Kovo Praha – Kladno 3:4 (0:1 po s.s.) | Dobřany – Most 3:4 (kon.) | Letohrad – Hr. Králové 0:3 (kon.)
Karviná – Pardubice 3:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
HBC Plzeň
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 23.10.2021, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    38:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí se dostali do rychlého protiútoku a berou si vedení zpět! Magasanik nahrál MARTINU STUPKOVI, který dopravil míček za záda Kráčiny. Asistence: David Magasanik.
     
    34:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští se prosazují a je opět vyrovnáno! Pokorný vypálil od červené čáry, míček do branky ztečoval ONDŘEJ KEJŘ a podruhé v utkání překonává ústeckého brankáře. Asistence: David Pokorný.
     
    32:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Do třetí třetiny vstoupili aktivněji domácí, prosazují se ale Ústečtí. Stupka nahrál před branku DAVIDU MAGASANIKOVI, který střílel do odkryté části branky. Asistence: Martin Stupka, Vojtěch Červinka.
     
    04:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hokejbalisté vyrovnávají! Vedení hostů příliš dlouho netrvalo, střelu Kejře z prostoru mezi kruhy hostující gólman neudržel, k míčku pohotově doběhl JAN MIKSAN a zblízka překonává Rechtorika. Asistence: Ondřej Kejř, Jiří Benedikt.
     
    02:14
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí hráči otevírají skóre utkání! Hosté se usadili před domácím brankářem, MICHAL SMOLÍK napřáhl za modrou a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vojtěch Červinka.

    Markéta Peclová


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. Miksan (Kejř, Benedikt), 35. Kejř (Pokorný) – 3. Smolík (Červinka), 33. Magasanik (Stupka, Červinka), 39. Stupka (Magasanik)


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Chramosta, Hanuš (C), Pavlík, Pokorný, Poláček, Štípek – Benedikt, Galla, Hurt, Kejř, Krch, Majer (A), Miksan, Pavlečka, Švarc, Vinter, Vobruba (A)
    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Landt) – Bečvář, Grus, Maule, Procházka, J. Sedláček (A), M. Sedláček, Smolík (A) – Belica, Červinka (C), Giesel, Haas, Kapusta, Magasanik, Michajličenko, Škurla, Soukup, Stupka, Zeman

    Rozhodčí: Havel, Danylec
    bahis siteleri