Ťumeň – Kairat 3:3 (kon.) | Pesaro – Interobal Plzeň 4:2 (kon.)
konec
MFK Ťumeň
3:3 (3:1)
AFC Kairat Almaty
Čtvrtek 28.10.2021, 17:30 • RDS Stadium , Rimini • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    34:41
    AFC Kairat právě vstřelil branku!
    Po pasu na levou stranu přišel centr přes Sokolova a Taffy na přední tyči neubránil VITAA, který přízemním pokusem ke gólmanově pravé tyčce srovnal. Gugiel se ani nepohnul. Asistence: Asistence: Edson.
     
    30:27
    AFC Kairat právě vstřelil branku!
    EDSON si navedl míč zleva na střed proti Taffymu, Nevedrov jej nedostoupil a Brazilec v dresu Kajratu propálil Gugiela silou vůle mezi nohama.
     
    12:55
    Ťumeň právě vstřelil branku!
    Ťumeň rozehrála aut z pravé strany pod sebe, JOVAN LAZAREVIČ se přesunul z obranné na útočnou polovinu a práskl do míče zhruba na hranici středového kruhu, balón překvapivě prosákal vedle zadní tyče, tam stál ještě někdo z hráčů ruského týmu, ale ten se podle všeho balónu nedotkl a tohle si bude Higuita hodně vyčítat. Brankář Kajratu jen máchl rukama a kazašský celek prohrává 1:3. Asistence: Artěm Antoškin.
     
    10:23
    Ťumeň právě vstřelil branku!
    ARTĚM ANTOŠKIN nahrával zleva pod sebe na Milovanova, u toho byl pozdě Favero a Milovanov vracel balón k přední tyči a ačkoliv byl kapitán ruského celku v pořádném úhlu, tak si ještě stačil proti Akbalikovi hodit míč na pravačku a zasunout do prázdné brány. Asistence: Ivan Milovanov.
     
    07:45
    AFC Kairat právě vstřelil branku!
    Střelu levačkou v podání Douglase z osy hřiště vyrazil Gugiel a Orazov místo tvrdé dorážky zvolil centr z levé strany mezi nohama obránce ke vzdálenější tyči, kde měl DAUREN TURSAGULOV snadnou práci před prázdnou bránou. Asistence: Biržan Orazov.
     
    06:12
    Ťumeň právě vstřelil branku!
    Což už neplatí! Kajrat udělal chybu v rozehrávce a Jemeljanov posunul při přečíslení zprava na střed, kde ve skluzu skóroval SERGEJ ABRAMOVIČ do prázdné brány. Asistence: Maxim Jemeljanov.

    Vít Muzikář

    Branky: 7. Abramovič (Jemeljanov), 11. Antoškin (Milovanov), 13. Lazarević (Antoškin) – 8. Tursagulov (Orazov), 31. Edson, 35. Vitao (Edson)

    Karty:   13. Milovanov (TYU), 32. Antoškin (TYU), 33. Abramovič (TYU)


    MFK Ťumeň: Gugiel (Subbotin) – Milovanov, Abramovič, Antoškin (C), Jemeljanov – Taffy, Gerejchanov, Sokolov, Lazarević, Muždakov, Alflen, Nevedrov.
    AFC Kairat Almaty: Higuita (C) (Serikov) – Edson, Akbalikov, Favero, Douglas – Rangel, Jesenamanov, Tursagulov, Vitao, Orazov, Dossov.

    Rozhodčí: Colak (TUR), Christodoulis (GRE) – Reina (ESP)
    bahis siteleri