Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
New York Rangers
Neděle 14.11.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Elvis Merzlikins odjel na střídačku, domácí hrají powerplay.
     
    53:15
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Igor Šesťorkin, přichází Alexandar Georgijev.
    53:15 Alexandre TEXIER - 3:5
     
    53:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zajímavá situace! Domácí vytvořili prostor pro Gavrikova na levé straně, ten nastřeloval puk křížem před bránu a v době, kdy Nemeth postrčil ALEXANDREHO TEXIERA na Šesťorkina, tak ALEXANDER TEXIER ještě stačil tečovat kotouč pod břevno. Šesťorkin byl kvůli Nemethovi pořádně otřesený a usoudil, že dál to nepůjde. Texier to od hostujících hokejistů pořádně schytal, ačkoliv nenesl na odstoupení Šesťorkina jakoukoliv vinu. Kreider mu dal trošku zbytečně krosček a Kuraly se pustil do konfliktu s někým z hráčů Rangers za brankou. Asistence: Vladislav Gavrikov, Gavin Bayreuther.
     
    48:21
    Hosté získali kotouč při forčenkinku, následovala střela od modré čáry, kotouč se nakonec odrazil k Reavesovi a proti němu se na poslední chvíli přesunul Merzlikins ke své levé tyči.
     
    41:57
    Rooney držel Robinsona, který se otočil kolem pravé tyče a ani nadvakrát nepřekonal Šesťorkina.
    40:52 Chris KREIDER - 2:5
     
    40:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Fox začal akci, zbavil se na pravé straně Nyquista a mezi ním a Werenskim přihrával na levou stranu, kde podržel Zibanejad a krásně vyšperkoval celou kombinaci s přehledem pasem k zadní tyči, kde před pozdě přistuupjícím Werenskim uklízel CHRIS KREIDER do prázdné brány. Asistence: Mika Zibanejad, Adam Fox.
     
    40:25
    Poroti rozhozené obraně Columbusu přišla nahrávka bekhendem Zibanejada, který periferně viděl na levé straně Panarina. Rus střílel z jedničky do horní tyče!
     
    39:26
    Jenner udělal útočný faul, před hostující brankou nedovoleně bránil Lindgrena.
     
    32:48
    Panarin poslal puk křížem zprava k levé tyči a Zibanejad pokračoval z jedničky k zadní tyčce, kde nedokázal Kreider trefit poloodkrytou bránu.
     
    31:47
    Rozjetý Gauthier šel do dvou ruských hráčů Činachova a Gavrikova na útočné modré čáře a Činachov jej podrazil. Je tady první přesilovka hostů v zápase.
    28:42 Jacob TROUBA - 2:4
     
    28:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Goodrow nahrál ze záporného úhlu na levé straně pod sebe a JACOB TROUBA zakončoval s příklepem z prvního doteku rychlou střelou k protější tyči. Obrana Columbusu opět zaspala a domácí mouč si bere timeout. Asistence: Barclay Goodrow, Julien Gauthier
    28:15 Artěmij PANARIN - 2:3
     
    28:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pane jo, to je obrat! ARTĚMIJ PANARIN nejprve dobře nastřelil puk před bránu. Strome mohl z otočky poslat puk do poloodkryté svatyně. Místo toho ho naservíroval křížem, ARTĚMIJ PANARIN si pohrál s bránícím hráčem a nádhernou střelou zápěstím z hrany pravého kruhu vymetl levou šibenici. Tohle lépe trefit nešlo. Asistence: Ryan Strome.
    27:39 Chris KREIDER - 2:2
     
    27:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trouba vystihl rozehrávku u praévho mantinelu, postrčil k přední tyči úplně volnému CHRISU KREIDEROVI a ten nataženou hokejkou prodloužil kotouč k levé tyči. Asistence: Jacob Trouba.
    26:56 Eric ROBINSON - 2:1
     
    26:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    ERIC ROBINSON měl na levé straně moře prostoru, popojel na bližší kruh a než k němu přistoupil Reaves, tak skóroval k zadní tyči. Asistence: Jake Bean, Zach Werenski.
     
    26:21
    Rooney obešel bránícího Roslovica na pravé straně a při brejku dva na jednoho mířil zprava mezi levou ruku a tělo Merzlikinse, ten jej vychytal.
     
    18:52
    Po střele Jennera z levé strany měl několikátou jasnou šanci Columbusu Bjorkstrand, ale nedokázal zvednout kotouč přes levý beton Šesťorkina.
     
    18:10
    Texier krásně posunul zprava přes obránce na zadní tyč, kde Robinson minul poloodkrytou bránu.
    17:29 Artěmij PANARIN - 1:1
     
    17:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Při přečíslení našel Strome zprava Foxe, ten zvedl hlavu a předložil kotoč domácímu oblibenci ARTĚMIJI PANARINOVI. Ruský útočník měl před sebou prázdnou bránu , ale s pořádnou klikou skóroval z levé strany o hokejku ležícího Merzlikinse. Domácí příznivci hned bučeli. Asistence: Adam Fox, Ryan Strome.
    08:59 Jakub VORÁČEK - 1:0
     
    08:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    JAKUB VORÁČEK se prosazuje poprvé od návratu do Columubusu! Bjorkstrand zavezl puk do pásma a nahrál bekhendem zprava do druhé vlny na střed, odkud zakončil český útočník mezi pravou rukou a tělem Šesťorkina. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Cole Sillinger.
     
    08:09
    Blais dostává dvě minuty za krosček na Texiera, navíxc to vypadá, že při onom souboji zlomil hokejku.
     
    04:35
    Bjorkstrand se zjevil na pravé straně sám před Šesťorkinem, ten zavřel krásně lapačkou bližší tyč.
     
    01:14
    Miller musel hákovat Bjorkstranda, ten už si chystal bekhendový blafák z pravé strany po zaváhání Trouby.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 9. J. Voráček (O. Bjorkstrand, Sillinger), 27. E. Robinson (Bean, Werenski), 54. Texier (Gavrikov, Bayreuther) – 18. Panarin (A. Fox, R. Strome), 28. Kreider (Trouba), 29. Panarin (R. Strome), 29. Trouba (Goodrow, J. Gauthier), 41. Kreider (Zibanejad, A. Fox)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Bean, Werenski (A), Bayreuther, Gavrikov, Peeke, G. Carlsson – O. Bjorkstrand (A), Jenner (C), Nyquist – J. Voráček, Sillinger, Činachov – Stenlund, Roslovic, Hofmann – Texier, Kuraly, E. Robinson.
    New York Rangers: Šesťorkin (54. A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Lundkvist, Nemeth – Kreider (A), Zibanejad, Lafreniere – Kakko, R. Strome, Panarin (A) – J. Gauthier, Goodrow (A), Blais – Reaves, K. Rooney, Dryden Hunt.

    Rozhodčí: Morton, Pollock – Galloway, O’Quinn

    Diváci: 15 539
    bahis siteleri