Čeljabinsk – Ufa 1:6 (kon.) | Čerepovec – Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Vladivostok 1:3 (kon.)
Nižněkamsk – Chabarovsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Minsk – Barys 6:5 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 4:5 (po pr.)
Riga – Magnitogorsk 4:5 (1:2 po s.n.) | Petrohrad – Jokerit 2:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 19.10.2021, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci ruské KHL! Spolu se podíváme na duel mezi Čeljabinskem a Ufou. Úvodní vhazování je naplánováno na 16:00 a my budeme u toho.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Traktor je v současné době tím nejlepším týmem celé KHL! Po dvaceti odehraných zápasech má na svém kontě rovnou třicet čtyři bodů a před druhým Magnitogorskem mají náskok bodů dvou. Čeljabinsk získal v posledních pěti duelech plný počet bodů, tedy deset. Postupně tak porazil Chabarovsk, Vladivostok po samostatných nájezdech i v normální hrací době, Soči a v posledním utkání také Dynamo Moskva.

    Nejproduktivnější hráči:
    Nikita Těrtyšnyj – 18 bodů (11+7)
    Nick Bailen a Tomáš Hyka – 18 bodů (4+14)
    Teemu Pulkkinen – 17 bodů (12+5)
     
    Salavat Julajev Ufa

    Ani Ufa na tom není vzhledem k tabulkovému postavení vůbec špatné. Po devatenácti duelech má na svém kontě osmadvacet bodů, kterému jí zajišťují třetí pozici Východní konference. V posledních třech zápasech vybojoval Salavat čtyři body. Jednou totiž padl v nájezdech s Kazaní, načež nestačil v prodloužení ani na Jekatěrinburg. V posledním utkání už ale získal všechny body, když porazil Magnitogorsk.

    Nejproduktivnější hráči:
    Markus Granlund – 17 bodů (3+14)
    Sakari Manninen – 16 bodů (8+8)
    Sergej Šmeljov – 14 bodů (6+8)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ) 20 zápasů, 4+14

    Lukáš Sedlák (CLJ) 20 zápasů, 8+7

    Roman Will (CLJ) 17 zápasů, 9 výher, průměr obdržených branek – 2,01, úspěšnost zákroků – 93,7%.
     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Jarullin, Pilut, Bailen, S. Tělegin, Manuchov, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – V. Abramov, V. A. Tkačov, Osnovin – Fatějev, Šolochov, Šabanov.

    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – P. Larsen, Muchamadullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Panin, J. Birjukov – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – N. Kuljomin, Kadějkin, Šmeljov – Sannikov, Chochrjakov, Platt – Pustozjorov, Kartajev, Baškirov.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Hribik – Ivanov, Střelcov.
     
    Oba týmy jsou již nastoupeny na hrací ploše. Utkání za malý moment začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:32
    Stěpan Sannikov nebyl hned zkraje utkání ve špatné pozici! Dostal se do protiútoku v podobě dva na dva. Dostal přihrávku na vzdálenější tyč, ale kotouč neusměrnil tak, jak by potřeboval. První branku jsme tedy jen těsně neviděli.
     
    01:09
    Nyní už domácí Traktor drží v poklidu kotouč za svou brankou a může rozehrát. Uvidíme, zda i domácí tedy ohrozí poprvé hostující branku.
     
    01:33
    Zatím se jim ale nepodařilo projít skrze střední pásmo, kde nyní oba týmy bojují o kotouč.
     
    01:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak nakonec přeci jen vidíme gól hned zkraje zápasu! DANIL BAŠKIROV dostal přihrávku od Panina. Následně s kotoučem na holi najel do prostoru mezi oba kruhy. Odtud pak prostřelil přesně a raduje se z první branky. Jeho spoluhráč pak navíc skvěle přejel před brankářem, čímž mu zamezil ve výhledu a v možnosti zasáhnout. Asistence: Asistence: Grigorij Panin a Alexej Pustozjorov.
    01:58 Danil BAŠKIROV - 0:1
     
    02:50
    Traktor má opět kotouč na své holi. Zatím se mu ale nedaří dostat před modré pásmo, v útočném pásmu pak zatím kotouč neměl pod kontrolou ani jednou.
     
    03:17
    Při rozehrávce z obranného pásma se dostal Traktor do potíží. Z toho pak mohl těžit Šakir Muchamadullin, který vypálil od modré čáry. S jeho pokusem si však český brankář Roman Will poradil. Bezpečně zaklekl a už ho drží ve výstroji.
     
