New Jersey – Calgary 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:5 (kon.) | Colorado – Vegas 1:3 (kon.)
Nashville – San Jose 3:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 3:4 (kon.) | Seattle – Montreal 5:1 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Minnesota Wild
Středa 27.10.2021, 04:20 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:53 Bo HORVAT - 2:3
     
    55:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Do útočného pásma rázně vniknul BO HORVAT a bekhendem na přední tyč vykřesává naději na vyrovnání stavu. Nedobře si počínal Jon Merrill, který nejenže nezabránil gólu, ale ještě postrčil kapitána Vancouveru do brankoviště a riskoval zranění svého gólmana, který až do této chvíle předváděl prakticky bezchybný výkon. Asistence: Tyler Myers.
    43:54 Matt DUMBA - 1:3
     
    43:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Toto pořekadlo je staré jako hokej sám a znovu se potvrdilo v celé své kráse. Boeser těsně minul místečko pod horní tyčí a z protiútoku se prosazuje MATT DUMBA, který využil parádního pasu z dílny Rema Pitlicka. Stačilo jen trefit prostor nad přesouvajícím se Thatcherem Demkem. Wild získávají důležitou jistotu dvougólového polštáře. Asistence: Rem Pitlick a Brandon Duhaime.
    30:46 Alex CHIASSON - 1:2
     
    30:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovka se daří využít. Vancouver zcela vyšťavil soupeře a pak mu zasadil finální úder ALEX CHIASSON. Ten dostal parádní nabídku z hole Elias Petterssona a drobnou tečí zavěsil. V podobných situacích už byl nesčetněkrát a znovu si poradil na výbornou. Vancouver se konečně dostává do kontaktu a bude usilovat o vyrovnání. Asistence: Elias Pettersson a Quinn Hughes.
    22:27 Jonas BRODIN - 0:2
     
    22:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Velký tah do brány předvedl JONAS BRODIN. Oficiálně sice asistenta nemá, ale velký podíl má na této trefě Jack Rathbone, který se při vyhazování puku vůbec nepodíval a poslal přihrávku rovnou na střed, kde už byl nastartovaný právě Brodin. Dorazil svou vlastní ránu a překonal ležícího Demka podruhé. Bez asistence.
    07:41 Mats ZUCCARELLO - 0:1
     
    07:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Napoprvé Dmitrij Kulikov prostor k rozehrávce nenašel, proto se vrátil zpět za Talbotovu branku. Nabídnul se mu Joel Eriksson Ek, který perfektní žabičkou vyšachoval kompletní obranu domácích. Za bukem se schoval MATS ZUCCARELLO a rychlou střelou po ledě nachytal Thatchera Demka. Minnesota sice vůbec nezvládla početní převahu, ale o chvíli později napravuje dojem. Asistence: Joel Eriksson Ek a Dmitrij Kulikov.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 31. Chiasson (Elias Pettersson, Q. Hughes), 56. Horvat (T. Myers) – 8. Zuccarello (J. Eriksson Ek, D. Kulikov), 23. J. Brodin, 44. Dumba (R. Pitlick, Duhaime)


    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, Q. Hughes, Poolman, Rathbone, Burroughs – Pearson, Horvat (C), Garland – Podkolzin, J. T. Miller (A), Boeser – Highmore, Elias Pettersson, Höglander – Justin Bailey, Lammikko, Chiasson.
    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Goligoski, Spurgeon (C), J. Brodin, Dumba (A), Merrill, D. Kulikov – Kaprizov, J. Eriksson Ek, Zuccarello – Greenway, Hartman, M. Foligno (A) – K. Fiala, F. Gaudreau, Bjugstad – Duhaime, N. Sturm, R. Pitlick.

    Rozhodčí: Sutherland, Kozari – Rody, Kelly

    Diváci: 18870
    bahis siteleri