Helas Brno – Česká Lípa 5:4 (kon.) | Svarog Teplice – Rapid Ústí n/L 8:2 (kon.) | Slavia – České Budějovice 11:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
11:0 (4:0)
Dynamo PCO České Budějovice
Pátek 22.10.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po pátém faulu hostů ještě jedna branka. Zajímavé rozehrání standardní situace a přesné zakončení ANTONÍNA HRDINY, který zkompletoval hattrick – 11:0. Asistence: Matúš Ševčík.
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Skóre se nám hezky zakulatilo. Filip Vaktor našel z rohového kopu přesně postaveného MATÚŠE ŠEVČÍKA, který tvrdou bombou prostřelil brankáře Beránka – 10:0. Asistence: Filip Vaktor.
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tady to slávisté dohráli až do kuchyně. Jošt byl na hraně brankoviště faulován, stihl však ještě předat míč Homolovi, který lahodným bochánkem vybídl k hlavičkovému zakončení ZDEŇKA SITU, který nepohrdl a přesně zavěsil – 9:0. Asistence: Jan Homola.
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Osmá branka sešívaných. Rychlý kontr vedl ANTONÍN HRDINA a sám ho také zakončil. Pěkný lob, který akorát přeletěl brankáře Beránka – 8:0.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná akce domácího týmu. Brychta přepustil míč ANTONÍNU HRDINOVI, který si hezky vyvalil míč do prostoru a křižnou střelou na zadní tyč překonal Beránka – 7:0. Asistence: Martin Brychta.
     
    31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šestá branka domácích a trochu smůla pro brankáře Dynama. Beránek si totiž srazil do branky střelu DOMINIKA OSTRÁKA – 6:0. Asistence: Antonín Hrdina.
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí opět odskakují do většího náskoku. Dominik Ostrák nastřelil balon do předbrankového prostoru, kde se nejlépe zorientoval MARTIN BRYCHTA, který po návratu na palubovky zapisuje první branku – 5:0. Asistence: Dominik Ostrák.
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dobrý tlak od kapitána Jana Homoly znamenal další zisk míče. Záruba následně našel lépe postaveného JANA KŘEMENA, který pohodlně dopravil míč do Beránkovy sítě – 4:0. Asistence: Radim Záruba.
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    O velice dobrou atmosféru v hale se stará zhruba desítka domácích příznivců, které nyní potěšil průnik RADIMA ZÁRUBY. Český reprezentant nedal levou nohou brankáři Beránkovi nejmenší naději – 3:0. Asistence: Jan Homola.
     
    8
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná akce domácího týmu. Záruba našel křižnou přihrávkou na zadní tyči JANA HOMOLU, který bez větších protíží uklidil míč do odkryté branky – 2:0. Asistence: Radim Záruba.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA vystihl rozehrávku hostů a rychle se dostal až před Beránka, kterého střelou na vzdálenější tyč překonal – 1:0.

    Martin Kamenik

    Branky: 6. Záruba, 8. Homola (Záruba), 12. Záruba (Homola), 19. Křemen (Záruba), 25. Brychta (Ostrák), 31. Ostrák (Hrdina), 34. Hrdina (Brychta), 35. Hrdina, 37. Sita (Homola), 39. Ševčík (Vaktor), 40. Hrdina (Ševčík)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Brychta, Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Homola (C), Daniel, Hrdina, Ostrák, Záruba, Křemen
    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Křížek) – Jáša, Benát (C), Hanzlík, Pecka, Krejčí, Jasanský, Perina

    Rozhodčí: Čurda, Laštovička – Stádník
    bahis siteleri