Edmonton – Nashville 5:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (kon.) | Colorado – Columbus 4:5 (po pr.)
Los Angeles – St. Louis 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
Nashville Predators
Čtvrtek 04.11.2021, 01:30 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:50 Jesse PULJUJÄRVI - 5:2
     
    56:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hra bez gólmana se hostům rychle vymstila. Ekholm v útočném pásmu fauloval McDavida. Draisaitl v ponechané výhodě mohl zkompletovat hattrick, ale on před prázdnou brankou místo toho přihrával. JESSE PULJUJÄRVI to měl opravdu jednoduché. Asistence: Leon Draisaitl, Evan Bouchard.
    55:59 Ryan JOHANSEN - 4:2
     
    55:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Čtyři minuty před koncem třetiny Predators snižují na rozdíl dvou gólů! RYAN JOHANSEN porazil na buly Nugenta-Hopkinse. Přes Josiho a Duchenea se k němu puk vrátil a Koskinen tentokrát nestačil na parádní střelu tahem. Asistence: Matt Duchene, Roman Josi.
    44:59 Devin SHORE - 4:1
     
    44:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rázem je to o tři branky! Matt Duchene si nevzal puk u mantinelu. Foegele mu ho sebral a v rámci levého kruhu jej posunul na DEVINA SHOREA, který bez přípravy vsítil první gól sezóny. Asistence: Warren Foegele, Tyson Barrie.
    43:41 Leon DRAISAITL - 3:1
     
    43:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Na páté vítězství Preds v řadě to v tento okamžik nevypadá! Connor McDavid prosvištěl středním pásmem. Na ose nechal puk LEONU DRAISAITLOVI a ten precizní střelou rozšířil svou letošní gólovou sbírku na devět kusů. Asistence: Connor McDavid, Jesse Puljujärvi.
    21:27 Kailer YAMAMOTO - 2:1
     
    21:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři podruhé vedou! Nugent-Hopkins zakončil spolupráci na modré čáře vysokánským nahozením. Puk se odrazil od Hymana na KAILERA YAMAMOTA a ten stihl provést dorážku mimo dosah Ingramovy lapačky. Asistence: Zach Hyman, Ryan Nugent-Hopkins.
    06:53 Matt DUCHENE - 1:1
     
    06:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátorům stačilo na odpověď jen pár sekund! Domácí pochybili ve středním pásmu, kde jim puk vzal Kunin a posunul jej na MATTA DUCHENE, který švihem z levého kruhu famózně trefil k horní tyčce. Asistence: Luke Kunin, Roman Josi.
    06:43 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    06:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Smrtící přesilovka kanadského týmu znovu zafungovala! Nugent-Hopkins vzal přihrávku McDavida a prodloužil ji doprava na LEONA DRAISAITLA, jenž objevil mezírku v bližším horním rohu Ingramovy klece. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Draisaitl (Nugent-Hopkins, McDavid), 22. Yamamoto (Hyman, Nugent-Hopkins), 44. Draisaitl (McDavid, Puljujärvi), 45. Devin Shore (Foegele, Barrie), 57. Puljujärvi (Draisaitl, Bouchard) – 7. Duchene (Kunin, Josi), 56. Johansen (Duchene, Josi)


    Edmonton Oilers: Koskinen (S. Skinner) – Bouchard, Nurse (A), Ceci, Keith, Barrie, Koekkoek – Puljujärvi, McDavid (C), Hyman – Yamamoto, Draisaitl, Nugent-Hopkins (A) – Kassian, D. Ryan, Foegele – Turris, Devin Shore, Brendan Perlini.
    Nashville Predators: Ingram (Saros) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Harpur – Duchene, Mikael Granlund (A), Grimaldi – Kunin, Johansen, Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, Novak, Cousins.

    Rozhodčí: O´Donnell, Rooney – Flemington, Pancich

    Diváci: 14 414
    bahis siteleri