Wizards Praha – Kadaň 4:5 (kon.) | Boca Chotěboř – Kladno 2:5 (kon.) | Černý Dub – Oxyworld Baník Chomutov 9:6 (kon.)
konec
Absolut Černý Dub
9:6 (0:2)
Oxyworld Baník Chomutov
Pátek 12.11.2021, 20:302. Futsal liga západ • 8. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Dobrý den, společně dnes budeme sledovat utkání mezi Černý Dubem a chomutovskými futsalisty, kteří přijedou na jih Čech sehrát souboj dalšího kola.
     


    Absolut Černý Dub

    Domácí futsalisté jsou stále čtvrtým celkem tabulky. V posledním utkání se sice dlouho střelecky trápili, nakonec ale zabodovali za plný počet, když se jim podařilo doma sestřelit Jablonec poměrem 10:4. Ačkoliv Jihočeši vyhráli první půli 3:1, hosté, kteří hráli prakticky celé utkání s gólmanem v poli, srovnali. A nakonec jednoznačný výsledek Černý Dub zpečetil až s polsední minutou, v níž se radoval ze čtyř přesných tref. A dnes bude tento celek hrát o tři body, které by jej v tabulce posunuli na třetí pozici.
     


    FC Baník Chomutov

    Severočeský celek přijede do Českých Budějovic, kde se utkání odehraje, hájit třetí pozici v tabulce. Tu totiž budou chtít ukořistit domácí, kteří na ní ztrácejí pouhé dva body. Chomutovu se v letošním ročníku výsledkově prozatím daří a zřejmě budou trenéři tohoto celku s výkony spokojení. Ze sedmi duelů, k niž Baník nastoupil, odcházel hned pětkrát jako vítěz. Jen ve dvou případech zaváhal a musel odejít bez bodového zisku.
     
    Ve Sportovní hale v Českých Budějovicích se vše pomalu chystá k začátku utkání. Oba týmy nám nastupují na hrací plochu, duel o třetí pozici tak co nevidět začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    První poločas nám začal, jako první začínají na balonu chomutovští futsalisté.
     
    00:26
    Petr Pasecký dobřel napadal hostující rozehrávku na hostující půli. Hosté nakonec ale celou situaci ustáli, míč se od domácího hráče dostává mimo hrací plochu a bude se vhazovat.
     
    01:49
    Petr Nový to udělal dobře, nakonec ale namísto střely z komfortní pozice volí přihrávku, tu však jeho spoluhráče nezpracoval přesně.
     
    01:59
    A po faulu pár metrů před hostující brankou se domácí dostali k přímé střele. Ujal se jí Petr Pasecký, který sice obstřelil soupeřovu zeď, nicméně namířil jen těsně mimo branku.
     
    01:59
    Žlutou kartu dostává Gedeon (FC Baník Chomutov).
     
    02:20
    A i nyní dobrá střela, která šla z kopačky Petra Paseckého. Tentokrát domácí hráč nasměroval střelu na branku, Klíma však padl na zem a nohou vyráží střelu mimo nebezpečí.
     
    03:12
    Domácí hráči jsou na útočné polovině. Martin Němeček si nyní dobřel poradil se soupeřovou přesilou, nakonec se ale do slibné situace a ke střele nedostal. Přesto Absolut zůstává na balonu.
     
    03:39
    Matěj Švec se řítil směrem na branku, nakonec také vystřelil, ale protihráč stihl do tohoto pokusu vložit nohu a zablokovat jej.
     
    04:27
    Dolechek dostal rychlou přihrávku a přesto, že byl v úhlu pořádně zaměstnal domácího strážce svatyně. Ted musel proti Dolechekovu pokusu předvést pohotový zákrok.
     
    05:31
    Jakub Sova přešel soupeře, načež zkusil střelu na zadní tyč. Klíma ale tentokrát zasahovat nemusí, neboť střela šla mimo pravou tyč z brankářova pohledu.
     
    06:20
    Dolechel naskočil na hřiště, načež naběhl blíže k brance a hned se k němu snesla přihrávka. Měl velmi těžkou pozici, přesto jeho pokus rozhodně nebyl špatný. Nakonec však jde také mimo branku.
     
