Tampa – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 3:5 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Detroit – Montreal 3:2 (po pr.)
Carolina – St. Louis 3:2 (kon.) | Nashville – Arizona 4:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:2 (kon.)
Colorado – San Jose 6:2 (kon.) | Vegas – Vancouver 7:4 (kon.) | Seattle – Minnesota 2:4 (kon.)
Ottawa – Calgary 0:4 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
7:4 (1:2, 2:1, 4:1)
Vancouver Canucks
Neděle 14.11.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak tohle si rozhodně Demko za rámeček nedá. Smith v souboji obehrál Myerse, Demko chtěl puk odpálit, jenže se s Myersem zřejmě nedomluvili, takže se kotouč odrazil před prázdnou branku, kde ho snadno uklidil do sítě JONATHAN MARCHESSAULT – 7:4! Asistence: Reilly Smith, Chandler Stephenson.
     
    54:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nejgólovější utkání večera pokračuje další trefou. Domácí odskakují po velké chybě Millera do dvoubrankového náskoku. Zkušený forvard Vancouveru ztratil puk, do úniku dvou na jednoho se dostali Stone a JEVGENIJ DADONOV a druhý jmenovaný dokázal trefit odkrytou klec po přihrávce od svého spoluhráče – 6:4! Asistence: Mark Stone.
     
    48:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Důležitou práci udělal Pietrangelo, který na modré čáře udržel pro domácí pásmo. Puk se posléze dostal na pravý kruh, odkud JONATHAN MARCHESSAULT mířil přesně. Demko měl zakrytý výhled, takže toho moc neviděl – 5:4! Asistence: Alex Pietrangelo, Dylan Coghlan.
     
    43:13
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta a je znovu vyrovnáno! NILS HÖGLANDER se zorientoval nejlépe a dorazil vyraženou střelu od modré čáry za bezmocného Lehnera – 4:4! Asistence: Tyler Myers, Quinn Hughes.
     
    42:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí se znovu dostávají do vedení. Vegas se po přesilovce udrželi v útočném pásmu a na konci krásné kombinace byl JAKE LESCHYSHYN, který naprosto osamocený před brankou prostřelil Demka a zapisuje svůj první gól v NHL – 4:3! Asistence: Jevgenij Dadonov, Keegan Kolesar.
     
    37:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    NILS HÖGLANDER ujížděl osamocen od střídaček na Lehnera, kterého sice střelou nepřekonal, jenže si všiml, že brankář Vegas nemá kotouč v moci, takže jej dokázal usměrnit za něj – 3:3! Bez asistence.
     
    30:51
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Theodore to udělal skvěle v útočné třetině, když zachytil vyhození soupeře a puk předložil křížem pásma na levou stranu, kde byl osamocený BRAYDEN MCNABB, jemuž se povedlo prostřelit Demka – 3:2! Asistence: Shea Theodore.
     
    25:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno. Hosté naprosto propadli, REILLY SMITH si nabruslil do pásma s kotoučem na hokejce a z levého kruhu prostřelil Demka – 2:2! Asistence: Jake Leschyshyn, Alex Pietrangelo.
     
    19:46
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu se Knights povedlo využít 14 sekund před koncem třetiny. JEVGENIJ DADONOV se zapisuje do ligových kronik letošní sezony čtvrtým gólem v ročníku a snižuje na 1:2! Asistence: Chandler Stephenson, Shea Theodore.
     
    05:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TANNER PEARSON. Asistence: Conor Garland a Brad Hunt.
     
    03:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Autorem branky je J. T. MILLER. Asistence: Nils Höglander.

    Jan Prošek

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 20. Dadonov (Stephenson, Theodore), 26. R. Smith (Leschyshyn, Pietrangelo), 31. McNabb (Theodore), 43. Leschyshyn (Dadonov, Kolesar), 49. Marchessault (Pietrangelo, Coghlan), 55. Dadonov (Mark Stone), 56. Marchessault (R. Smith, Stephenson) – 4. J. T. Miller (Höglander), 6. Pearson (Garland, B. Hunt), 38. Höglander, 44. Höglander (T. Myers, Q. Hughes)


    Vegas Golden Knights: Lehner (Brossoit) – Hague, Pietrangelo, McNabb, Theodore, B. Hutton, Coghlan – Marchessault, N. Roy, R. Smith – Dadonov, Stephenson, Mark Stone – Janmark, Leschyshyn, Kolesar – Amadio, B. Howden, J. Röndbjerg.
    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – Q. Hughes, T. Myers, Ekman-Larsson, Burroughs, B. Hunt, Bowey – Pearson, J. T. Miller, Höglander – Podkolzin, Horvat, Garland – Dickinson, Elias Pettersson, Boeser – Justin Bailey, Lammikko, Chiasson.

    Rozhodčí: Hebert, Schlenker – Flemington, Gibbons
    bahis siteleri