Jihlava – Poruba 2011 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 3:1 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:3 (kon.)
Kadaň – Přerov 0:5 (kont.) | Šumperk – Vrchlabí 5:1 (kon.) | Kolín – Litoměřice 6:1 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 2:3 (0:1 po s.n.) | Ústí n/L – Prostějov 2:5 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
6:1 (3:0, 2:0, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 15.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Kolín • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:17 Jakub ORSAVA - 6:1
     
    47:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínská první formace opět válí! Radim Šalda přihrál na připraveného JAKUBA ORSAVU, který si znovu poradil s Králem v brance a opět rozvlnil síť jeho branky. Domácí jsou ve vedení 6:1. Asistence: Šalda, Koukal.
    41:52 Martin KADLEC - 5:1
     
    41:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    MARTIN KADLEC se s rychlým přechodem dostal do skvělé střelecké pozice, prudce puk vystřelil až vyletěla Kiviaho lahev. Hosté snižují skóre dnešního zápasu na 5:1. Asistence: Jebavý.
    28:51 Jakub ORSAVA - 5:0
     
    28:51
    Kozlové právě vstřelili branku!
    JAKUB ORSAVA potrestal hrubou chybu jednoho z litoměřických hráčů, který se snažil přihrát přes střed ze svého pásma do středního. Rychlý Orsava puk zachytil na modré čáře, kousek s nim popojel a rozvlnil síť Tomáše Krále a domácí vedou 5:0. Bez asistence.
    25:37 David ŠAFRÁNEK - 4:0
     
    25:37
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jakub Sklenář si vyčíhal na příjezd DAVIDA ŠAFRÁNKA, který dostal puk přesně na hůl do mezikruží odkud vystřelil nad pravý beton Tomáše Krále, ten puk nedokázal chytit a puk se přeskočením jeho betonu dostal až za brankovou čáru. Domácí jsou ve vedení 4:0. Asistence: Jakub Sklenář.
    Matěj MORONG - 3:0
     
    18:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Petr Koukal přešel do útočného pásma, kde přihrál po pravé straně na Petra Kalinu a ten si vyčkal na volného MATĚJE MORONGA, který rozvlnil sítě litoměřické branky. A domácí jsou ve vedení 3:0. Asistence: Petr Kalina, Petr Koukal.
    09:58 Patrik MIŠKÁŘ - 2:0
     
    09:58
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Na podruhé souhra této útočné formace již vyšla a tak se kozlové mohou radovat z druhé vstřelené branky. PATRIK MIŠKÁŘ si připisuje svou první branku s kozlem na hrudi a svůj celek dostává do dvoubrankového vedení. Stav utkání 2:0. Asistence: Jan Veselý, Matěj Morong.
    06:30 Radim ŠALDA - 1:0
     
    06:30
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Jakub Orsava si s přesností našel na hrotu RADIMA ŠALDU, kterému střela sedla bravurně a prostřelil vše co mu v cestě stálo a domácí využívají svou první přesilovou hru. Stav utkání 1:0. Asistence: Jakub Orsava a Petr Koukal.
    Marken.cz

    Tereza Nedbalová

    Branky a nahrávky: 7. Šalda (Orsava, Koukal), 10. Miškář (Jan Veselý, Morong), 19. Morong (Kalina, Koukal), 26. David Šafránek (J. Sklenář), 29. Orsava, 48. Orsava (Šalda, Koukal) – 42. M. Kadlec (Jebavý)


    SC Marimex Kolín: Kiviaho (Tichý) – Šalda, Gaspar, Piegl, Čáp (A), Kalina, V. Čížek (C), Zorko – Koukal (A), Orsava, Jankovský – David Šafránek, J. Sklenář, Morong – Miškář, Jan Veselý, Zumr – Matějček, Matyáš Svoboda.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Kottek, Výtisk (C), J. Holý (A), Jebavý (A), Pinkas, Černohorský – Válek, R. Přikryl, Sihvonen – O. Procházka, J. Jícha, Martin Procházka – Berka, M. Kadlec, Rouha – Pajer, Routa, Malát.

    Rozhodčí: Michal Kostourek, Milan Jindra – Nikola Marek, Ondřej Polák

    Diváci: 702
    bahis siteleri