    06:41
    Petr Pasecký na opačné straně vysílá také velmi nebezpečnou střelu! Pasecký se zbavil protihráče a otevřel se mu střelecký prostor. Hostující gólman ale jen těsně na balon sáhl a dokázal jej vytěsnit mimo.
     
    07:13
    Stanislav Pacholík se octil ve velkém střeleckém úhlu Jeho pokus šel po palubovce na bližší tyč, nicméně naštěstí pro hosty byl i tentokrát Klíma úspěšný.
     
    07:51
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostal do rychlého protiútoku. DANYIL DOLECHEK se zbavil soupeře, položil si brankáře a pak zakončil na centimetr přesně k tyči. Asistence: Jaroslav Holman.
     
    08:55
    A mohli jsme mít srovnáno! Hostující brankář již byl překonán, jenže ho skvěle zastoupil Minařík, který dokázal zablokovat pokus domácích futsalistů.
     
    10:01
    Minařík se nyní opět vyznamenal v defenzivě. Odebral soupeři balon a právě od něho tak může zakládat protiútok směrem na opačnou stranu.
     
    11:10
    Petr Nový si nabíhal na přihrávku a ta se k němu také málem dostal! Spoluhráč jen pošťouchl míč právě směrem na Nového. Domácí defenziva ale stihla zareagovat a nakonec zastavila tuto slibně rozvíjející se akci.
     
    11:45
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    A další branka v domácím brance! Dolechek poslal přihrávku z křídla před branku. Tam už si pak pohotově počínal RADEK JELÍNEK, od kterého končí balon za brankovou čárou. Asistence: Danyil Dolechek.
     
    12:48
    Petr Pasecký se ocitl tváří tvář hostujícímu gólmanovi. Byl ale v nekomfortní pozici, a tak musel volit netypické zakončení, to ale nakonec až na branku neprošlo.
     
    13:20
    Domácí futsalisté se nyní drží v útoku. Soupeř ale míč dobře dostal mimo prvotní nebezpečí, a tak budou muset futsalisté Černého Dubu začínat útočnou akci od začátku.
     
    13:42
    Dominik Tůma zpracoval vzdušnou přihrávku od gólmana. Pak také dobře podržel balon na noze a vystřelil. Jeho pokus nakonec letí nad břevno.
     
    14:48
    Dolechel unikl poté, co se k němu příhodně odrazil balon. Dolechek mířil do horních pater branky, jenže Kříž jeho pokus vytáhl nahoru, načež z brankové čáry jej ještě hlavou vyrazil jeden z Křížových spoluhráčů.
     
    16:23
    Václav Hrachovec dostal balon. Následně zřejmě nechtěl zakládat složitější akci, a tak vystřelil z větší dálky. Jeho pokus ale míří těsně nad břevno. Klíma tedy zasahovat nemusí.
     
    16:35
    Hrachovec nyní nabíhal an vzdálenější tyč, kam dostal přhriváku. Zkoušel štěstí z první, jenže trefil jen posledního obránce.
     
    17:23
    Dolechel zastavil rozvíjející se akci domácích hráčů, když dostal míč mimo hrací plochu.
     
    18:02
    Filip Gedeon se ocitl jasné tutovce! Domácí brankář už byl na zemi, Gedeon ale nakonec přestřelil! Jeho střela končí mimo levou tyč z brankářova pohledu.
     
    19:02
    Václav Hrachovec se hnal do šance, nakonec jej ale v rychlosti dokázal zastavit poslední chomutovský obránce.
     
    19:15
    Dominik Tůma utekl se spoluhráčem do přečíslení v poměru dva na jednoho. Tůma zkoušel adresovat přihrávku na spoluhráče, jenže tu stihli hostující obránci zblokovat.
     
