Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:5 (1:1, 1:2, 2:2)
Toronto Maple Leafs
Neděle 14.11.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Morgan RIELLY - 4:5
     
    59:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská smůla domácích! Ti ztratili u svého levého mantinelu kotouč, který okamžitě zamířil před kruhy na volného MORGANA RIELLYHO, jenž střelou do pravého horního rohu trefil sice břevno, ale kotouč se po pádu na led odrazil směrem do branky! Navíc je to teprve druhá branka, o kterou se v této sezoně postarala obrana Toronta. Avšak v nejdůležitější možný okamžik. Asistence: Alexander Kerfoot.
     
    58:13
    Dell zaváhal s rozehrávkou za vlastní brankou, trefil jen brusli spoluhráče, od níž se kotouč odrazil před branku. Tam se přiřítil Marner, který však trefil jen brankáře, jenž se stihl vrátit do brankoviště.
     
    52:11
    Domácí neskutečně ožili, dál se tlačí do střelby a Woll má plné ruce práce! Další dva těžké zákroky, kterými tentokrát zachránil své spoluhráče.
    51:46 Rasmus DAHLIN - 4:4
     
    51:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Woll sebral ze země hokejku jednoho ze spoluhráčů, ale v nekomfortní pozici nedokázal čelit pokračujícímu náporu soupeře. RASMUS DAHLIN jej prostřelil ranou od modré čáry a vyrovnává na 4:4! Asistence: Arttu Ruotsalainen, Kyle Okposo.
     
    51:35
    Okposo hodně nepříjemně vypálil na brankáře Wolla, který navíc ztrácí hůl!
    50:47 Jeff SKINNER - 3:4
     
    50:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    A takhle by to šlo! Asplun sice skončil na zadním mantinelu na ledě, ale nenechal soupeře ukořistit kotouč. Ten se dostal zpět do prostoru před brankou a po rychlém pasu z pravého kruhu se prosadil na levé straně JEFF SKINNER, který prostřelil přesouvajícího se Wolla! Asistence: Tage Thompson.
    49:22 John TAVARES - 2:4
     
    49:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Těsně před koncem přesilovky se hostům povedlo střelecky prosadit! Riellyho ránu od modré čáry protečoval JOHN TAVARES a Dell se za pukem po pádu na led pouze ohlédl. Neměl šanci na tuto teč před brankovištěm zareagovat. Asistence: Morgan Rielly, Mitchell Marner.
     
    47:26
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Arttu Ruotsalainen – 2 min., hákování).
    37:33 Tage THOMPSON - 2:3
     
    37:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hodně důležitý gól domácích! TAGE THOMPSON se napřáhl zpoza pravého kruhu a propálil nejen dva bránící hráče, ale i brankáře Wolla! Buffalo díky tomu vsítilo kontaktní branku. Asistence: Jeff Skinner.
    28:28 Michael BUNTING - 1:3
     
    28:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dell zcela bez šance! Rozehrávka hostů zpoza kruhů se odrazila z chumlu hráčů mezi kruhy do pravé strany, kde stál připraven MICHAEL BUNTING, před nímž zela zcela otevřená klec. Puk ještě pro jistotu přizvedl a poslal pod horní tyčku, kdyby se Dellovi náhodou povedl přesun betonem. Asistence: Jake Muzzin, Jason Spezza.
    27:18 Ondřej KAŠE - 1:2
     
    27:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se vrací do vedení! Úspěšným autorem branky je přitom opět český hokejista! ONDŘEJ KAŠE se s pukem dostal do pravého kruhu, a byť nebyl v ideálním úhlu, povedlo se mu střelou nad ramenem brankáře Della dostat puk do sítě! Kaše se střelecky prosadil ve třetím utkání v řadě. Asistence: John Tavares, Auston Matthews.
     
    15:27
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Pierre Engvall – 2 min., hákování).
    14:42 Jeff SKINNER - 1:1
     
    14:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ale tentokrát už nedokázal domácím čelit! Na vině odraz puku po střele Millera z pravé strany od modré. Kotouč se totiž od zadního hrazení odrazil na levou stranu, odkud jej do odkryté klece poslal JEFF SKINNER. Woll neměl šanci se proti jeho zakončení přesunout do adekvátního postavení. Asistence: Colin Miller, Kyle Okposo.
     
    12:12
    Liljegren přijal puk po přejetí útočné modré, přiblížil se k pravému kruhu a střelou k horní tyči přinutil Della k obtížnému, ale hodně efektnímu zákroku lapačkou! Pěkný zásah domácího gólmana. Komerční přestávka.
     
    09:47
    Poprvé se vylučuje. Dvě minuty vyfasoval hostující Brodie za hákování.
    02:43 David KÄMPF - 0:1
     
    02:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A právě DAVID KÄMPF, který přišel o českého parťáka, je autorem úvodní branky zápasu! Mířil s pukem mezi kruhy před brankoviště, kotouč se mu však odrazil od jednoho ze soupeřů tak šťastně, že putoval směrem na branku a Kämpf mu ještě přidal trochu na rychlosti, čímž jej dostal za záda brankáře Della, který nestihl na změnu směru kotouče zareagovat. Asistence: Alexander Kerfoot, Pierre Engvall.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 15. J. Skinner (C. Miller, Okposo), 38. Tage Thompson (J. Skinner), 51. J. Skinner (Tage Thompson), 52. Dahlin (Ruotsalainen, Okposo) – 3. Kämpf (Kerfoot, Engvall), 28. O. Kaše (Tavares, Matthews), 29. Bunting (Muzzin, Spezza), 50. Tavares (Rielly, Marner), 60. Rielly (Kerfoot)


    Buffalo Sabres: Dell (Tokarski) – Pysyk, Dahlin, C. Miller, Bryson, Hägg, Butcher – R. Asplund, Tage Thompson, J. Skinner – Hinostroza, Cozens, Caggiula – Okposo, Eakin, Girgensons – Hayden, Ruotsalainen, Bjork.
    Toronto Maple Leafs: Woll (J. Campbell) – Brodie, Rielly, Holl, Muzzin, Liljegren, Dermott – W. Nylander, Matthews, O. Kaše – Marner, Tavares, Kerfoot – K. Semjonov, Kämpf, Engvall – N. Ritchie, Spezza, Bunting.

    Rozhodčí: O'Donnell, McIsaac – Tobias, Baker

    Diváci: 7992
    bahis siteleri