Chabarovsk – CSKA Moskva 3:4 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Minsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Barys 4:3 (3:2 po s.n.)
Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | Ufa – Čerepovec 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:1 (kon.) | Kunlun – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 5:3 (kon.)
Viťaz – Soči 1:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
HK Soči
Úterý 26.10.2021, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:06 Viktor BALDAJEV - 1:3
     
    55:06
    Soči právě vstřelilo branku!
    No, v Podolsku je zřejmě rozhodnuto! O třetí zásah hostujícího celku se postaral VIKTOR BALDAJEV, jehož prudká rána z modré čáry se hned odrazila z klece zpět ven. Po konzultaci s videorozhodčím následně bylo definitivně potvrzeno, že kotouč netrefil horní tyč, nýbrž zadní část brankové konstrukce – 1:3! Asistence: Jegor Babenko, Vasilij Glotov.
    53:29 Jegor BABENKO - 1:2
     
    53:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná početní výhoda vede k velmi rychlému gólu, levharti si šest a půl minuty před koncem základní hrací doby berou náskok zpět na svou stranu! Obrana Viťazu byla v koncích, Feoktisov našel dlouhou přihrávkou u pravé tyče volného JEGORA BABENKA a ten puk jen hravě protečoval za bezmocného Hellberga – 1:2! Asistence: Nikita Feoktisov, Ivan Miščenko.
    20:57 Vjačeslav LEŠČENKO - 1:1
     
    20:57
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Ze strany Moskvanů je to vstup do třetiny jako hrom, Viťaz hned v první minutě srovnává! Hostující obrana si nepohlídala VJAČESLAVA LEŠČENKA, který se dostal k odraženému kotouči po Indrašisově ráně a následně hravě překonal Hellberga v brankovišti levhartů – 1:1! Asistence: Miks Indrašis, Alexander Jaremčuk.
    15:46 Ivan MIŠČENKO - 0:1
     
    15:46
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté svou druhou početní výhodu bleskově přetavují v branku a na konci první třetiny jdou do vedení! Po sérii krátkých rychlých přihrávek se puk dostal na pravý kruh k volnému IVANU MIŠČENKOVI, který následně Ježova překvapil prudkou ranou do bližšího horního rohu – 0:1! Asistence: Jaroslav Dyblenko, Nikita Feoktisov.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 21. V. Leščenko (Indrašis, Jaremčuk) – 16. Miščenko (Dyblenko, Feoktistov), 54. Babenko (Feoktistov, Miščenko), 56. Baldajev (Babenko, Glotov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Kemiläinen, Jegor Voronkov, Borodkin, Viktor Antipin, K. Ljamin (A), D. Musin – Ojamäki, M. Aaltonen (A), Audette – V. Leščenko, Indrašis, Jaremčuk – Smolin, N. Gončarov, Malychin (C) – I. Zinčenko, Šiksatdarov, Zubov – V. Popov, Savin.
    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Dyblenko, Miščenko, J. Alexandrov, N. Sedov, Baldajev, Kamalov, Zorkin, Smirnov – Feoktistov (C), Glotov, Peťkov – Babenko, A. Nikolajev (A), Garajev (A) – Kolgotin, P. Šen, Bakanov – Romajev, Alijev, Melničenko.

    Rozhodčí: Gofman, Soin – Golovljov, Savenkov.

    Diváci: 500
    bahis siteleri