    19:38
    Dominik Tůma naběhl do komfortní střelecké pozice, z ní ale nastřelil jen břevno hostující branky!
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, ze kterého odcházejí určitě o něco spokojenější hostující futsalisté. Ti si vypracovali hned dvě přesné trefy. V obou měl prsty Danyil Dolechek, který první sám vstřelil, na druhou pak přesně nahrál. A právě tento hráč měl další dobré možnosti. Nicméně i Absolut rozhodně není v útoky bezzubý, například Tůma trefil s koncem poločasu břevno branky.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:03
    Domácí začali rychlou střelou, která směřovala na bližší tyč. Tam byl ale hostující brankář Klíma připraven.
     
    20:39
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Dobrý nástup hostujícího celku do druhé půle. DANYIL DOLECHEK to udělal opět parádně. Přešel hned dva domácí hráče, poslal přihrávku na Holmana, ten pak poslal míč zpět před branku a odtud Dolechek trefuje a zapisuje svoji druhou branku. Asistence: Jaroslav Holman
     
    22:09
    Domácí celek se dostal do dobré šance, kterou ale jen těsně neproměňuje. Klíma nakonec stihl celou situaci uhasit včas a připsal si dobrý zákrok.
     
    22:27
    A na opačné straně také dobrý zákrok brankáře! Kříž musel skočit, aby balón vytěsnil. I on byl však úspěšný.
     
    23:10
    Minařík vedl rychlé přečíslení tři na dva. Minařík vzal celou akci nakonec na sebe. Jeho pokus ale míří výrazně mimo levou tyč.
     
    23:10
    Žlutou kartu dostává Svoboda (FC Baník Chomutov).
     
    23:31
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    A domácí fanoušci se poprvé radují z branky! Václav Hrachovec poslal skvělou vzdušnou přihrávku na volného PETRA PASECKÉHO. Ten se do střely opřel z první a trefil přesně! Asistence: Václav Hrachovec.
     
    24:15
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    A velká radost na domácí střídačce! Absolut toitž snižuje na jednobrankový rozdíl! Staněk adresoval přihrávku na PETRA PASECKÉHO, který další přesnou trefou zapisuje druhou v přihrávku v rychlém sledu za sebou. Asistence: Milan Staněk.
     
    24:51
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    Tak to je snový nástup domácích hráčů do poločasu! Sova přesně oslovil STANISLAVA PACHOLÍKA, jenž pohotově trefuje taktéž naprosto přesně. Asistence: Jakub Sova.
     
    25:34
    Baník dostal šanci přímého kopu. Ten nakonec zakončoval Dalechek, jehož pokus ale rovnou nadvakrát neprošel na domácí svatyni.
     
    26:27
    Dalechek to tentokrát zkusil po rychlé přihrávce. Zkoušel projít individuální akcí, jenže protihráč jej obral o míč a taktéž srazil k zemi. Dle rozhodčích ale vše čisté, hraje se tedy dále.
     
    27:10
    Pasecký to zkoušel z velmi nenápadné situace. Jeho pokus ale nakonec nemusí Klíma řešit, neboť balon letí výrazně mimo levou tyč.
     
    27:42
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na tribuně i na střídačce jihočeského celku! MARTIN NĚMEČEK dostal přihrávku, když si šikovně naběhl do prostoru příhodného ke střele. A z něho je pak úspěšný. Asistence: Milan Staněk.
     
    28:47
    Domácí nyní hrají ve velkém laufu, snaží přidat i pátou branku, která by znamenanala o něco pohodlnější dvoubrankový náskok.
     
    29:54
    Žlutou kartu dostává Petr Nový (FC Baník Chomutov).
     
    30:25
    Martin Němeček dával pozor a viděl snášející se balon blízko soupeřově brance. Němeček se pak pokoušel o hlavičku, jenže na ni nakone jen velmi těsně nedosáhl.
     
    31:45
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    A máme opět srovnáno! DANYIL DOLECHEK naběhl s míčem na noze na pravé křídlo a odtud se prezentoval čistým průstřelem. Mimojiné Dolechek také kompletuje hattrick! Asistence: Jaroslav Holman.
     
    32:20
    Hostující celek to zkusil velmi dobře. Celá kombinace byla na jeden dotek a zakončujícím hráčem byl Petr Minařík. Jeho střela ale nakonec letí jen nad břevno!
     
