Česko – Rusko cz 2:5 (kon.) | Finsko – Švédsko 1:3 (kon.)
konec
Česko
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Rusko
Neděle 14.11.2021, 12:30 • Hartwall aréna (Helsinki, Finsko) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Arťom GALIMOV - 2:5
     
    57:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    tak teď už je rozhodnuto. ARŤOM GALIMOV získal od Voronkova krásnou dlouhou přihrávku až na modrou čáru, odkud už pomalu zavezl kotouč do odkryté branky. Asistence: Dmitrij Voronkov.
    49:20 David KAŠE - 2:4
     
    49:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým využívá obrovského tlaku a snižuje na rozdíl dvou branek! Flek nahodil kotouč za brankou, ten se od Rusa odrazil k DAVIDU KAŠEMU, který si ho bruslí kopl do příhodné pozice a rychle ho poslal do branky. Asistence: Jakub Flek.
    39:03 Matěj STRÁNSKÝ - 1:4
     
    39:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se konečně dočkali a skórují z přesilové hry! Chlapík nahodil na branku, kotouč se dvakrát odrazil od Smirnova, a to příhodně pro MATĚJE STRÁNSKÉHO, který byl připraven u levé tyčky a kotouč dostal do branky. Asistence: Filip Chlapík.
    31:19 Nikita TĚRTYŠNYJ - 0:4
     
    31:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle už zavání debaklem. Rusové sehráli další parádní kombinaci. Čibrikov viděl u tyče úplně volného NIKITU TĚRTYŠNÉHO, který jen nastavil hůl a přihrávku usměrnil do volné branky. Asistence: Nikita Čibrikov a Ivan Zinčenko.
    22:29 Dmitrij VORONKOV - 0:3
     
    22:29
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně nepříjemné pro český tým. Nahozený kotouč se zpoza branky odrazil do skrumáže před ní. Tam nastaly velké zmatky a najednou ho musel Lukeš lovit z branky. . Střelcem gólu je DMITRIJ VORONKOV. Asistence: Matvej Mičkov.
    17:18 Dmitrij VORONKOV - 0:2
     
    17:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové opět udeřili v početní výhodě! Chusnutdinov vyslal parádní přihrávku k tyči přes dva hráče, kde čekal už připravený DMITRIJ VORONKOV a kotouč okamžitě hodil do prázdné klece. Asistence: Marat Chusnutdinov a Nikita Čibrikov.
    03:16 Alexandr JELESIN - 0:1
     
    03:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rudá mašina využívá hned první početní výhodu v zápase. Parádní kombinaci zakončoval z kruhu rychlou střelou přímo do vinglu na vzdálenější tyč ALEXANDR JELESIN. Asistence: Marat Chusnutdinov a Alexandr Nikišin.
    Marken.cz

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 40. M. Stránský (F. Chlapík), 50. D. Kaše (Flek) – 4. Jelesin (Chusnutdinov, Nikišin), 18. D. Voronkov (Chusnutdinov, Čibrikov), 23. D. Voronkov (Mičkov), 32. Těrtyšnyj (Čibrikov, I. Zinčenko), 58. Arťom Galimov (D. Voronkov)


    Česko: Š. Lukeš (32. Kváča) – J. Jeřábek (A), Jiříček, Ščotka, Zábranský, Pyrochta, D. Mašín, Pavel Pýcha – M. Stránský, Michael Špaček, Blümel – Smejkal, Jašek, M. Řepík (C) – D. Kaše, F. Chlapík, Flek (A) – P. Kousal, O. Najman, L. Horký – Kodýtek.
    Rusko: Šugajev (Askarov) – Nikišin (A), Smirnov, Muchamadullin, Jelesin, Čisťakov, Grudinin, Koromyslov – D. Voronkov (C), Chusnutdinov (A), Raševskij – Vovčenko, Arťom Galimov, Mičkov – Těrtyšnyj, I. Zinčenko, Čibrikov – Ponomarjov, Guslistov, V. Abramov – Svečkov.

    Rozhodčí: Heikkinen, Öhlund – Lundgren, Sormunen
    bahis siteleri