEK se trefil z pravého kruhu přesně do vzdálenější šibenice a je to 1:4. Asistence: Samuel Jung.
     
    50:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ TOBOLA dostal křížnou přihrávkou nabito do levého kruhu odkud po ledě trefil poloodkrytou branku. Asistence: Matěj Štiak a Robert Chlán.
     
    49:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ KRČMARSKÝ si najel do mezikruží a jeho polovysoká střela skončila po teči v brance – 0:3. Asistence: Sebastian Glas.
     
    32:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté teď využili zmatku v havířovské obraně a MATĚJ ŠTIAK polovysokou střelou k levé tyči zvyšuje jejich náskok na 2:0. Asistence: Robert Chlán, Tomáš Tobola.
     
    05:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté otevírají skóre utkání. MATĚJ ŠTIAK se dostal po rychlém přechodu Vítkovických do útočného pásma sám před Maňáska a střelou k pravé tyči jej překonal – 0:1. Asistence: Robert Chlán, Šimon Bialy.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 58. Drábek (Jung) – 6. Štiak (Chlán, Bialy), 33. Štiak (Chlán, Tobola), 50. Krčmarský (Glas), 51. Tobola (Štiak, Chlán)


    AZ Havířov: Maňásek (Přecechtěl) – Beleš, Maršálek, Valouch (A), Zielinski, Jurček, Pilíšek, Vadovič (A) – Ščerba, Karas, Kubečka, Middleton, Hansel, Dábek, Jelének, Jung, Svozil (C), Loza
    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Falhar, Fibigr, Chaloupka (A), Bialy, Man, Lazár, Činčala – Glas, Krčmarský, Fojtík, Matějka, Tobola (A), Saxa, Vítek, Štiak (C), Chlán, Lerch

    Rozhodčí: Cabák – Kořistka, Bezděk

    Diváci: 128
    bahis siteleri