Olomouc – Hr. Králové 2:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:0 (kon.)
Ostrava – Plzeň 2:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
3:1 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Sobota 20.11.2021, 15:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Matěj KOUBEK - 3:1
     
    88
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tenhle gól už bude platit a Bohemians vedou 3:1! Vojtěch Novák si krásně seběhl s míčem na levé straně až k brankové čáře a následně poslal míč pod sebe na MATĚJE KOUBKA, jenž krásnou ranou do vzdálenější šibenice nedal Vorlovi šanci! Klokani vedou 3:1 a nejspíš duel vyhrají! Asistence: Vojtěch Novák.
    59. Fortune BASSEY - 2:1
     
    59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    FORTUNE BASSEY krátce po své první velké šanci snižuje po druhé parádní akci na 1:2! Útočník Dynama nejprve pěknou kličkou vykoupal Köstla a tvrdou přízemní ranou pokořil Bačkovského. Ten šel po míči letícím nízko nad zemí rukou, zasáhl jej, ale balon se od jeho paže odrazil jen pod horní tyč svatyně Bohemky a skončil v síti. Brankář Pražanů nepředvedl dobrý zákrok. Budějovice jsou v kontaktu!
    35. Petr HRONEK - 2:0
     
    35
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians zdvojnásobují své vedení! Roman Květ si nejprve ve vápně soupeře ukázkově narazil míč s Dostálem a následně ho dostal zpět téměř až k brankové čáře. Poté přihrávkou z pravé strany na malé vápno našel PETRA HRONKA, jenž tvrdou ranou na přední tyč pod břevno zvyšuje na 2:0! Asistence: Roman Květ.
    24. Ibrahim KEITA - 1:0
     
    24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians vytěžili ze svého úvodního tlaku první branku utkání. Pražané poslali z levé strany vysoký míč až do vápna Dynama, tam se po hlavičkovém souboji dostal k parádnímu voleji Hronek, jehož ještě lepším zákrokem vychytal Vorel. Balon se ale odrazil k IBRAHIMU KEITOVI, jenž ho rychle vrátil pod břevno svatyně Dynama!

    Petr Šatalík

    Branky: 24. Keita, 35. Hronek (Květ), 88. Koubek (V. Novák) – 59. Bassey (Mršić)

    Karty:   52. Talovierov (CEB)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:13.
    Bohemians Praha 1905: Bačkovský – Vondra, Köstl, Bederka – M. Dostál, Jindřišek (C), Hronek (84. Koubek), Květ (77. Nový), J. Kovařík (69. V. Novák) – Keita (77. Bartek), Puškáč (69. Necid).
    Náhradníci: P. Le Giang – Bartek, Koubek, V. Novák, Ugwu, Nový, Necid.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Vorel – Čolić, L. Havel, Králik (C), Sladký (46. Talovierov) – Hora, Hellebrand (86. Brandner) – Van Buren (76. Michal Škoda), Mihálik, Mršić – Bassey.
    Náhradníci: Šípoš – Tolno, Talovierov, Michal Škoda, Čavoš, Brandner, M. Valenta.

    Rozhodčí: Klíma – Kubr, Vodrážka – Raplík. VAR: Berka. AVAR: Kocourek. Delegát fotbalové asociace: Zlámal. Technický delegát: Ubias.

    Diváci: 3496
    bahis siteleri