Čeljabinsk – Ufa 1:6 (kon.) | Čerepovec – Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Vladivostok 1:3 (kon.)
Nižněkamsk – Chabarovsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Minsk – Barys 6:5 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 4:5 (po pr.)
Riga – Magnitogorsk 4:5 (1:2 po s.n.) | Petrohrad – Jokerit 2:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 19.10.2021, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:03 Sakari MANNINEN - 1:6
     
    56:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    A to už je demolice pro domácí stranu! Markus Granlund si sjel s pukem nikým neatakován až do dobré střelecké pozice. Tu mu sice Garipov vyrazil, ale na brankovišti byl nejagilnější SAKARI MANNINEN, který doklepl puk do sítě. Asistence: Markus Granlund a Philip Larsen.
    49:38 Nikolaj KULJOMIN - 1:5
     
    49:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    Klasická početní výhoda je využita! Markus Granlund se šikovně obtočil okolo mantinelu, načež kotouč předložil před branku, kde byl připravený NIKOLAJ KULJOMIN, jenž dával do prázdné. Asistence: Markus Granlund a Teemu Hartikainen.
    45:38 Teemu PULKKINEN - 1:4
     
    45:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nakonec tu máme využitou přesilovou hru, budeme tu mít ještě drama? Nick Bailen poslal kotouč na vrcholek kruhu, jde se napřáhl TEEMU PULKKINEN, jeho bomba z první se zastavila až v síti. Asistence: Nick Bailen.
    37:29 Sakari MANNINEN - 0:4
     
    37:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    A tak tu máme další branku v síti domácího celku! Grigorij Panin posílal střílený pas před branku, kam si najel SAKARI MANNINEN, který si puk zpracoval a rychle ho poslal do branky. Asistence: Grigorij Panin.
    21:07 Pavel KOLEDOV - 0:3
     
    21:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté se brzy znovu prosazují a jdou již do tříbrankového trháku! Alexandr Kadějkin využil odstavení Sedláka a šel ze středu na bránu. Roman Will sice jeho pokus vyrazil, jenže přesně na hokejku PAVLA KOLEDOVA, který měl před sebou odkrytou branku. Asistence: Alexandr Kadějkin a Sergej Šmeljov.
    17:48 Grigorij PANIN - 0:2
     
    17:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Na konci periody se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Salavat zamkl svého soupeře na okamžik v pásmu, když Danil Baškirov našel svým křižným pasem přesně hokejku GRIGORIJE PANINA, jemuž jen stačilo nastavit hůl a mohl se jít radovat. Asistence: Danil Baškirov.
    01:58 Danil BAŠKIROV - 0:1
     
    01:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak nakonec přeci jen vidíme gól hned zkraje zápasu! DANIL BAŠKIROV dostal přihrávku od Panina. Následně s kotoučem na holi najel do prostoru mezi oba kruhy. Odtud pak prostřelil přesně a raduje se z první branky. Jeho spoluhráč pak navíc skvěle přejel před brankářem, čímž mu zamezil ve výhledu a v možnosti zasáhnout. Asistence: Asistence: Grigorij Panin a Alexej Pustozjorov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 46. Pulkkinen (Bailen) – 2. Baškirov (Panin, Pustozjorov), 18. Panin (Baškirov), 22. Koledov (Kadějkin, Šmeljov), 38. S. Manninen (Panin), 50. N. Kuljomin (Markus Granlund, Hartikainen), 57. S. Manninen (Markus Granlund, P. Larsen)


    Traktor Čeljabinsk: Will (41. Garipov) – Jarullin, Pilut, Bailen, S. Tělegin, Manuchov, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – V. Abramov, V. A. Tkačov, Osnovin – Fatějev, Šolochov, Šabanov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – P. Larsen, Muchamadullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Panin, J. Birjukov – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – N. Kuljomin, Kadějkin, Šmeljov – Sannikov, Chochrjakov, Platt – Pustozjorov, Kartajev, Baškirov.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Hribik – Ivanov, Střelcov

    Diváci: 2340
    bahis siteleri