Osasuna – Granada 1:1 (kon.)
konec
CA Osasuna
1:1 (1:0)
Granada CF
Pátek 22.10.2021, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Červená karta pro Coteho! A musím říct, že plně zasloužená. Obraně Osasuny utekl pronikající Luis Javier Suárez, kterého Cote těsně před vápnem stáhl zezadu za dres k zemi a vidí kartu rudé barvy. Navíc je tu standardka hned zpoza vápna pro Granadu a Osasuna bude dohrávat o deseti.
     
    50
    Rubén Rochina to byl, kdo ztratil míč ve prospěch Ezequiela Ávily, jehož následně důrazným postrčením poslal na zem, za což vidí žlutou kartu.
     
    48
    Carlos Bacca dostává žlutou kartu poté, co vypustil nejspíš ne zrovna slušná slůvka k asistentovi sudího na pomezí poté, co odmával aut pro soupeře.
     
    37
    Luis Abram nyní zápolil na pravé lajně s Ezequielem Ávilou jak v zápase řecko-římském, přičemž svého soupeře nakonec svalil na zem, za což vidí žlutou kartu.
     
    29
    Další faul a tentokrát už se žlutí. Nacho Vidal nabral zezadu jak na vidle Darwina Machíse, který se snažil zpracovat si míč na vlastní půlce trávníku. Obránce Osasuny vidí žlutou kartu.

    Petr Šatalík

    Branky: 45. E. Ávila – 90. Montoro (Milla)

    Karty:   29. N. Vidal (OSS) – 37. Abram (GRN), 48. Bacca (GRN), 50. Rochina (GRN)   74. Cote (OSS)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:11.
    CA Osasuna: Herrera – Cote, D. García, U. García, N. Vidal – Torró – R. García (79. M. Sánchez), Brašanac (79. Cruz), Oier (C) (67. Moncayola), R. Torres (79. J. Martínez) – E. Ávila (67. Kike García).
    Náhradníci: J. Pérez – Areso, Barbero, Barja, Cruz, Kike García, R. Ibáñez, J. Martínez, Moncayola, Ontiveros, I. Pérez, M. Sánchez.

    Granada CF: Maximiano – Neva (83. Escudero), Abram, Díaz (C), Quini (71. S. Arias) – Milla, Gonalons (38. Monchu), Rochina – Machís (83. Montoro), Suárez, Bacca (71. J. Molina).
    Náhradníci: A. Escandell – S. Arias, Escudero, J. Molina, Monchu, Montoro, Puertas, G. Sánchez, Soro, Torrente.

    Rozhodčí: Alejandro Muniz Ruiz – Marcos Cerdán Aguilar, Diego Sánchez Rocho. VAR: González González.
    bahis siteleri