    33:20
    Stanislav Pacholík si našel střelecký prostor a zkusil to z větší vzdálenosti. Jeho střelu ale Klíma kontroluje, v pravý čas se položil na zem a střelu dostává konečkami prstů mimo.
     
    33:55
    Červenou kartu dostává Gedeon (FC Baník Chomutov).
     
    33:57
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    A domácí futsalisté se prosazují z přímé situace a berou si vedení zpět! JAKUB TŮMA mířil na vzdálenější tyč. Balón se ale ještě odrazil a pak se zatočil přesně na zadní tyč! Bez asistence.
     
    33:57
    Červenou kartu dostává trenér hostujícího týmu FC Baník Chomutov.
     
    35:50
    Hostující celek to zkouší v početní převaze, gólman je totiž na střídačce a chomutovští hráči to zkoušejí s odkrytými zády.
     
    36:34
    Do konce druhé půle zbývá něco kolem tří a půl minuty. Hosté to stále zkoušejí bez Klímy v brance, uvidíme, zda se jim to vyplatí.
     
    37:06
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    Důležitá branka, která končí v odkryté brace! STANISLAV PACHOLÍK vybojoval balon, pak se mu otevřela cesta k brance. A odkrytou svatyni trefuje zhruba z poloviny hřiště. Bez asistence.
     
    37:57
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Zřejmě nás tedy čeká ještě velmi dramatické a napínavé rozuzlení dnešního duelu. PETR MINAŘÍK dostal přihrávku na pravé křídlo, odtud se pak trefuje přesně a snižuje na jednobrankový rozdíl. Asistence: Danyil Dolechek.
     
    38:30
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Radek Jelínek poslal balon před branku, tam kopačku nastavil PETR NOVÝ a je tedy opět srovnáno! Asistence: Radek Jelínek.
     
    38:54
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    Tak to je naprosto parádní konec dnešního duelu, domácí si berou vedení zpět. Staněk poslal přihrávku na STANISLAVA PACHOLÍKA, který dloubl do míče a ten končí až v brance. Asistence: Milan Staněk.
     
    38:59
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    A domácí střídačka se opět raduje, s Absolutem to totiž začíná vypadat opět dobře, má k bodům velmi blízko! MARTIN NĚMEČEK si našel prostor a znovu překonává hostujícího brankáře. Bez asistence.
     
    39:49
    Balon mají v držení domácí hráči, do konce utkání zbývá pár sekund. O tom, jak utkání tedy dnes dopadne, je rozhodnuto.
     
    39:56
    Černý Dub právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Po faulu domácí dostali výhodu v podobě penalty. A tu poslal přesně k tyči PETR PASECKÝ!
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je za námi. Rozuzlení samotného duelu bylo velmi napínavé, nakonec se však radují domácí futsalisté, kteří v závěru dokázali opětovně vybojovat vedení a v tabulce tak přeskočí svého dnešního soupeře. (22:02:19)

    Adam Pavlíček


    Hledáme zpravodaje pro tým Oxyworld Baník Chomutov. Více informací zde.

    Branky: 24. Pasecký (Hrachovec), 25. Pasecký (Staněk), 25. Pacholík (Sova), 28. Němeček (Staněk), 34. Tůma, 38. Pacholík, 39. Pacholík (Staněk), 39. Němeček, 40. Pasecký (pen.) – 8. Dolechek (Holman), 12. Jelínek (Dolechek), 21. Dolechek (Holman), 32. Dolechek (Holman), 38. Minařík (Dolechek), 39. Nový (Jelínek)

    Karty:   2. Gedeon (BCH), 24. Svoboda (BCH), 30. Nový (BCH)   34. Gedeon (BCH)


    Absolut Černý Dub: Kříž – Pacholík, Němeček, Pasecký, Sova, Švec, Tůma, Staněk, Hrachovec
    Oxyworld Baník Chomutov: Klíma – Weisser, Dolechek, Gedeon, Jelínek, Svoboda, Minařík, Nový, Holman

    Rozhodčí: Rygl – Petr
    bahis siteleri