Švýcarsko – Slovensko 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Slovensko
sk Pátek 17.12.2021, 19:45Arosa Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:41
    Švajčiarsko dalo gól!
    Žiaľ, prepadli sme v útočnom pásme, Švajčiari sa dostali do prečíslenia, Marti strieľal, Rybár puk zrazil za seba, kde KILIAN MOTTET už nemal problém doklepnúť puk do siete.
    Asistencia: Marti
     
    45:45
    Slovensko dalo gól!
    Konečne sme aj my potočili Švajčiarov v ich obrannom pásme a vyústilo to vo vyrovnávajúci gól! Zuzin prihral MILOŠOVI KELEMENOVI, ten z veľkého uhla prudko prihrával pred bránu, kde chcel Hudáček puk tečovať do brány, no nechtiac ho predbehol Le Coultre, od ktorého korčule sa puk odrazil za bránkovú čiaru. Už druhý vlastný gól Švajčiarska.
    Asistencia: Peter Zuzin
     
    42:12
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari zásluhou DENISA HOLLENSTEINA otáčajú skóre zápasu. Spoza brány prihrával Praplan, Bučko zrazil puk na hokejku Hollensteina, ktorý puk netrafil ideálne, ale ten skončil presne v hornom rohu brány.
    Asistencia: Praplan
     
    34:24
    Švajčiarsko dalo gól!
    DENIS HOLLENSTEIN prihral spoza brány Haasovi, ktorého strelu zblízka Rybár vyrazil, no práve Hollenstein sa rýchlo zorientoval a dostal k dorážke, ktorá už bola gólová.
    Asistencia: Haas
     
    11:36
    Slovensko dalo gól!
    Usmialo sa na nás šťastie, MILOŠ KELEMEN získal odrazený puk a z veľkého uhla vystrelil, Berra puk vyrazil do vlastného spoluhráča Riata, od ktorého sa odrazil za bránkovú čiaru. Vyhrávame 1:0.
    Asistencia: Martin Gernát

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 35. Hollenstein (Haas), 43. Hollenstein (Praplan), 57. Mottet (Marti) – 12. Kelemen (Gernát), 46. Kelemen (Zuzin)


    Švýcarsko: Berra – Heldner, Geering, Loeffel, Marti, Glauser, Kreis, Sutter, Le Coultre – Bertschy, Malgin, Scherwey – Praplan, Haas, Hollenstein – Riat, Walser, Mottet – Zehnder, Senteler, Muller
    Slovensko: Rybár – Bučko, Gernát, Gachulinec, Golian, Bučko, Ivan – Kelemen, Hudáček, Zuzin – Baláž, Gríger, Varga – Regenda, Roman, Bondra – Mucha, Šiška, Koch

    Diváci: 2 587
    bahis siteleri