Edmonton – Nashville 5:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (kon.) | Colorado – Columbus 4:5 (po pr.)
Los Angeles – St. Louis 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Chicago Blackhawks
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
Čtvrtek 04.11.2021, 01:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:34
    Chicago hraje powerplay šest na čtyři.
     
    54:34
    Bear se otáčel na pravém kruhu u brány Andersena a zasáhl Kubalíka hokejkou do obličeje a potom, co zkontroloval sudí dutinu ústní českého útočníka, tak usoudil, že Chicago bude hrát čtyři minuty přesilovou hru.
     
    49:45
    I kvůli tomu, že jej Skjei hákoval.
     
    46:06
    Cole dostává dvě minuty za nedovolené bránění Carpentera na levém kruhu před svou brankou.
    43:26 Martin NEČAS - 3:4
     
    43:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    To je pořádná sprcha pro Chicago a Fleury má, co dělat, aby neroztřískal hokejku! MARTIN NEČAS sjel na pravý kruh na nahrávku Aha do druhé vlny a zakončil přes Setha Jonese, puk propadl mezi betony Fleuryho k přední tyči. Domácí brankář si opravdu hodně sáhl. Asistence: Sebastian Aho, Ethan Bear.
    40:17 Jesper FAST - 3:3
     
    40:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté rychle rozebrali domácí obranu, JESPER FAST si nakonec přikopl kotouč a dal Fleurymu teploměr mezi levou rukou a tělem. Asistence: Andrej Svečnikov, Jaccob Slavin.
     
    33:35
    Dach nabízí přesilovku hákováním Pesceho na pravé straně.
    32:50 Seth JARVIS - 3:2
     
    32:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    SETH JARVIS chytil takovou rychlost, že upláchl na středu Gustafssonovi a v době, kdy míchal pukem před chystaným blafákem, tak ho Gustafsson hákoval, načež puk doklouzal mezi betony Fleuryho do sítě. Asistence: Derek Stepan.
    28:24 Alex DEBRINCAT - 3:1
     
    28:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Skjei udělal fatální chybu, Hardman na sebe natáhl beka, nahrál pod sebe a Kurashev to celé vyšperkoval pasem na levou stranu na ALEXE DEBRINCATA před prázdnou bránu. Asistence: Philipp Kurashev, Mike Hardman.
    22:49 Patrick KANE - 2:1
     
    22:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po nahrávce zleva pod sebe vypálil Stillman z levé strany k přední tyči a PATRICK KANE tečoval kotouč mezi nohama Andersena. Asistence: Riley Stillman, MacKenzie Entwistle.
     
    08:46
    Chicago hrálo v šesti, trest odpyká Kubalík.
    06:25 Derek STEPAN - 1:1
     
    06:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Svečkinovova nahrávka z pravé strany propadla přes DeAngela na zadní tyč, kde McCabe nepokryl DEREKA STEPANA zakončujícího do prázdné brány. Asistence: Anthony DeAngelo, Andrej Svečnikov.
     
    03:51
    Svečnikov hákoval Toewse, který chtěl dorazit střelu Carpentera.
    01:35 Alex DEBRINCAT - 1:0
     
    01:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ALEX DEBRINCAT si zpracoval nahrávku lobem od Kanea i kvůli tomu, že Svečnikov nedokázal rukou chytit puk a pustit jej na led. Dostal se zleva na střed proti Bearovi a zakončil na pravou ruku Andersena. Asistence: Patrick Kane, Seth Jones.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 2. DeBrincat (P. Kane, S. Jones), 23. P. Kane (R. Stillman, Entwistle), 29. DeBrincat (Kurashev, Hardman) – 7. Stepan (A. DeAngelo, A. Svečnikov), 33. Jarvis (Stepan), 41. Fast (A. Svečnikov, Slavin), 44. M. Nečas (Aho, Bear)


    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – S. Jones, de Haan, C. Murphy, E. Gustafsson, McCabe, R. Stillman – P. Kane (A), Dach, D. Kubalík – Hardman, Kurashev, DeBrincat (A) – R. Carpenter, J. Toews (C), Hagel – Reese Johnson, Entwistle, Khaira.
    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – Bear, Slavin (A), Pesce, Skjei, A. DeAngelo, Cole – T. Teräväinen, Aho, Kotkaniemi – M. Nečas, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Jarvis – Lorentz, Stepan, Martinook (A).

    Rozhodčí: Joannette, Rehman – Kovachik, Mills

    Diváci: 16 449
    bahis siteleri