    04:14
    Maxim Šabanov nyní projel jednoduše do pásma a vyslal celkem slušnou ránu z praví strany. Juha Metsola ovšem jeho pokus vyrážečkou vyrazil do rohu.
     
    04:48
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Andrej Zubarev – 2 min., držení).
     
    05:03
    Čeljabinsk tak má k dispozici první početní výhodu v celém zápase. Sice se mu povedlo vyhrát vhazování, ale po následné chybě hosté vyhazují až za Willa.
     
    05:45
    Tomáš Hyka nyní obětavým zákrokem udržel sví spoluhráče ještě v útočném pásmu. O chvilku později přesto musel Traktor třetinu znovu opustit.
     
    06:09
    Zatím to není od domácího celku zrovna povedená přesilová hra. Ufa se bez potíží brání a nejspíše ubrání.
     
    06:48
    Andrej Zubarev je na ledě!
     
    07:20
    Jeden z hokejistů Čeljabinsku zkoušel individuální akci po levé straně, ale daleko se s toušem nedostal. Hráč hostí mu totiž kotouč svou hokejkou vypíchl.
     
    08:04
    Nyní se sice hra přelévá ze strany na stranu, ovšem k větším šancím to zatím nevede. Čeljabinsk navíc nyní udělal nepřesnost a zahrál jen na icing.
     
    08:18
    Komerční přestávka.
     
    08:46
    Salavat vybojoval kotouč v útočném pásmu a vypracoval si dobrou možnost! Střelu z kraje kruhu od Sergeje Šmeljova ale vyrazil mimo nebezpečí!
     
    09:32
    Zatím se nám hra hodně přelévá ze strany na stranu, ale vidíme hodně nepřesností na obou stranách. Tak snad se brzy dočkáme ještě nějakých gólů.
     
    10:11
    Roman Will zastavil touš za svou brankou a rozhodl se pomoci spoluhráčům s rozehrávkou. Ti tak budou muset rozjet nový útok ze svého obranného pásma.
     
    10:48
    S přechodem střední třetiny neměli domácí žádné větší problémy, avšak v tom útočném už to bylo horší. Stačilo pár soubojů a ke kotouči se dostali hosté.
     
    11:22
    Teemu Hartikainen a jeho spoluhráč bojovali se soupeři u mantinelu, ale k zisku puku to nevedlo.
     
    11:46
    Ufa se však ke kotouči dostala o několik sekund později ve svém obranném pásmu. Nyní se celá lajna rozhodla vystřídat a na ledě jsou tak čersttvé síly.
     
    12:25
    Alexandr Kirpičnikov zastavil puk za svou brankou, kde ho nikdo nenapadal. Daný hráč přesto puk jen odpálil, načež ho hostující celek vlastně jenom odvzdal.
     
    13:02
    Obrovská šance na srovnání! Nick Bailen si sjel z modré až do předbrankového prostoru, kde si ho všiml Tomáš Hyka, ale domácí obránce ranou z první těsně minul branku!
     
    13:20
    Komerční přestávka.
     
    13:53
    Domácím se znovu povedlo rychle přejít skrze střední pásmo a Sergej Kalinin to nakonec vzal jako kapitán na sebe. Juha Metsola vyráží puk do ochranné sítě.
     
    14:15
    Roman Will se musel mít po delší době na druhé straně na pozoru. Nakonec ale celou situaci ustál a kotouč hokejkou odpálil mimo nebezpečí.
     
    14:58
    Markus Granlund vybojoval puk na obranné modré a rozhodl se pro individuální akci po levé straně. Ke střele se ale díky práci obrany nedostal.
     
    15:26
    Rychlé přihrávky nám nyní zvolili hostující hokejisté, kteří se s pukem ale daleko nedostali.
     
    16:04
    Dobrá možnost na domácí straně! Lukáš Sedlák dostal přihrávku na pravou stranu, když si skvěle převzal v otočce kotouč. Následně pálil k pravé tyčce, ale Juha Metsola skvěle zasáhl!
     
    16:47
    Jeden z domácích hráčů se ocitl po souboji u mantinelu na ledě, což se ani trochu nelíbilo domácím fandům. Druhá přesilová hra Traktoru z toho ale nebude.
     
    17:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Na konci periody se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Salavat zamkl svého soupeře na okamžik v pásmu, když Danil Baškirov našel svým křižným pasem přesně hokejku GRIGORIJE PANINA, jemuž jen stačilo nastavit hůl a mohl se jít radovat. Asistence: Danil Baškirov.
    17:48 Grigorij PANIN - 0:2
     
    18:22
    Naprosto zbytečný faul v útočném pásmu znamená druhou přesilovou hru pro domácí celek.
     
