Interobal Plzeň – Ťumeň 1:0 (kon.) | Pesaro – Kairat 2:3 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
1:0 (0:0)
MFK Ťumeň
Sobota 30.10.2021, 15:00 • RDS Stadium , Rimini • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    39:59
    Poslední aut z pravé strany zablokoval Holý v brankovišti a teď už je hotovo!
     
    39:22
    Obrovská klika! Ťumeň vyšachovala obranu a po centru zleva pod sebe přes Holého promáchl Alflen před naprosto prázdnou brankou! Tady už byli hráči Plzně bezmocní!
     
    38:23
    Vnuk už obcházel na levé straně posledního beka Lazareviće, ale hlavní sudí pískl aut, protože podle jeho mínění byl Vnuk už s míčem mimo hřiště. Opakované ukázaly, že se spíše nacházel na lajně. Vnuk tomu nemůže uvěřit, kroutí hlavou a ironicky se usmívá, dostává kartu.
    35:34 SEIDLER - 1:0
     
    35:34
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň to vymyslela skvěle, při rohu Tomáše Vnuka z pravé strany vypálil MICHAL SEIDLER z jedničky k pravé tyči, obránce uhnul jeho tvrdé střele, a to bylo podle všeho klíčové! Rešetár dobře clonil! To je neskutečné! Plzeň vede a momentálně postupuje! Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    35:33
    Před rohem z pravé strany si Marek Kopecký vezme timeout.
     
    35:19
    Vnuk utíkal z pravé strany víceméně sám na Gugiela, ale jeho branku přestřelil! To snad není možné, kolik vyložených šancí Plzeň neproměnila.
     
    33:38
    Holý zabojoval a ve skluzu posunul míč na Rešetára, ten byl na své levé straně v brejku dva na jednoho, udělal kličku a zakončoval mezi nohy Gugiela! Ty sklapl gólman k sobě!
     
    32:54
    Tvrdá střela Antoškina z pravé strany na zadní tyč skončila zákrokem Němce, Taffy mohl potom dorážet do prázdné brány.
     
    28:17
    Kozár neprošel přes dva hráče, ale odražený míč napálil Seidler bodlem k pravé tyči. Plzeň zatím bojuje s nedobrou efektivitou ve druhém poločase.
     
    27:59
    Plzeňské lavičce se cosi nelíbilo a za protesty dostal kartu náhradní brankář Vahala.
     
    25:45
    A nechybělo málo, aby Plzeň musela otáčet! Tvrdou střelu z levé strany odhlavičkoval u vzdálenější tyče postavený Vnuk a zachránil Interobal! Němec už byl překonaný. Těžko soudit, jestli si ho tam postavil Němec, anebo to byla myšlenka Vnuka.
     
    21:32
    Nebylo to sehrané vůbec špatně! Rešetár byl na levé straně, Holý na pravé, každý měl zakončení z první na jinou nohu, ačkoliv Rešetár umí oběma. Seidler postrčil Vnukovi nakrátko, aby mu obrana sežrala nahrávku na Holého, Vnuk potom vracel patou a Seidler v zatím největší šanci Plzně minul levou tyč!
     
    21:31
    No, vida! Ťumeň darovala Plzni zajímavou příležitost, nepřímý kop za dvojí hraní s gólmanem ze šesti metrů! Gugiel kroutí hlavou a je si vědom, že tohle je velká chyba.
     
    19:19
    Tenhle gól už byl ale platil. Alflen měl obrovskou šanci z pravé strany, jenže minul vzdálenější tyč.
     
    19:12
    Seidlerův aut z pravé strany skončil u zadní tyče, ale protože to bylo bez teče kohokoliv na place, tak gól neplatí!
     
    18:12
    Milovanov si prohlédl kartu za zákrok na Ricka, který hned reklamovala Plzeň.
     
    15:12
    Rešetár dostává kartu za skluz z levé strany na Alflena.
     
    14:33
    Ruský tým šel do otevřené obrany, Sokolov převzal míč na pravé straně. Těžko říci, jestli se jednalo o nahrávku do druhé vlny, anebo si jeho spoluhráč míč předkopl tak, že rovnou směřoval do běhu Sokolova. Ten neuspěl napoprvé a z dorážky spálil stoprocentní šanci, přestřelil branku v době, kdy už Němec seděl a tlačil balón očima nad horní tyč!
     
    13:57
    Plzeň se ubránila postupnému útoku, v závěru delší kombinace zakončoval Upalev z levé strany proti Seidlerovi na vzdálenější tyč, kde předvedl Němec hezkou robinsonádu!
     
    11:51
    Holý udělal chybu v rozehrávce a stejně tak si počínal o pár sekund později Buchta, následoval balón na pravou stranu a velká loženka Abramoviče. Holý pozdě přistupoval a Němec musel vytahovat velkou šanci na zadní tyč!
     
    10:23
    Němec hraje zatím skvěle nohama, nyní mířil skoro z poloviny hřiště do levé šibenice, ale tam se přesunul rukama Gugiel a podle všeho zaznamenal zatím svůj nejtěžší zákrok!
     
    08:28
    Při tlaku ruského týmu posunul jeden z hráčů v bílém na levou stranu a Gerejchanov zkusil překvapivou střelu z úhlu kolem Kozára na bližší tyč, Němec byl připravený!
     
    06:48
    Ruský tým rozebral obranu českého celku, Milovanov centroval z levé strany proti vybíhajícímu Němcovi a Antoškin potom trefil levačkou Ricka, jenž zachránil Interobal, dorážka kapitána mužstva z východu Evropy skončila vedle přední tyče!
     
    04:27
    Gugiel se rozeběhl na pravé straně a trefil břevno za skákajícím břevnem, ten následně vyrážel zakončení Gerejchanova z levé strany na protější tyč!

    Vít Muzikář

    Branky: 36. Seidler (Vnuk)

    Karty:   16. Rešetár (PLZ), 28. Vahala (PLZ), 39. Vnuk (PLZ) – 19. Milovanov (TYU)


    SK Interobal Plzeň: Němec (Vahala, Luhový) – Rešetár (C), Buchta, Vnuk, Holý – Rick, Seidler, Kozár, Künstner – Štrajt, Havel, Zdráhal.
    MFK Ťumeň: Gugiel (Subbotin) – Milovanov, Abramovič, Antoškin (C), Jemeljanov – Upalev, Taffy, Gerejchanov, Sokolov, Lazarević, Muždakov, Alflen, Nevedrov.

    Rozhodčí: Ciobanu (ROU), Christodoulis (GRE) – Colak (TUR)
    bahis siteleri