Pardubice – Kert Park Praha 2:1 (kon.)
konec
HBC Pardubice
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Kert Park Praha
Středa 10.11.2021, 19:00 • Pardubice - Polabiny • CROSSDOCK Extraliga • 6. kolo
     
    43:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jan Bílý získal balonek na červené čáře, rozběhl se, nedbal na volání svých spoluhráčů, prostě a jednoduše zakončil a trefil se naprosto přesně tam, kam by útočník jeho kvalit měl. Krásná střela zapadla nad vyrážečku Mikla. Pardubice tak vedou 2:1 minutu a půl před koncem. Bez asistence.
     
    19:16
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Nabito dostal LUKÁŠ LHOTA, který využil přesnou přihrávku Tomáše Fejfara, který se v situaci jeden na jednoho zachoval jako správný útočník a našel Lhotu zcela volného. Asistence: Tomáš Fejfar.
     
    02:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jan Strouhal kličkou udělal jednoho z pražských obránců a poté křižnou přihrávkou našel JOSEFA ČESÁKA, který se z takové pozice často nemýlí! Pardubice vedou 1:0! Asistence: Jan Strouhal,

    Tomáš Jirsa

    Branky a nahrávky: 3. Česák (Strouhal), 44. Bílý – 20. Lhota (Fejfar)


    HBC Pardubice: Třináctý – Novotný, Kvapil, Zajíček, Filip, Školoudík – Česák, Bílý, Kubeš, Vlasák, Förstl, Strouhal, Kohoutek, Langr, Janeček, Šimek, Kunc, Licek.
    HC Kert Park Praha: Mikl – Blaško, Horváth, Kovárník, Peschout, Rozenberg, Šperl – Fejfar, Jágr, Kruček J., Kruček M., Lhota L., Lhota T. Postulka, Suchánek, Vaněk, Zvonek.

    Rozhodčí: Havelka, Záhora

    Diváci: 80