    18:50
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sakari Manninen – 2 min., podrážení).
     
    19:04
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Tomáš Hyka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:45
    V závěru první periody se nám tak hraje ve čtyřech na obou stranách. Více na puku jsou hokejisté Ufy, kteří půjdou do další části s dvoubrankovým vedením.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první perioda dnešního utkání, po které budou rozhodně spokojenější hostující hokejisté, kteří vedou o dvě branky. Poprvé se navíc prosadili už po dvou minutách, když se přesně trefil Danil Baškirov. Své vedení navíc navýšili dvě minuty před koncem, když se po parádním křižném pasu trefil Grigorij Panin.

    Další třetina začne přibližně v 16:52.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Ještě se pár vteřinek bude pokračovat ve čtyřech na obou stranách. Poté si zahraje první přesilovou hru Ufa, avšak ta nebude mít moc dlouhého trvání.
     
    21:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté se brzy znovu prosazují a jdou již do tříbrankového trháku! Alexandr Kadějkin využil odstavení Sedláka a šel ze středu na bránu. Roman Will sice jeho pokus vyrazil, jenže přesně na hokejku PAVLA KOLEDOVA, který měl před sebou odkrytou branku. Asistence: Alexandr Kadějkin a Sergej Šmeljov.
    21:07 Pavel KOLEDOV - 0:3
     
    22:02
    Dnes to zatím není od Čeljabinsku zrovna povedený výkon. Ufa je lepším celkem na ledě a domácí tým by se měl velmi rychle probrat a začít něco hrát.
     
    22:42
    Jegor Fatějev se vydal napadat do útočného pásma. Proti přesile ale moc možností neměl...
     
    23:09
    Salavat se bez větších problémů ubránil kombinaci soupeře a míří dopředu. Rovnou se mu povede vystřídat, a tak bude mít na ledě čerstvou formaci.
     
    23:57
    Tomáš Hyka zůstává ležet na ledě kousek od útočné modré, kam dojel po střetu na polovině hřiště. Hra je nyní přerušena a Hyka he ošetřovaný na ledě.
     
    24:03
    Vypadá to, že český útočník dostal ránu do obličeje. Drží se za nos a vypadá to, že má i nějakou krev v ústech, vylučovat se ale tentokrát nebude.
     
    24:44
    Domácí obránce vyslal ukrytou střelu od modré. Došlo navíc cestou ještě k odrazu, ale kotouč nakonec prolétl jen pásmem, Metsola nemusel zasahovat.
     
    25:45
    Druhá třetina se nám zatím moc nepřerušuje, ale už jsme se dočkali jedné branky. S tou nebudou domácí fandové spokojení, jelikož padla do jejich sítě.
     
    26:16
    Nyní to ochozy jen zahučelo! Hned dvojice hráčů se dostala před gólmana hostujícího celku, ale ani jeden z nich nedokázal dostat kotouč až do branky.
     
    26:53
    Na druhé straně se musel mít na pozoru také český gólman. Ten své betony ale sklepl včas, a rak kotouč vyrazil pro spoluhráče, kteří hru brzy otáčí.
     
    27:24
    Traktor se nyní dopustil nepřesnosti, a tak bude muset rozjet novou ofenzivní akci.
     
    28:02
    Roman Manuchov chtěl nejspíše poslat prudkou přihrávku k pravé tyčce, ale kotouč mu jen sjel z hokejky. Ufa touš sebrala a obrana si může oddychnout.
     
    28:57
    Stále se nám hra nepřerušila, nyní je to už více jak pět minut! Hra je nyní celkem vyrovnaná.
     
    29:20
    Už je za námi téměř polovina zápasu i druhé třetiny. Na kotouči nyní byli hostující hokejisté, ale ti o něj přišli celkem záhy už ve středním pásmu.
     
    30:05
    Albert Jarullin poslal dlouhou přihrávku o zadní mantinel. Z toho by nejspíše bylo zakázané uvolnění, ale Juha Metsola se vydal k puku, takže pískáno nebude.
     
    30:48
    Lukáš Sedlák si nyní nebyl jistý, jestli není v ofsajdu. Ten se nepískal a k zakončení se tak dostal Nikita Těrtyšnyj, Juha Metsola drží puk ve výstroji.
     
    31:02
    Komerční přestávka.
     
    31:41
    Po odpálení puku Romanem Willem se domácí vrhli do napadání soupeřů, ale k ničemu jim to nakonec nebylo. Budou se tak muset rychle stáhnout do ofenzivy.
     
