Tampa – Washington 3:2 (kon.) | Chicago – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – Seattle 5:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Washington Capitals
Úterý 02.11.2021, 00:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:38 Conor SHEARY - 3:2
     
    51:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps díky využité přesilovce dramatizují koncovku! Kuzněcov si vyměnil nahrávky s Carlsonem. Z pravého křídla naservíroval puk k brankovišti a tam ho CONOR SHEARY posunul mezi betony Andreje Vasilevského. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, John Carlson.
    42:56 Brayden POINT - 3:1
     
    42:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Schultz byl u červené čáry obehrán Raddyshem, díky kterému za obranu pronikl BRAYDEN POINT a forhendem přesunul kotouč za Vaněčkova záda. Asistence: Taylor Raddysh, Anthony Cirelli.
    28:40 Anthony CIRELLI - 2:1
     
    28:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Capitals velký tlak v oslabení o dva muže neustáli! Hedman nahrával do pravého kruhu. Alex Barre-Boulet z jedničky sklepával do brankoviště a puk se od Vaněčka a ANTHONYHO CIRELLIHO poodrážel až do sítě. Asistence: Alex Barré-Boulet, Victor Hedman.
    23:18 Alex KILLORN - 1:1
     
    23:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts dobře sehráli situaci navazující na tlačenici při vhazování a srovnali stav na 1:1! Cirelli si vzal volně ležící puk a nakrátko ho přisunul na bekhend ALEXE KILLORNA, jenž zakončil nad beton ležícího Vaněčka. Asistence: Anthony Cirelli.
    01:13 Brett LEASON - 0:1
     
    01:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Hned z první střely se hosté ujímají vedení! Dlouho na ni bude vzpomínat BRETT LEASON, jehož nahození zpoza pravého kruhu Hedman nechytatelně ztečoval za záda Andreje Vasilevského. Pro Leasona je to první zásah v NHL. Asistence: Nick Jensen.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 24. Killorn (Cirelli), 29. Cirelli (Barre-Boulet, Hedman), 43. B. Point (Raddysh, Cirelli) – 2. Leason (Nick Jensen), 52. Sheary (Kuzněcov, Carlson)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – C. Foote, Hedman, Černák, McDonagh (A), Šustr, Sergačjov – Cirelli, B. Point, Killorn – M. Joseph, Stamkos (C), Palát – Perry (A), Colton, Maroon – Raddysh, Bellemare, Barre-Boulet.
    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson (A), Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sprong, McMichael, Mantha – Hathaway, Eller, Hagelin – Leason, Protas, Sheary.

    Rozhodčí: MacDougall, St. Pierre – McNamara, Brisebois

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri