Poruba 2011 – Warriors Brno 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 5:3 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 1:6 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
1:6 (1:0, 0:4, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Pátek 17.12.2021, 19:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 27. kolo
Partner:
     
    59:08
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Šotkovský – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    PETR ŠVEJDA nyní předvedl, že má velmi šikovné ruce. Tento hráč jde dnes vidět, nyní byl neodbytný před brankou. Nejprve se pokoušel Bieleckého prostřelit, poté jej obhodil bekhendem. Přerov vede 6:1. Asistence: Zdeněk Kaprál a Tobiáš Kuchta.
     
    50:21
    Jeden z benjamínků na ledě se s tím nyní nemazal. Po faulu Křivohláka se do mladíka pustil Holík, jehož Janech rychle a věcně uzemnil pěstním soubojem a přerovský bek se poroučel k zemi.
     
    45:07
    Do naprosto rovného souboje, kdy se v rohu kluziště pošťuchovali jeden z hráčů Šumperka a jeden Přerovan se do souboje jeden na jednoho, poněkud zbaběle, pustil Šilhavý, který za tento přečin bude odpočívat na trestné lavici.
     
    43:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    S tímto gólem nemohl domácí gólman mnoho nadělat. Před brankou zůstal zapomenutý MICHAL ŠILHAVÝ, na něhož prošla přesná Brázdova přihrávka zpoza brány. Šilhavý zavěsil do šibenice. Přerov se ujímá vysokého vedení 5:1. Asistence: Vladimír Brázda.
     
    38:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka hostů. Šumperk nemůže být v soubojích s Přerovem nedisciplinovaný. Zubr je v této periodě zcela jistě dominantním týmem, kdykoli vytvoří závar před domácí brankou, přichází gól. To se stalo i nyní, kdy síť za Bieleckým již počtvrté rozvlnil PETR ŠVEJDA. Asistence: Jan Billa a Vladimír Brázda.
     
    37:46
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Minařík – 2 min., nesportovní chování).
     
    36:09
    Nejistotat před šumperskou brankou a následný pěstní souboj za bránou, ze kterého plynou vyloučení. Bude se hrát 4 na 4.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Cekr – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:06
    Velká šance Netolického, následně se pokoušel dorážet Tomiczek. Žurek drží.
     
    33:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    To byla blesková akce, Přerov využívá přesilovku a jde vidět, že ne nadarmo je v této disciplíně nejlepší z soutěži. Zubři se rychle po buly ujali kotouč a po závaru JAN BILLA přehodil Bieleckého. Přerov odskakuje Šumperku na rozdíl dvou branek. Asistence: Vladimír Brázda a Matyáš Gréč.
     
    33:49
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Šembera – 2 min., podrážení).
     
    29:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vývoj zápasu se otáčí. Přerov nyní nahodil kotouč na branku, už to vypadalo, že domácí gólman má situaci po kontrolou, ale opak je pravdou, Bieleckému kotouč vypadl a dostal se na hůl ADREJE PRÍSAŽNÉHO, který zajišťuje Přerovu poprvé v utkání vedení. Asistence: Radim Hradil a Matěj Halík.
     
    27:55
    Teď měl Šumperk opravdu namále, Bielecký netušil, kde je kotouč a zůstal v posedu u levé týče, velkou část odkryté branky ale nikdo ze Zubrů ve velké šanci netrefil.
     
    23:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Za Bieleckého nyní zapadl puk po mnoha tečích a odrazech. Na konci akce stál MICHAL ŠILHAVÝ. Ve Škoda aréně se bude začínat zase od začátku. Asistence: Vladimír Brázda.
     
    19:40
    Brázda měl velkou šanci, ale Bielecký jej skvěle vychytal betony.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Kesler – 2 min., krosček).
     
    18:09
    Velký tlak domácích, první lajna Mladých Draků nyní Žurkovi velmi zatopila. Zvonila i tyč.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Brázda – 2 min., podrážení).
     
    08:59
    Síly na ledě se vyrovnají, Kuchta v útočném pásmu hákoval a odpočine si na trestné lavici.
     
    08:16
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Sedláček – 2 min., podrážení).
     
    00:45
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    To byla rychlost. Domácí otevírají skóre a jdou do vedení. Nyní Žurek vůbec nic neviděl, domácí forvardi dokonale zaclonili výhled před přerovskou brankou a od modré čáry vypálil přesnou ránu ke vzdálenější tyči MILAN KŘIVOHLÁVEK, jenž se nemýlil. Asistence: Jakub Horký.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 1. Křivohlávek (Horký) – 24. Šilhavý (Brázda), 30. Prísažný (Hradil, Halík), 34. Billa (Brázda, Gréč), 39. Švejda (Billa, Brázda), 44. Šilhavý (Brázda), 55. Švejda (Kaprál, Kuchta)


    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (Ryšavý) – Koutecký, Cekr (C), Blaháček (A), Minařík, Compel, Netolický, Sedláček – Kesler, Šembera (A), Janech, Haas, Šucha, Šotkovský, Tomiczek, Horký.
    Trenér: Petr Rutar

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Hendrych) – Holík, Kobližek, Billa, Pekr, Gréč, Kaprál, Hanák (C) – Halík (A), Brázda, Šilhavý, Kolařík (A), Kuchta, Hradil, Švejda, Mašek, Prísažný, Hlávka.
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Kopecký – Rychlý, Kašpar
    bahis siteleri