Juventus – Sassuolo 1:2 (kon.) | Sampdoria – Atalanta BC 1:3 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 1:1 (kon.)
Cagliari – AS Řím 1:2 (kon.) | Empoli – Inter 0:2 (kon.) | Lazio – Fiorentina 1:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
1:2 (0:0)
AS Řím
Středa 27.10.2021, 20:45 • Unipol Domus, Cagliari (kapacita: 16 416 diváků) • Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Raoul Bellanova dojel ostrým skluzem u lajny pod nohy Lorenza Pellegriniho, který přes ně upadl, nejspíš si ublížil a nyní se rozhodně zvedat z trávy nebude. Raoul Bellanova vidí žlutou kartu.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Sacramento (asistent trenéra AS Řím) (AS Řím).
     
    83
    Riccardo Calafiori nyní stáhl za dres na pravé straně pronikajícího Raoula Bellanovu k zemi a vidí za to kartonek žluté barvy, což mu ale nyní příliš nevadí.
     
    79
    Tammy Abraham a Lorenzo Pellegrini fasují žluté karty za sundané dresy.
     
    76
    Souboj dvaadvacítek vyzněl jasně pro Nicolu Zaniola, jenž vyhrál hlavičkový souboj s Babisem Lykogiannisem a šel sám z pravé strany na vrchol vápna Cagliari, kde ho jeho soupeř podkopl zezadu, za což po zásluze vidí žlutou kartu a Řím má standardku z parádního místa.
     
    73
    João Pedro může být za tuhle žlutou kartu ještě rád. Nyní v osobním souboji předloktím udeřil do brady Bryana Cristanteho a měl by děkovat všem fotbalovým svatým, že sudí netasil rovnou rudý kartónek.
     
    38
    Nicolò Zaniolo se na pravé straně dostal k zajímavému centru, který musel lapit brankář Alessio Cragno. Nicolò Zaniolo se následně vracel rychle zpět, když gólman Cagliari vyhodil míč a podrazil přitom Răzvana Marina, za což vidí žlutou kartu.

    Petr Šatalík

    Branky: 52. Pavoletti (Bellanova) – 71. Ibañez (Lorenzo Pellegrini), 78. Lorenzo Pellegrini

    Karty:   73. João Pedro (CAG), 76. Lykogiannis (CAG), 87. Bellanova (CAG) – 38. Zaniolo (ASR), 79. Lorenzo Pellegrini (ASR), 79. T. Abraham (ASR), 83. Calafiori (ASR), 84. Sacramento (asistent trenéra AS Řím) (ASR)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:13. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:14.
    Cagliari Calcio: Cragno – Bellanova, Ceppitelli, Carboni, Lykogiannis – Zappa, Deiola (82. K. Baldé), Marin, Grassi (79. Ch. Oliva) – Pavoletti, João Pedro.
    Náhradníci: S. Aresti, B. Radunović – Altare, K. Baldé, Farias, Obert, Ch. Oliva, Pereiro, Delpupo.

    AS Řím: Patrício – Karsdorp, Mancini, Ibañez, Viña (57. Afena-Gyan) – Cristante, Veretout (90+1. Kumbulla) – Zaniolo (81. Calafiori), Lorenzo Pellegrini, Mchitarjan (46. El Shaarawy) – T. Abraham.
    Náhradníci: Fuzato – Bove, Calafiori, Darboe, El Shaarawy, Kumbulla, C. Pérez, Šomurodov, Tripi, Zalewski, Volpato, Afena-Gyan.

    Rozhodčí: Pezzuto – Ranghetti, Palermo
    bahis siteleri