BO Ostrava – UK Kings Prague 3:5 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
3:5 (2:1, 0:2, 1:2)
UK Kings Prague
Úterý 16.11.2021, 18:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava-Poruba • Univerzitní liga ledního hokeje • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Ostrava v šesti.
     
    59:13
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Jakub Baca – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Viktor Martínek – 2 min., hrubost).
     
    56:45
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Daniel Szturc – 2 min., podrážení).
     
    54:39
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Vojtěch Šěvěčěk – 2 min., hrubost).
     
    51:12
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Viliam Béreš poslal přihrávku od modré na volného DOMINIKA PAWLICZKA, který dokázal kotouč dopravit do sítě nad lapačku Balouna. Asistence: Viliam Béreš.
     
    45:40
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlova Univerzita se znovu prosazuje. OLIVER GLITTA dostal až moc prostoru, který dokázal svou svižnou střelou zápěstím využít jak nejlépe mohl. Kotouč zapadl do branky o horní tyč. Asistence: Benjamín Velas a Matěj Síla.
     
    43:09
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka vede už o dvě branky. DAVID RUDOLPH vyslal střelu na Šindelku, kterému kotouč doskákal po výstroji za brankovou čáru. Asistence: Matěj Síla.
     
    36:33
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Jakub Kopenec – 2 min., podrážení).
     
    32:47
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Vojtěch Šěvěčěk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Viktor Martínek – 2 min., hrubost).
     
    28:21
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Pražané otáčejí stav utkání. Hosté se dostali do úniku dva na jednoho. VIKTOR MARTÍNEK dostal přihrávku na pravou stranu kluziště a zkusil vstřelit mezi Šindelkovy betony. Tomu s velkým údivem kotouč zapadl až za brankovou čáru. Asistence: Jan Škoda.
     
    24:00
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hostující celek rychle využívá přesilovou hru a vyrovnává stav utkání. David Jindra vystřelil od modré a zdálo se, že Šindelka má kotouč pod kontrolou. Jenže očividně to tak nebylo a z druhé strany přijel Čmejla, který puk odněkud vyškrábl a poslal ho DANIELU PISKAČOVI, jenž se do poloprázdné vrchní poloviny brány nemýlil. Asistence: Filip Čmejla a David Jindra.
     
    23:47
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Jakub Baca – 2 min., podrážení).
     
    20:22
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Dominik Moravčík – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:57
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že bude konec první části, ale Praha dokázala ještě skórovat. JAN ŠKODA vypálil od mantinelu a kotouč zapadl přesně do pravého horního růžku. Asistence: Martin Dlabola a Viktor Martínek.
     
    17:07
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Domácí tým vede už dvoubrankovým rozdílem! MAREK KOVALSKI obdržel přihrávku od Sysaly a trefil se přesně mezi Balounovy betony. Asistence: David Sysala a Jakub Gelnar.
     
    13:42
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Teď už ale domácí celek další velkou šanci využívá. Nejprve zkusil z pravé strany propálit Balouna Emil Adamczyk, hostující brankář ještě zasáhl. Následně Adamczyk si znovu vzal puk, objel celou bránu a do brankoviště poslal přihrávku na VOJTĚCHA ŠĚVĚČĚKA, který se do poloprázdné brány už nemýlil. Asistence: Jakub Gelnar a Emil Adamczyk.
     
    12:51
    Tak tohle už mohlo znamenat vedení domácího celku. Ostrava ujela ve dvou na nikoho a zakončující Jan Bernát netrefil prázdnou bránu.
     
    09:42
    Vyloučení v týmu BO Ostrava Vítkovice Steel (Emil Adamczyk – 2 min., podrážení).
     
    02:00
    Jan Bernát mohl otevřít skóre dnešního zápasu. Ostrava propadla dva na jednoho a Bernát dostal přihrávku, kterou potom poslal pouze na zadní mantinel.
    Marken.cz

    Patrik Rošič

    Branky a nahrávky: 14. Šěvěčěk (Gelnar, Adamczyk), 18. Kovalski (Sysala, Gelnar), 52. Pawliczek (Béreš) – 20. Škoda (Dlabola, Martínek), 24. Piskač (Čmejla, Jindra), 29. Martínek (Škoda), 44. Rudolph (Síla), 46. Glitta (Velas, Síla)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Morys) – Ševěček, Baca, Szturc, Janiczek, Dvořák, Smička, Admaczyk, Gřesík – Pawliczek, Sysala (C), Bernát, Fejko, Moravčík, Kosina, Hudec, Gola, Béreš, Kovalski (A), Gelnar, Kovařík
    UK Kings Prague: Baloun (Novák) – Chládek, Kopenec, Dlabola, Klinger (C), Vávra, Piskač – Síla, Martínek, Glitta, Škoda, Čmejla, Halberštát, Velas, Bečka, Jindra, Rudolph

    Rozhodčí: Rapák – Rychlý, Kořistka
    bahis siteleri