Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 3:1 (kon.) | North wings Ústí – BO Ostrava 8:4 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – VUT Cavaliers Brno 5:2 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Akademici Plzeň
Pondělí 01.11.2021, 18:15 • Hokejové centrum Pouzar, České Budějovice • Univerzitní liga ledního hokeje • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Ale nyní už je hotovo. Ke kotouči se pohotově dostal LUKÁŠ PRÁŠEK, jemuž byla adresována dlouhá přihrávka, a pak neměl problém zakončit do odkryté klece. Asistence: Pavel Grauer.
     
    54:40
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali druhé trefy a nyní jsou to oni, kdo má ke třem bodům o něco blíže! Přes celé střední pásmo přejel RADEK ROLÍNEK. Nabral rychlost a.z pravého křídla pak trefil přesně nad zadní tyč. Obrovská radost domácích. Asistence: Ivo Svoboda.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Reitspies – 2 min., podrážení).
     
    48:07
    Jan Kalus nabruslil do útočného pásma, přímo před branku, kde měl v přesilové hře poměrně dostatek prostoru. Svoboda si na něho ale počíhal a pak jeho pokus o zvednutí kotouče pod víko zlikvidoval. Dobrý zákrok gólmana tedy i na opačné straně.
     
    47:39
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Rolínek – 2 min., podrážení).
     
    46:12
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Princl – 2 min., podrážení).
     
    43:16
    Miroslav Tejko nebyl daleko od gólu! Ocitl se na chvíli sám před brankářem, nicméně Štekr byl i tentokrát pevný a poradil si. Pravděpodobně na kotouč sáhl, ten pak letěl výrazně nad horní tyč.
     
    38:23
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    A máme v Hokejovém centru Pouzar vyrovnáno! Marek Princl poslal přihrávku zpoza branky. JAN KALUS byl připraven ke střele a z nápřahu se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Marek Princl, Vít Reitspies.
     
    34:50
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Šiška – 2 min., podrážení).
     
    33:32
    Domácí hokejisté jsou v plném počtu. Ve stejném čase utekli na opačnou stranu. Jonáš Kronus zde dostal přihrávku, když najížděl z tandemu. Pak ale z velmi dobré pozice jen trefil tyč!
     
    31:29
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (D. Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    27:29
    Nebezpečná situace! Miroslav Tejko zavezl kotouč do útočného pásma. Zde pak parádní přihrávkou našel spoluhráče, ten namísto střely ale zvolil přihrávku zpět na Tejka. Ten pak zamířil do branky po ledě, jenže Štekr se přemístil a puk udržel ve výstroji.
     
    23:28
    Erika Bahula využil nepřehledné situace, která nastala hned po vhazování. Bahula přijel do středu kruhu, sebral kotouč a vydal se s ním na branku. Štekra nicméně neprostřelil, ten zasáhl přesně, jak bylo potřeba.
     
    11:30
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Rejzek – 2 min., sekání).
     
    09:45
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácím podařilo prosadit skrze plzeňskou obranu! TOMÁŠ VOCHOZKA stál blízko branky. Dával pozor, využil odraženého kotouč a dorazil jej až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Šuhaj, Tadeáš Pinkas.
     
    07:38
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Švec – 2 min., podrážení).
     
    05:28
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Marguš – 2 min., podrážení).
     
    04:07
    A vyloučení také na opačné straně. Tomáš Vochozka vidí od sudího dvě minuty za hákování.
     
    02:47
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Strmiska – 2 min., sekání).
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 10. Vochozka (Šuhaj, Pinkas), 55. Rolínek (Svoboda), 60. Prášek (Grauer) – 39. Kalus (Princl, Reitspies)


    Black Dogs Budweis: Svoboda (Dvořák) – Kubeš, Grauer, Bouška, Svoboda, Krtek, Hrůša – Kronus, Pinkas, Rolínek, Bahula, Tejko, Šafář, Vochozka, Šuhaj, Prášek, Kaisler, Prokop, Dvořák
    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Margus, Šibra, Jankovský, Koco, Šperl, Soukup, Beer (C) – Strmiska, Rejzek, Reitspies, Šiška, Šefl, Kalus, Princl, Říha, Švec, Králíček, Fořt

    Rozhodčí: Mejzlík – Polák, Bělohlav
    bahis siteleri