Kazaň – Novosibirsk 0:2 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 4:0 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
konec
Severstal Čerepovec
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 04.11.2021, 15:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    A ještě jedna mlýnice před domácím brankářem! Ten se roztáhl jak široký, tak dlouhý a udržel puk před čárou. Hektické okamžiky Čerepovec zvládl a v tuto chvíli už je jasné, že zvítězí!
     
    59:15
    Hosté už v šesti lidech způsobili v brankovišti pořádné haló! Vznikla tam nepřehledná šermovačka, kterou Podjapolskij tak tak ustál.
     
    57:38
    Alexandr Ščemerov se při vstupu do pásma protáhl kolem obránce a najednou měl před sebou otevřený výhled. Podjapolski se vyznamenal zákrokem vyrážečkou!
     
    55:14
    Maceka dělily od vyrovnání jen centimetry! Německý forvard z mezikruží Podjapolskiho sice překonal, domácího brankáře ale zachránila tyčka!
    41:57 Shane PRINCE - 3:2
     
    41:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist je zpátky ve hře! Šumakov na pravém křídle skvěle načasoval kolmici kolem obránce pro SHANEA PRINCE, který tváří tvář zahrál brankáři na housle. Ještě doplním, že kontaktní padl v přesilovce. Asistence: Sergej Šumakov a Dmitrij Šikin.
     
    40:18
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Ivan Rogov – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:04
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Jefim Gurkin – 2 min., hákování).
    36:52 Vladislav KODOLA - 3:1
     
    36:52
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal odskakuje na rozdíl dvou tref! Bezprostředně po buly si volný puk na slotu našel zády k bráně otočený VLADISLAV KODOLA. Běloruský forvard se rychle zorientoval a z otočky zvýšil na 3:1. Asistence: Nikita Guslistov.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Patrice Cormier – 2 min., hrubost).
     
    34:07
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Sergej Šumakov.
    31:23 Kirill PILIPENKO - 2:1
     
    31:23
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí vývoj ve svůj prospěch! Po přenesení hry na pravý mantinel střílel KIRILL PILIPENKO z první a k obratu na 2:1 mu pomohla i přední tyč, ke které se Podjapolskij přesunul příliš pozdě. Asistence: Nikita Makejev a Michail Tichonov.
     
    28:59
    Čerepovecký gólman ukázal další dobrý zákrok! Z brejku pak Šikina vystrašil Guslistov.
     
    28:02
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Andrej Čurkin – 2 min., hákování).
     
    25:28
    Macek versus Podjapolskij ještě jednou! Tento minisouboj opět vyhrál brankář, který proti teči německého hráče vytáhl přesvědčivý reflex.
     
    24:57
    Ještě lepší zákrok předvedl Podjapolskij! Ryan Spooner narýsoval kolmici pro Brookse Maceka a domácí gólman se proti střele z první stihl přesunout.
     
    19:06
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vladislav Kodola – 2 min., vražení na mantinel).
    16:40 Igor GERASKIN - 1:1
     
    16:40
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Brankář PodjapolskijI založil rychlou akci, na jejímž konci si IGOR GERASKIN zleva nabruslil na střed a střelou schovanou za obránce propálil Šikina. Asistence: Nikita Guslistov a Vladislav Podjapolskij.
    08:14 Shane PRINCE - 0:1
     
    08:14
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    V přesilovce otevřel skóre absolvent francouzské hokejové školy! Stéphane Da Costa zpracoval Gurkinovu přihrávku z levé strany a z osy útočného pásma prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

    Edit.: Těsně před brankářem tečoval puk SHANE PRINCE a tak je právě on označen za střelce. Asistence: Stéphane Da Costa a Jefim Gurkin.
     
    06:58
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Michail Tichonov – 2 min., držení).

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 17. Geraskin (Guslistov, Podjapolskij), 32. Pilipenko (N. Makejev, M. Tichonov), 37. Kodola (Guslistov) – 9. Prince (S. Da Costa, Gurkin), 42. Prince (Šumakov, Šikin)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Press, Rogov, Stenqvist, Timašov, M. Tichonov, N. Makejev, Čurkin – Liška, Joonas Nättinen, Rooba (A) – Pilipenko, Vovčenko, Kodola – Guslistov, Geraskin (C), D. Dumbadze – Dmitrij Moisejev, Abrosimov, Jemec – A. Alexejev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (Galkin) – Trjamkin (C), Blacker, Rylov, Alexej Vasilevskij (A), Gurkin, Ščemerov, Valerij Sitnikov – Šumakov, S. Da Costa, A. Makejev – Bělousov, Spooner, B. Macek (A) – Prince, P. Cormier, S. Bočarov – Chripunov, P. Kulikov, Romancev – I. Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Judakov – Sivov, Zacharenkov

    Diváci: 2 113
    bahis siteleri