    32:16
    Lawrence Pilut se nám z pozice obránce dostal až do útoku a vyslal tvrdou ránu. Gólman měl co dělat, ale rychle letící kotouč vyrážečkou vyrazil.
     
    32:45
    Alexej Byvalcev byl nyní na ledě vidět nejvíce! Nejprve napil Pilutovi, jehož ránu musel Juha Metsola vyrazit. Následně se ještě sám dostal ke střele, ale těsně minul levou tyčku.
     
    33:17
    Komerční přestávka.
     
    33:17
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Grigorij Panin – 2 min., krosček).
     
    33:41
    Teemu Pulkkinen nyní vyslal hodně mizernou přihrávku na pravou stranu. Mířil přesně mezi všechny své hráče, takže hosté mohli následně vyhodit.
     
    34:03
    Ne, domácím se v početních výhodách zatím moc nedaří. Viděli jsme tentokrát ránu od modré, která byla zastavena a puk letí znovu daleko z pásma.
     
    34:42
    Alexej Byvalcev byl napadán svým soupeřem, ale šikovnou zadovkou celou situaci ustál. Následovala ránu z pravého kruhu a zákrok brankáře Salavatu.
     
    35:17
    Grigorij Panin je na ledě!
     
    35:54
    Do konce třetiny nám zbývají poslední čtyři minutky a dnes to vypadá na zisk plného počtu bodů pro hostující celek. Dokáže se ještě Čeljabinsk vzchopit?
     
    36:25
    Zase se nám celkem dlouho hraje bez přerušení. Ufa má tlak v útočném pásmu, který měl skončit střelou od modré v podání Panina. Will tento pokus vyráží.
     
    37:10
    Hokejisté domácího celku jsou již dlouho na ledě a je to na jejich pohybu hodně vidět...
     
    37:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    A tak tu máme další branku v síti domácího celku! Grigorij Panin posílal střílený pas před branku, kam si najel SAKARI MANNINEN, který si puk zpracoval a rychle ho poslal do branky. Asistence: Grigorij Panin.
    37:29 Sakari MANNINEN - 0:4
     
    38:03
    Něco podobného zkusili také domácí hokejisté, avšak ti z toho branku dát nedokázali.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního utkání, po kterých mají za vítězstvím celkem jasně nakročeno hokejisté Ufy. Ti totiž vedou už o čtyři branky. V prostřední části se trefili Pavel Koledov a Sakari Manninen.

    Další třetina začne přibližně v 17:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Roman Will, přichází Emil Garipov.
     
    40:43
    Roman Will tak v brance dnes vydržel čtyřicet minut. Celkově čelil devatenácti střelám, ze kterých inkasoval čtyřikrát. Jak si povede Emil Garipov?
     
    41:21
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Michail Naumenkov – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:48
    Čeljabinsk by nyní potřeboval vstřelit branku, aby trochu zdramatizoval dnešní utkání. Zatím se ale nemůže ani pořádně dostat do kombinace v pásmu.
     
    42:20
    Až nyní jsme se konečně dočkali střely. Nikita Těrtyšnyj dostal nabito na vrcholek kruhu, ale Juha Metsola kotouč udržel ve výstroji, Sedlák nemohl dorážet.
     
    43:08
    Pavel Koledov se nyní svíjí na ledě a hra je v současné době přerušena. A se zadákem hostujícího týmu to nevypadá dobře! Pavel Koledov je odváděn rovnou do šaten a nepostaví se na nohu...
     
    43:21
    Michail Naumenkov je na ledě!
     
    43:47
    A o chvilku později nám na ledě zůstává ležet Albert Jarullin... Ten ale schytal tvrdou ránu přesně do kotníku, kde není chránič... Nyní je hra přerušena.
     
    44:07
    Albert Jarullin je taktéž odvážen rovnou do kabin... No, předchozí minuty nám nenabídly hezké momenty.
     
    44:35
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sergej Šmeljov – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:04
    Traktor má během krátké chvíle k dispozici další přesilovou hru. Už by j opravdu potřeboval využít, jinak může dnes na nějaký bodový zisk nejspíše zapomenout.
     
    45:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nakonec tu máme využitou přesilovou hru, budeme tu mít ještě drama? Nick Bailen poslal kotouč na vrcholek kruhu, jde se napřáhl TEEMU PULKKINEN, jeho bomba z první se zastavila až v síti. Asistence: Nick Bailen.
    45:38 Teemu PULKKINEN - 1:4
     
    46:14
    Hokejisté v černých dresech drží kotouč na svých hokejkách. Další akci ale budou muset začít od Garipova, jelikož si při kombinaci zrovna nerozuměli.
     
    47:30
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Kirpičnikov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:16
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    48:45
    Tak nyní to bude pro domácí celek přece jen těžkou práci, jelikož je čeká celkem dlouhé oslabení tři na pět. Povede se hostům definitivně zlomit zápas?
     
    49:03
    U branky Emila Garipova nyní bylo hodně rušno a domácí gólman rozhodně má dosti práce.
     
    49:30
    Alexandr Kirpičnikov je na ledě!
     
    49:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    Klasická početní výhoda je využita! Markus Granlund se šikovně obtočil okolo mantinelu, načež kotouč předložil před branku, kde byl připravený NIKOLAJ KULJOMIN, jenž dával do prázdné. Asistence: Markus Granlund a Teemu Hartikainen.
    49:38 Nikolaj KULJOMIN - 1:5
     
    50:37
    No, vypadá to, že v tomto utkání už je definitivně rozhodnuto. Ufa dnes hraje velmi dobře a nevypadá to, že by dnes měla mít problémy s vítězstvím.
     
    51:15
    Marsel Šolochov se vydal napadat do útočného pásma, ale proti přesile moc šancí neměl.
     
    51:51
    Salavat se hnal do útočného pásma, ve kterém jsme viděli křižnou přihrávku na vrcholek kruhu. Tam měl jeden z hráčů napřaženo, ale touš ani netrefil.
     
    52:26
    Alexej Byvalcev si šikovně přikopl kotouč na modré, a tak nikoho nevytsavil do ofsajdu. Juha Metsola se tak bude muset mít ještě na pozoru.
     
    53:18
    Nyní je hra hodně rozháraná a vidíme časné nepřesnosti na obou stranách, které hru hodně sráží.
     
    54:05
    Komerční přestávka.
     
    54:47
    Čeljabinsk získal kotouč ve středním pásmu, ale přechod do útočného pásma nebyl zrovna nejrychlejší. Navíc nakonec přišla ještě nepřesná přihrávka.
     
    55:24
    Domácí hokejisté to zkusili křižným pasem před branku, kam si najížděl jeden z nich. K tomu se ale touš nakonec ani nedostal, tak nemohl zakončit.
     
    56:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    A to už je demolice pro domácí stranu! Markus Granlund si sjel s pukem nikým neatakován až do dobré střelecké pozice. Tu mu sice Garipov vyrazil, ale na brankovišti byl nejagilnější SAKARI MANNINEN, který doklepl puk do sítě. Asistence: Markus Granlund a Philip Larsen.
    56:03 Sakari MANNINEN - 1:6
     
    57:24
    No, na dnešní utkání budou chtít domácí hokejisté co nejrychleji zapomenout... Na domácím ledě dostali naloženo, přestože vedou celou KHL.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Ufa naprosto rozdrtila svého soupeře v tomto duelu, když mu nakonec nasázela rovnou šest branek. Domácí na chvilku ještě zavětřili možnost, když se v přesilové hře trefil Teemu Pulkkinen. To ale bylo z domácí strany vše. Poté se totiž ještě trefili za hosty Nikolaj Kuljomin a Sakari Manninen.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ) 0+0, 1 střela na bránu, TM 2, čas na ledě 13:11

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+0, 2 střely na bránu, 6/10 vyhraných vhazování, čas na ledě 14:43.

    Roman Will (CLJ) 15 zákroků, 4 OG, úspěšnost 78,95%, odchytal 40:00.
     
    Dnešní utkání sledovalo 2340 diváků.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:21:44)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 46. Pulkkinen (Bailen) – 2. Baškirov (Panin, Pustozjorov), 18. Panin (Baškirov), 22. Koledov (Kadějkin, Šmeljov), 38. S. Manninen (Panin), 50. N. Kuljomin (Markus Granlund, Hartikainen), 57. S. Manninen (Markus Granlund, P. Larsen)


    Traktor Čeljabinsk: Will (41. Garipov) – Jarullin, Pilut, Bailen, S. Tělegin, Manuchov, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – V. Abramov, V. A. Tkačov, Osnovin – Fatějev, Šolochov, Šabanov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – P. Larsen, Muchamadullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Panin, J. Birjukov – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – N. Kuljomin, Kadějkin, Šmeljov – Sannikov, Chochrjakov, Platt – Pustozjorov, Kartajev, Baškirov.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Hribik – Ivanov, Střelcov

    Diváci: 2340
    bahis siteleri