Ťumeň – Kairat 3:3 (kon.) | Pesaro – Interobal Plzeň 4:2 (kon.)
konec
MFK Ťumeň
3:3 (3:1)
AFC Kairat Almaty
Čtvrtek 28.10.2021, 17:30 • RDS Stadium , Rimini • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    39:49
    Douglas si v souboji jeden na jednoho hodil míč na pravé straně na levačku kolem Lazareviče a ránu na zadní tyč vytahoval Gugiel!
     
    38:44
    Abramovič nahrál zleva na střed Antoškinovi za Tursagulova na posledním obránci a domácí kapitán napálil břevno!
     
    38:06
    Antoškin hlavičkoval sám před Higuitou křížem vedle pravé tyče.
     
    34:41
    AFC Kairat právě vstřelil branku!
    Po pasu na levou stranu přišel centr přes Sokolova a Taffy na přední tyči neubránil VITAA, který přízemním pokusem ke gólmanově pravé tyčce srovnal. Gugiel se ani nepohnul. Asistence: Asistence: Edson.
     
    33:03
    Akbalikov je naštvaný poté, co sudí pískl jeho útočný faul na levé straně na Taffyho, ten je navíc pátým kazašským ve druhém poločase a Kajratu hrozí desetimetrový kop.
     
    32:45
    Abramovič se ironicky usmál tomu, že po souboji jeden na jednoho na pravé straně nařídil asistent sudího odkop od brány Higuity. Stejně jako proti Pesaru dostal kartu. To samé platí pro Antoškina.
     
    31:15
    Žlutou kartu dostává Antoškin (MFK Ťumeň).
     
    30:27
    AFC Kairat právě vstřelil branku!
    EDSON si navedl míč zleva na střed proti Taffymu, Nevedrov jej nedostoupil a Brazilec v dresu Kajratu propálil Gugiela silou vůle mezi nohama.
     
    30:10
    Zničehonic naservíroval Gugiel míč křížem krásně na pravou stranu Taffymu, obrana Kajratu zaspala a zachránil ji výborný Higuita!
     
    28:04
    Kajrat vyšachoval obranu a v perfektní pozici zakončoval Tursagulov levačkou z pravé strany nedůrazně do náruče Gugiela. Z tohohle šlo vytěžit víc!
     
    18:10
    Orazov centroval zleva na střed před prázdnou bránou, obránce na poslední chvíli zasáhl!
     
    17:43
    Taffy měl loženku po perfektním pasu křížem zleva a na pravé straně byl úplně sám před Higuitou!
     
    15:23
    Gugiel hezky přihrál lobem na pravou stranu Antoškinovi, Higuita byl hned na hranici brankovišti a odmítl hattrick ruského reprezentanta!
     
    14:42
    Sokolov stáhl rukama Akbalikova na středu, kažašský reprezentant se otáčel a vynutil si pátý faul!
     
    13:53
    Douglas trefil zřejmě levou tyč z deseti metůr.
     
    12:55
    Ťumeň právě vstřelil branku!
    Ťumeň rozehrála aut z pravé strany pod sebe, JOVAN LAZAREVIČ se přesunul z obranné na útočnou polovinu a práskl do míče zhruba na hranici středového kruhu, balón překvapivě prosákal vedle zadní tyče, tam stál ještě někdo z hráčů ruského týmu, ale ten se podle všeho balónu nedotkl a tohle si bude Higuita hodně vyčítat. Brankář Kajratu jen máchl rukama a kazašský celek prohrává 1:3. Asistence: Artěm Antoškin.
     
    12:41
    Ostrý skluz Milovanova z pravé strany na Rangela trestá hlavní sudí žlutou kartou.
     
    10:23
    Ťumeň právě vstřelil branku!
    ARTĚM ANTOŠKIN nahrával zleva pod sebe na Milovanova, u toho byl pozdě Favero a Milovanov vracel balón k přední tyči a ačkoliv byl kapitán ruského celku v pořádném úhlu, tak si ještě stačil proti Akbalikovi hodit míč na pravačku a zasunout do prázdné brány. Asistence: Ivan Milovanov.
     
    07:45
    AFC Kairat právě vstřelil branku!
    Střelu levačkou v podání Douglase z osy hřiště vyrazil Gugiel a Orazov místo tvrdé dorážky zvolil centr z levé strany mezi nohama obránce ke vzdálenější tyči, kde měl DAUREN TURSAGULOV snadnou práci před prázdnou bránou. Asistence: Biržan Orazov.
     
    06:12
    Ťumeň právě vstřelil branku!
    Což už neplatí! Kajrat udělal chybu v rozehrávce a Jemeljanov posunul při přečíslení zprava na střed, kde ve skluzu skóroval SERGEJ ABRAMOVIČ do prázdné brány. Asistence: Maxim Jemeljanov.

    Vít Muzikář

    Branky: 7. Abramovič (Jemeljanov), 11. Antoškin (Milovanov), 13. Lazarević (Antoškin) – 8. Tursagulov (Orazov), 31. Edson, 35. Vitao (Edson)

    Karty:   13. Milovanov (TYU), 32. Antoškin (TYU), 33. Abramovič (TYU)


    MFK Ťumeň: Gugiel (Subbotin) – Milovanov, Abramovič, Antoškin (C), Jemeljanov – Taffy, Gerejchanov, Sokolov, Lazarević, Muždakov, Alflen, Nevedrov.
    AFC Kairat Almaty: Higuita (C) (Serikov) – Edson, Akbalikov, Favero, Douglas – Rangel, Jesenamanov, Tursagulov, Vitao, Orazov, Dossov.

    Rozhodčí: Colak (TUR), Christodoulis (GRE) – Reina (ESP)
    bahis siteleri