Česko – Finsko 3:4 (kon.)
konec
Česko
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
Finsko
Čtvrtek 16.12.2021, 17:30 • Kajaani (FIN) • Evropský olympijský festival mládeže (U18)
Partner:
    51:11 Adam DVOŘÁK - 3:4
     
    51:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Plzeňský ADAM DVOŘÁK se raduje podruhé. V útočném pásmu si sám zkušeně počkal na dojezd Poláka z druhé vlny, zpětně mu nabil na ránu a zatímco se Finové věnovali střelci, zajel si nepozorovaně pro dorážku z úhlu do odkryté klece.
    Asistence: Vojtěch Polák.
    47:57 Kasper LUNDELL - 2:4
     
    47:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další potrestaný český prohřešek. Lassila po přímočarém průniku zleva přihrál pod sebe a KASPER LUNDELL po ledě uklízí kotouč pohotově k zadní tyči, kam nedosáhl Vopravilův rozklek.
    Asistence: Jere Lassila, Kasper Kulonummi.
    41:42 Adam DVOŘÁK - 2:3
     
    41:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle šlo šupem. Hned po předchozí šanci Finů ujeli naši do brejku ve třech na dva a sehráli ho výborně. Vovšík se odpoutal od obránce, dostal kotouč přesně od Poláka a posunul bekhendem doleva na ADAMA DVOŘÁKA, který zblízka překonává brankáře Suomi.
    Asistence: Matěj Vovšík, Vojtěch Polák.
    37:33 Lenni HÄMEENAHO - 1:3
     
    37:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Kaskimäki si uprostřed čtverce českých hokejistů udělal prostor k táhlé střele, kterou Vopravil vyráží betonem do strany a dojíždějící LENNI HÄMEENAHO ho vrací za jeho záda.
    Asistence: Aleksanteri Kaskimäki.
    28:53 Aleksanteri KASKIMÄKI - 1:2
     
    28:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Čeští hráči propadli ve středním pásmu, domácím se v 41 vteřin trvající přesilovce naskytla příležitost 3 na 1 a po rychlé narážečce s Raimanem kolem padajícího beka ji využívá zblízka ALEKSANTERI KASKIMÄKI.
    Asistence: Lauri Raiman.
    17:37 Otto HOKKANEN - 1:1
     
    17:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Skvěle sehrané přečíslení druhého útoku a je vyrovnáno. Prudkou křížnou přihrávku doklepl u zadní tyčky do prázdné brány OTTO HOKKANEN.
    Asistence: Jani Nyman, Topi Rönni.
    15:33 Eduard ŠALÉ - 1:0
     
    15:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestnáctiletý útočník brněnské Komety EDUARD ŠALÉ si obloukem od pravého mantinelu připravil střeleckou pozici a perfektně zakončuje pod víko!
    Asistence: Šimon Slavíček.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 16. Šalé (Slavíček), 42. Dvořák (Vovšík, Polák), 52. Dvořák (Polák) – 18. Hokkanen (Nyman, Rönni), 29. Kaskimäki (Raiman), 38. Hämeenaho (Kaskimäki), 48. Lundell (Lassila, Kulonummi)


    Česko: Vopravil (Špunar) – Hamara /C/, Hebek, Čech, Prčík, Krajčík, Vovšík – Bareš, Becher, Soukup – Šalé, Petr, Slavíček – Dvořák, Polák, Formánek – Šmajda, Plos, Jungwirth
    Trenér: Petr

    Finsko: Leinonen (Vinni) – Vuorinen, Kulonummi, Laakso, Minkkinen, Raiman, Vesala – Kaskimäki /C/, Lassila, Halttunen – Hokkanen, Rönni, Nyman – Vuorio, Lundell, Hakala – Männistö, Hämeenaho
    Trenér: Marttila

    Rozhodčí: Vihriälä, Mäkisalo – Mäkinen, Puhakka (FIN)

    Diváci: 364
    bahis siteleri